Kako pripeljati zmaja v Yagodo v Draconomania

"Draconian" je zelo zanimiva igra, ki vam omogoča, da se z glavo potopite v svet zmajev. Vaša naloga je ustvariti zmajsko naselje, kjer boste spoznali nove, neverjetne in nenavadne vrste teh mitskih bitij. Seveda vse ni tako preprosto, kot se zdi. Da bi dobili posebno vrsto zmaja, boste morali zelo težko poskusiti. Osnovne vrste pridejo ven zelo preprosto, toda če želite dobiti redke zmaje, morate vzeti starševske kombinacije. Na splošno je postopek precej zapleten, zato bomo o tem razpravljali v tem članku. Če govorimo natančneje, potem bomo v tem materialu razstavili, kako pritegniti zmaja k Yagodi. To je vrsta, ki izgleda zelo srčkan in res izgleda kot divja jagodičja. Naučili se boste, kako pripeljati zmaja v Yagodo, in lahko poskusite to storiti sami.


Umik zmajev

Da bi odgovorili na vprašanje, kako pripeljati zmaja v Yagodo, se morate ukvarjati s procesom odpiranja novih posameznikov. Torej, v igri lahko povežete zmaje med seboj, tako da imajo rojene otroke. Glede na to, kateri posamezniki so bili podvrženi, se lahko pojavijo specifične nove vrste zmajev. Zdi se, da so navadne vrste navadne, bolj redke pa imajo le nekaj odstotkov verjetnosti pojava. V skladu s tem boste morali imeti potrpljenje, če se želite naučiti, kako pritegniti zmaja v Yagodo.

Opis postopka

Kako zmaja pripeljati v Yagodo v Draconomania? Vse zelosamo! Izbrati morate dva starša in se povezati med njimi. Ta postopek traja dva dni in takrat ne boste mogli vplivati ​​na končni rezultat.


Dva dni kasneje, samica položi jajce, da se izleže, tako da lahko ugotovite, iz česa je prišel zmaj. Na žalost, tukaj morate čakati, poleg tega, da v procesu seznanjanja. Dejstvo, da se je jajce izvalilo, igra dodeli 57 ur, to je devet ur več kot isti postopek združevanja. Ko ta čas zmanjka, se bo jajce začelo treskati in končno boste lahko ugotovili, če imate zmaj, na katerega ste računali ali ne.

Dragon Yagoda

No, čas je, da ugotovite, kako pritegniti zmaja v Yagodo v Legends of Draconomania. Če želite to narediti, morate izbrati pravi par staršev. Glede na dejstvo, da je to dokaj redka oblika zmajev, ne pričakujte, da boste hitro dosegli želeni rezultat. Največja verjetnost za pridobitev tega zmaja je 4 odstotke. Da bi dobili to možnost, morate seznaniti Zelenega zmaja z nekaterimi najpogostejšimi vrstami, kot so Prairie, Nebiliec, Elephant ali Owl. Seveda je to daleč od vseh možnosti, ki so vam na voljo, toda parjenje katerekoli druge vrste bo dalo veliko manj možnosti. Lahko poskusite prečkati ogenj tudi z dlanom, akademikom ali možgansko kapjo, saj bo v tem primeru možnost dobiti jagode približno tri odstotke. Če imate Zemljo, jo lahko prečkate s Kvitko, Kangaroo ali Ash, potem pa je verjetnost uspeha 2,7%. Druge možnosti dajejo velikonizka verjetnost uspeha.

Sorodne publikacije