Najboljši načini iskanja IP-ja prek Skype-a

Malo ljudi ve, vendar je s pomočjo globalnega internetnega omrežja mogoče natančno določiti lokacijo enega od članov omrežja, z uporabo povsem legitimnih in zakonitih načinov iskanja na IP naslovu računalnika s pomočjo zelo priljubljenega Skype sporočila. Ta članek je o pravilnem in najučinkovitejšem načinu za iskanje IP prek Skype-a.

Kaj je naslov IP?

V sodobnem smislu je naslov IP posebno ime, dodeljeno kateremu koli računalniku, ki je zdaj ali prej povezan z globalnim internetnim omrežjem. Preprosto povedano, to je poseben identifikator, kot črtna koda na izdelkih. Prek IP naslova lahko najdete kratke informacije o računalniku, in sicer: lokacijo v času priključitve na internet, strežnik ali osebni računalnik, itd. Na voljo sta 2 vrsti naslovov IP: statični in dinamični. Statični so naslovi, ki se ne spreminjajo, ko se povežete z internetom, dinamični pa se po drugi strani spreminjajo s povezavo vsakega računalnika s spletom.


Koristno je vedeti, da je lahko naslov IP sicer dinamičen, vendar sledi in ne deluje. To je posledica dejstva, da novi IP naslov vsakič izda isti ponudnik, katerega podatkovna zbirka shranjuje vse spremembe za določeno časovno obdobje. Samo takšne strukture moči imajo dostop do takšne baze podatkov, zaradi česar je težko rešiti problem, kako najti IP prek Skypea. V primeru dinamičnega IP-ja ni mogoče najti ničesar razen lokacijezagotovo, samo približno.

Kako izvedeti IP drugega računalnika preko Skype-a?

Opozoriti vas morate, da rezultat morda ni enak pričakovani. Konec koncev, bo na koncu rezultat prejel IP-naslov ni "žrtve", in ponudnik, ki zagotavlja internetno povezavo. Najbolj priljubljen in učinkovit način za odkrivanje IP prek Skypea je:
 • Omogočite ali namestite Skype na osebnem računalniku z internetno povezavo.
 • Poiščite osebo, za katero želite slediti.
 • Kliknite na sliko profila in poiščite informacije o profilu sredi vseh informacij.
 • Omogoči popolnoma kateri koli brskalnik, vtipkajte Speed-tester v iskalno vrstico, odprite prvo povezavo.
 • Med različnimi storitvami spletnega mesta bo točka "Poišči IP prek Skypea".
 • Kopirajte prijavo iz Skype profila v vnosno polje na spletnem mestu.
 • Sledite navodilom o tem, kako po Skypeu najti nekdo drug IP, lahko zagotovite, da boste našli osebo, ki jo zanima. Metoda je precej legitimna in nima nobenih posledic, ker je Skype javni program in na voljo so tudi vsi uporabniški podatki.

  Drugi načini iskanja lokacije nekoga drugega

  Za druge načine boste potrebovali napredna računalniška znanja. Če taka razporeditev ne ustreza, potem sledite shemi o tem, kako najti IP preko Skype, ker je vse veliko lažje, ker pri uporabi te sheme morate prepričati osebo in pravilno vtakniti povezavo. Obstajajo določena spletna mesta, ki ustvarjajo posebno povezavo. Ko je človekvnese to povezavo, njegov naslov IP se samodejno prenese na prvo osebo, ki jo zanima IP drugega. Metoda je prav tako precej zakonita in ne nosi odgovornosti, saj ta stran ne razkriva informacij o svojih strankah.
  Izvaja to metodo, kot sledi:
 • Omogoči kateri koli brskalnik, nameščen na vašem osebnem računalniku.
 • Ustvari posebno povezavo s pastjo, iz katere bo naš mož prečkal.
 • Zdaj je to povezavo mogoče preklopiti prek "Skype", vendar ne preko Vk, ker obstaja zaščita pred takšnimi lokacijami.
 • Tu se začne najtežja stvar: prepričati ljudi, da gredo skozi povezavo. Razlog za to so lahko vse novice, smešne fotografije, zanimivi videoposnetki itd., Vse je odvisno od tega, kaj je najbolj všeč.
 • Čakamo in prejmemo po pošti ali takoj naslov IP osebe, ki je zamenjala našo povezavo.
 • V metodi je majhna pomanjkljivost: prikazana bo le približna lokacija računalnika, ki bo prešla povezavo. Z vsemi slabostmi, ta metoda je še vedno odličen način, da ugotovite IP prek Skype.

  Zaključek

  Vsi načini učenja IP prek Skypea so zelo učinkoviti, vendar so potrebni le čas in potrpljenje. Prav tako je treba spomniti, da so metode zakonite in ne nosijo odgovornosti, v nasprotju z drugimi, ki se imenujejo "sivi".

  Sorodne publikacije