Hitra promocija kanala YouTube

Na internetu je povsem normalno zaslužiti. Načeloma gre za to in za zelo in zelo veliko ljudi. Zdaj se množično poslovanje preseli na internet, kjer so se nekateri zabavni kanali in skupnosti na socialnih omrežjih naučili pravilno objavljati oglaševanja (ne vsiljivi, zanimivi in ​​s pozivom k ukrepanju), številne velike korporacije zaposlujejo samostojne delavce in oddaljene zaposlene, ljudje so navajeni nakupovati na socialnih omrežjih In to je daleč od popolnega seznama, ki potrjuje, da je denar na internetu. Samo biti morajo sposobni zaslužiti na pravi način. To je denar, ki ga opravlja svoje delo, in ne upa na lahek denar brez naložb.


Monetizacija video vsebin

Danes, zaslužek in video vsebine. Video posnetki so postali trend, video gostovanje pa ima zelo veliko občinstvo. YouTube, kot največji ponudnik gostovanja videov in drugi največji iskalnik na svetu, ne zaostaja za trendi. Z videoposnetkom lahko zaslužite dolgo časa - povežite oglase, priporočite različne izdelke naročnikom, uporabite affiliate program. Toda nezanimivi videoposnetki dvomljive kakovosti ne bodo prinesli aktivnega in zvestega občinstva. Navsezadnje je zelo veliko število naročnikov, njihova aktivnost v obliki komentarjev, lyky in reposts na socialnih omrežjih, jedro stabilnega in visokega zaslužka na YouTubu, kot tudi promocija lastne ali korporativne blagovne znamke. Prihaja pomoč pri promociji kanala YouTube.

Predmet kanala

Če še ni ničesar za spodbujanje - ni težav, ustvarjanja in dobroKanal lahko uredite v nekaj urah. Najprej se odločite o temi. To je lahko kar hočeš. Odlično, če tema sodi na seznam dejanskih. In seveda bi morala biti tema kanala blizu in zanimiva njenemu ustvarjalcu - drugače bo snemanje in promocija na YouTube kanalu dolgočasna. Pri izbiranju tem je pomembno, da takoj zamislite, za kaj je namenjena. Ozko specializirane teme bodo verjetno zanimive za majhno število uporabnikov interneta, tako da ne bodo zbrale veliko ključnih sporočil.


V večini primerov gostiteljstvo gostuje zabavne kanale, preglede iger, reflektorje (proces igranja streljanja), različne video vadnice (DIY), videe za gradnjo in popravila, vključno z mobilnimi telefoni, majhnimi in velikimi gospodinjskimi aparati, računalnike in tako naprej. Aktualna izbira filmov po predmetih, igrah, blagovnih znamkah, ocenah in pregledih (tako imenovani razpakiranje), bouti-kanali, videi, posvečeni temi materinstva, kulinarični kanali. Uporabniki videa z opisom strategij zaslužka se že dolgo posvečajo pozornosti. Ne bo mogoče objaviti "vse in hkrati" - jasno morate določiti temo. Videoposnetke vseh si lahko privoščijo le znani medijski posamezniki, katerih privrženci se bodo pojavili v vsakem primeru.

Ustvarjanje in oblikovanje

Za ustvarjanje kanala potrebujete Google Račun. Postopek registracije je standarden, vnesite želeno prijavo (to bo e-poštni naslov), spol, datum rojstva, telefonsko številko in e-poštni naslov.pošte Na YouTubu morate iti na Creative Workshop, ki bo imel gumb "Create Channel". Storitev vas bo pozvala, da določite ime in dodate sliko - logotip kanala. Slednje je mogoče storiti pozneje. Priporočljivo je dodati ikono kanala in naslovnico v enem slogu - težko si je predstavljati učinkovito promocijo YouTuba na kanalu brez blagovne znamke. Na naslovnici lahko določite povezave do profilov družabnih omrežij, svoje spletne strani.

Snemanje videa in objava

Kakovostna in zanimiva vsebina je zagotovilo, da bo tudi promocija kanala YouTube potekala. Videoposnetke je treba redno poučevati, po možnosti ob istem času, na primer ob torkih in četrtkih ob 19. uri v Moskvi. To je pravi čas, saj mnogi prihajajo z dela, osvobojeni doma in sedijo za računalnikom. Zato obstaja velika verjetnost, da bodo naročniki hitro opazili in si ogledali nov videoposnetek. Nekaj ​​se lahko vsak dan objavi, pravilnost tukaj je eden od ključev uspeha.
Vsebina mora biti avtorsko zaščitena. Ne morete uporabiti niti majhnih delcev drugih videoposnetkov, ki ne pripadajo ustvarjalcu kanala. To bo povzročilo globe iz YouTuba in morda celo popolno blokiranje kanala. Poleg tega bi bilo treba uporabiti videoposnetke. Promocija kanala YouTube TVgoods - dober primer, ekipa objavlja televizijske oddaje v živo - čeprav so videoposnetki neavtoritativni, vendar dobijo dobre povratne informacije, dejavnosti uporabnikov in veliko mnenj. Optimalno trajanje videoposnetkov je približno 3-5 minut. Lahko, seveda, naredite video za 15-20 minut, vendar takih uporabnikov vsebinemora gledati do konca. V nasprotnem primeru se ta dolžina videa ne upravičuje sama. Z dolgimi valji lahko uporabite takšen trik, tako da jih uporabniki pregledajo: ob koncu tekmovanja obetajo tekmovanje ali pripravijo nekaj drugega, kar bo še naprej skrbelo. Bodite prepričani, da uporabite vse trike poziva k dejanju. Mnogi ljudje pozabijo dati vzdevek ali se naročiti, si ogledajo videoposnetek, ki je bil poslan na sam začetek videoposnetka, in tako naprej. Morate jih spodbujati, da to storijo. Avtor videoposnetka lahko naročnike naroči, naj postavijo "palec gor", delijo vsebino v družabnih omrežjih ali (tisti, ki so šli na kanal po naključju), da se naročijo.

