Priljubljene modne meje 2

Skoraj vsakdo, ki je vsaj seznanjen s takim tečajem kot spletni park, mora nujno poznati igro Borderlands, v kateri stopnja norosti, krvi in ​​zgornjega spletnega parka presega vse dovoljene meje. V bistvu je to preprost strelec iz prve osebe. Toda, ko začnete igrati, se dnevi spremenijo v ure in zdrav razum za norost. V tem članku bomo razpravljali o Borderlands 2. Upamo, da vam bo naslednji material pomagal najti točno to, kar ste iskali.

Običajni modusi moda Borderlands 2

so neformalni dodatki skupnosti, ki poskušajo dokončati tisto, kar ustvarjalci niso uspeli. Inovacije so absolutno vse: do fizikalnih iger, grafike, novih tekstur tako likov kot okolja. Če moduli, ki so na voljo na internetu, niso primerni za vas, lahko to enostavno storite sami. Potrebno je samo znanje programiranja in ureditev igre. Bolj ko se boste naučili v tej smeri in računalniške grafike, bolje bo to spremeniti.Najbolj priljubljeni modi na Borderlands 2:
 • Seveda je to kreker. Igra se najprej igra samo v angleščini. Zato bo takšen mod pomagal tistim, ki ne poznajo dobro angleščine.
 • SweetFX je dodatna grafika naknadne obdelave v igrah, ki uporabljajo DirectX. Uporaba takega načina močno izboljša obdelavo senčil.
 • Trener je poseben pripomoček za tiste, ki želijo igrati igro na visoki ravni, ne da bi za to morali porabiti preveč časa in truda.
 • Obstaja tudi velikodrugi različni modi, kot tudi ohranjeni, ki lahko bistveno spremenijo igro na bolje. Naslednji del članka bo podrobno opisal modele, dodal nove znake.


  Borderlands 2: moda na znake

  Glavni namen grafične modifikacije je preoblikovanje igre v tisto, kar igralci po vsem svetu najdejo za uspešnejše. To običajno velja za znake in orožje. Konec koncev, to so stvari, ki jih igralci vidijo in vidijo skozi igro.
  Grafični načini Borderlands 2:
 • Adult Borderlands 2 - Dobeseden grafični dodatek k igri. Kakšna je njena korist? Pomembno izboljša grafično komponento, vključno z igralnimi liki.
 • Maja je modri - kot je razvidno iz naslova, spremeni teksturo Maya.
 • Gaigi izboljšane teksture - spremeni običajno teksturo znaka Gage v nove, z možnostjo izbire.

  Skratka,

  Upamo, da vam je naš članek pomagal najti prave modele za Borderlands 2. Če ne najdete tistih, ki ste jih iskali, lahko poskusite s programiranjem in ustvarite točno to, kar potrebujete. Prav tako lahko predstavite svoje spremembe v igrah in tako pomagate igralcem.
 • Sorodne publikacije