Kako namestiti modove na Harris Mod: Vodnik za licenco in pirati

Igra, imenovana "Harris Mod", je zaradi številnih funkcij izjemno priljubljena - pomeni neomejeno število funkcij, ki jih lahko dosežete z nastavitvijo mode za to lepo in razburljivo igro z dobro grafiko.

Zakaj tako priljubljena igra

In za to igro je res veliko modov, ki jih lahko ustvarijo vsi in praktično na vsaki temi. Poleg tega igra igra funkcijo, ki omogoča prenos nekaterih modelov iz drugih iger, kot je "CSGO" in tako naprej, vendar je ta funkcija na voljo za licenčno različico. Kljub temu pa morate vedeti, kako nastaviti mod za Harris Mod.


Prav tako je vredno vedeti, kakšno modo je treba namestiti. Vse to mora biti znano, da ne bi nameščali slabo zasnovanih modulov in da ne bi naleteli na številne težave. Zaradi tega je igra predstavila posebno priložnost za vrednotenje teh sprememb, zato je vredno namestiti samo tiste aplikacije, ki imajo vsaj 3 zvezdice, po možnosti še več. Obstaja toliko modov, in zdaj poglejmo, kako namestiti modele na Harris Mod v kratkem času, tako za licencirano kot za piratsko različico igre.

Nastavljanje sprememb za igro

Če ima igralec licenčno različico igre, ki stane v povprečju 250-300 rubljev, potem ne morete skrbeti, ne bo težav. Zdaj pa si poglejmo, kako namestiti modele za Harris Mod za licencirano različico:


1. Igro morate kupiti in namestiti v igralno platformo "Stream". 2. Nato jo morate sami zagnatiigro 3. Ko ste zagnali, morate odpreti poseben razdelek, imenovan "Dodatek" ali "Modovi", odvisno od lokalizacije. 4. Poleg igralca bo velika miza (celoten zaslon), kjer bodo vidne spremembe. Izbrati morate želeno spremembo. Katero merilo lahko prilagodite in tako naprej, tako da sistem pokaže le interes modnega igralca. To pomeni, da lahko izberete kategorijo "stroji", "orožje" in tako naprej, in tam so že podkategorije. 5. Potem je vse veliko lažje: po izbiri želenega moda, morate klikniti "install", po katerem se bo namestitev izvedla. Vendar pa obstaja še en način za nastavitev moda za Harris Mod, ne da bi vstopili v igro. To naredimo s pomočjo "Workshop Step", kjer izberemo želeni mod in kliknemo na "install." Obe metodi delujeta popolnoma in hitro, odstranitev pa se izvede tudi prek delavnice ali v igri, samo poiščite želeni mod, ki je že nastavljen, in kliknite na gumb "izbriši".

Pirate Installer

Piratska namestitev zahteva več znanja, zato boste morali poiskati spletno mesto, kjer lahko prenesete dobre in delujoče vtiče in modele. Kako namestiti modove na Harris Mod (pirat)? 1. Morate najti in prenesti želeni mod. 2. Odprite mapo z igro, poiščite mapo Garrys Mod in pojdite v mapo z imenom garrysmod - addon. 3. Prenesene datoteke morajo biti vržene v mapo Addon, da potrdite zamenjavo datoteke, nato pojdite v igro in uživajte.

Sorodne publikacije