Načela uspešnega dela

Za uspešno promocijo kanala YouTube so tri glavna načela. Najprej postavite posnetke, ki so zanimivi za gledalce, ne prodajajo ali priporočajo izdelkov z visoko stopnjo napak. Drugič, denar ni glavna stvar pri SEO promociji kanala YouTube. Vse je odvisno od tega, kako visoko kakovostne vsebine ponudite gledalcem. Tretjič, dober kanal z zanimivimi videoposnetki se oglašuje. Nekateri videoposnetki so takoj priljubljeni takoj, ko se prikažejo na spletu. Vredno je poskusiti ustvariti takšno vsebino.

Promocija kanala YouTube

Promocija je naslednji korak, brez katerega monetizacija kanala ne bo prinesla nobenih rezultatov. Na voljo je veliko možnosti za promocijo. Med njimi je mogoče našteti bele, sive in črne metode (slednje, in idealno in v preteklosti, ne uporabljati), plačane in brezplačne, najbolj in najmanj učinkovite. Čepravslednje je seveda odvisno od mnogih dejavnikov. Za zabavni kanal, na primer, bo promocija prek socialnih omrežij precej učinkovita, za korporativni video blog pa manj.

Seo-optimizacija videa

Tudi če je video sam po sebi kakovosten in zanimiv, vendar njegov opis in ime ne povzročata želje po ogledu videa, potem ni mogoče govoriti o učinkovitem in hitrem napredku. Seo se nanaša na imena, opise in oznake ter pravilno navedbo kategorije. Nujno je treba uporabiti ključne, srednje in nizke frekvence. Za določitev najprimernejše, uporabite Yandex.Vordstat. Mimogrede, celo ime datoteke iz videa, ki bo preneseno na gostovanje, je treba optimizirati. Valjar z imenom iz niza neskladnih vnosov latinskih črk in številk YouTube bo "zaupal" manj kot videoposnetkom z jasnim in razumljivim naslovom, ki odraža vsebino. Ustvarite sezname predvajanja, ki so podobne temam videoposnetkov ali videoposnetkom, ki jih združuje skupna tema. Na primer, v eni predvajalni listi določite vse preglede najmočnejših telefonov, vse najbolj produktivne modele ali novosti. To bo povečalo verjetnost, da bo uporabnik, ki se zanima za eno temo, še naprej gledal video na istem kanalu in postal naročnik.
Bodite prepričani, da izpolnite vse video nastavitve pri prenosu na gostovanje: jezik, lokacijo, video posnetek. Primer dobrega SEO, vendar ne toliko za kanal kot za glavno stran - promocija YouTube kanala TvGoo. Storitev zagotavlja goljufijaIndeks citiranje zaradi dejstva, da je v vsakem videu prenaša v živo TV povezavo na levi strani.

Da bi pritegnili nove privrženci

Engage prvih sto ali tisoč privržencev - glavno nalogo lastnika "mlade" Canlers YouTube. Obstajajo plačane in brezplačno metode. Med prostem, medsebojnega naročnino (naročnikih izmenjavo), ročno oglaševanje objava kanala na socialnih omrežjih, forumih in odprtih virov. Spam ni potrebno - to je črn z metodami in ni dobro, ne bo povzročil. Brezplačna promocija - več, ampak da je bila prosta.

prost in plačanim oglaševanjem

Za več vredno gledaš brezplačno in plačano načinov promocije. Poleg optimizacije, lahko pritegne privržencev in s storitvami tretjih oseb. So prosto, zaradi dejstva, da je prvi lastnik kanala za izvajanje določenih ukrepov (naročeni na drug kanal, video, dal kletve, ne repost enega od socialnih omrežij in tako naprej), in nato zaslužili točk v domači kreditni da bi spodbudili njihovo kanal. Primeri takih storitev:
 • BigLike.
 • YTuber.
 • Like4you.
 • Socgain.
 • Pumput.
 • Plačani metode - je oglaševanje na tujih kanalih (takrat priljubljena blogerjev spodbujajo svoje privržence, da se naročite na kanal ali video) promocijo storitve, oglaševanje, objavljanje priljubljene tematske skupine v socialnih omrežjih in tako naprej.

  plačano predplačilo

  plačano oglaševanje je mogoče kupiti Vybum, SeeDr ali VideoSeed. daPromocija kanala na YouTubu (kompleksna) je boljša za smm-specialista, ki dela na daljavo ali v državi (za velika podjetja, ki gredo na internetni trg).
  Plačane metode vključujejo tudi nakup aktivnih ali pasivnih naročnikov. Sto naročnikov lahko kupite za samo 140 rubljev, tisoč - za 1190 rubljev. Obstajajo spletna mesta za promocijo kanala v YouTubu. Na številnih virih lahko naročite oglede, všečnosti, naročnine in odlaganja (QComments, Vlike, VkTarget, SocialTool, itd.) Ali pa se sami naročite na nekaj gostiln in skupnosti in nato zaslužite za promocijo na kanalu.

  Na koncu

  Ustvarjanje in spodbujanje kanala YouTube je zanimiva in koristna stvar. Potrebujemo le pravilno obravnavo primera in potem se bo vse končalo. Za informacijo: promocija kanala z belimi metodami za prvi materialni dohodek traja približno eno leto, tudi če je vsebina kvalitativna, zanimiva in uporabna.

  Sorodne publikacije