Kako preklopiti stike s telefona na telefon: navodila po korakih in opis metode

Pridobitev novega telefona je običajno veseli dogodek za vsako moderno osebo. Konec koncev, novi model pametnega telefona daje več funkcij, funkcij in drugih zanimivih stvari, ki se niso pojavile v starem. Vendar pa se večina ljudi mudi, da se ukvarjajo s kompleksnimi inovacijami in pozabijo na najenostavnejše stvari. Na primer, kako prenesti stike iz telefona v telefon. Poleg tega je zaželeno uporabiti metodo, ki bi pomagala preprečiti veliko zapletenih dejanj. Kadar je teorija slabša od prakse, se izkaže, da obstaja več nepomembnih načinov, kako vrniti stike iz telefona v telefon, ki jih lahko vsakdo obravnava.

Oprema za kopiranje podatkov z računalnikom

Za prenos stikov s starega telefona, je treba pripraviti naslednje tehnične naprave:
 • stari telefon, iz katerega bodo podatki preneseni.
 • Stacionarni računalnik ali prenosni računalnik.
 • Kabel USB. Zaželeno je, da je izvirna, da bi se izognili nepredvidenim okoliščinam.
 • Programska oprema za osebni računalnik

  Da bi rešili vprašanje prenosa stikov iz telefona v računalnik, je priporočljivo uporabiti program MOBILedit, ki vam omogoča preprosto kopiranje zahtevanih informacij. Najbolje je, da poiščete in prenesete pripomoček na uradni spletni strani razvijalca in se ne zatekate k spletnim mestom tretjih oseb in izmenjavi datotek. Vv nasprotnem primeru obstaja nevarnost okužbe z virusom starega in novega pametnega telefona ter računalnika.

  Pred začetkom kopiranja lahko program zahteva posodobitve programske opreme. Če želite to narediti, morate izbrati pravi model telefona. Nato morate stari telefon priključiti na računalnik s kablom USB. Na monitorju se prikaže okno, ki vam bo ponudilo izbiro med več možnostmi. V tem primeru morate omogočiti sinhronizacijo.
  Program mora izbrati imenik ali stike in nastaviti ukaz za izvoz. To storite tako, da izberete mapo ali datoteko, v kateri bodo shranjene informacije. Ko so stiki izvoženi, jih lahko na enak način prenesete na novi telefon. Pritisnite gumb za uvoz in počakajte, da se kopiranje konča. Poleg USB-ja lahko uporabljate obe brezžični napravi.

  Uporaba Googlovega virtualnega repozitorija

  Če imate možnost dostopa do interneta iz obeh pripomočkov, lahko izkoristite zmogljivosti Googlovega virtualnega skladišča. V tem primeru morate iz imenika sinhronizirati stike in informacije. Treba je opozoriti, da je ta metoda zelo priročna, saj je mogoče s pomočjo spletne povezave narediti potrebne spremembe v stikih. Najprej morate z novim telefonom odobriti račun pri Googlu in nato začeti sinhronizacijo stikov, tako da sprejmete vse pogoje. To je najlažji način, da preklopite stike iz Googla.

  Uporaba virtualnega repozitorija iz Yandexa

  Če govorimo o uporabi Yandex.Disk, potem je proces zelo podoben. Edino, kar lahko storite, je, da nastavite pripomoček in izberete kartico migracije. Aplikacija je vedno na voljo v Googlu Play, če ima vaš operacijski sistem Android. Če imate vprašanje o prenosu stikov s telefona na napravo Android, bo aplikacija Yandex zelo pomembna.
  Poleg tega je namestitev in prenos na telefon popolnoma brezplačna. Nato morate le slediti pozivom, ki se pojavijo na zaslonu. Preprosto kopirajte vse stike, ki jih nameravate premakniti v prihodnosti. Po končanem kopiranju morate nujno aktivirati svoj račun v Yandexu. Če želite dokončati celoten proces, morate narediti nekaj preprostih korakov:
 • Namestite aplikacijo na nov telefon in se prijavite v svoj račun, ki že vsebuje vse shranjene podatke.
 • Izberite del, imenovan "Premikanje".
 • Verjetno bo program zahteval tajno kombinacijo, ki bo vnaprej poslana kot SMS ali e-pošta. To je potrebno za potrditev registracijskih podatkov.
 • Takoj ko aplikacija dokonča postopek izvoza, se na zaslonu prikaže sporočilo.

  Načini kopiranja za stike brez interneta

  Če model telefona ni zelo star, je možen prenos in kopiranje stikov s kartico SIM ali pomnilniško kartico. Pravzaprav postopek ne traja veliko časa, če sledite navodilom.

  Kopiranje inPrenos podatkov s pomnilniško kartico SD

  Izvesti je treba naslednje korake:
 • Pomnilniško kartico zaklenite v starem telefonu.
 • V glavnem meniju kopirajte stike ali jih premaknite na pomnilniško kartico.
 • V varnem načinu odstranite pomnilniško kartico iz starega telefona in jo namestite na novo napravo.
 • Izberite glavni meni menija "Uvozi stike" in počakajte, da se postopek konča.
 • Kako prenesti stike iz telefona na kartico SIM?

  Če želite narediti kopijo z uporabo modula identitete naročnika, morate iz starega telefona izvoziti celoten imenik. Nato izklopite stari telefon, odstranite kartico SIM in ga prilepite v nov pripomoček. Kako prenesti stike s SIM na telefon? Če želite kopirati shranjene podatke, morate iti v nastavitve imenika in uvoziti podatke.

  Kakšna je slabost kopiranja stikov s kartico SIM?

  Če se spomnimo časa, ko so se pojavili le mobilni telefoni, potem je bilo enostavno rešiti vprašanje, kako prenesti stike s kartico SIM iz telefona v telefon. Zato lahko to metodo izenačimo s klasično in preizkušeno metodo, ki vedno deluje. Če ni drugih možnosti, ne morete storiti ničesar, da bi kontakte telefona preklopili na sedem. Kljub temu, da je uporaba te metode izjemno enostavna, je tu še ena pomanjkljivost. Telefon vam omogoča oddajanje le določenega števila znakov, tako da se po prenosu imena pogosto prikažejo kot čenepodpisano in vse morate ročno popraviti.

  Kako prenesti stike s telefona na telefon: moderne načine

  Večina naprednih uporabnikov, ki uporabljajo tehniko, dejansko uporablja še preprostejše načine za prenos podatkov. Praviloma ne pomenijo uporabe niti kabla USB. Če so tehnične naprave opremljene s funkcijo, kot je Bluetooth, potem je vse, kar je potrebno, sinhroniziranje naprav in prenos podatkov iz enega telefona v drugega. Celoten postopek traja minimalno časovno obdobje, napak pa preprosto ni mogoče priznati. Edina previdnost, ki jo mora upoštevati vsak lastnik novega pripomočka, je namestitev programa izključno iz dokazanih virov. Treba je razumeti, da bo škodljiv stranski učinek pojavljanje oglasnih pasic ali nameščanje nepotrebnih aplikacij. Pogosto pa prikrijejo trojanske viruse, ki dobesedno dobijo tehnologijo pred njimi.

  Sorodne publikacije