Kako pravilno pritrditi zaščitno steklo na telefon?

Sodobni pametni telefoni in telefoni so dragi. Ampak jaz tudi želim kupiti poceni nakup za več let. Da bi preprečili poškodbe opreme, je na zaslon pritrjeno zaščitno steklo. To bo napravo rešilo pred praskami in umazanijo. Kako prilepiti zaščitno steklo na telefon? Ta postopek je preprost, glavna stvar - storiti vse lepo.

Zakaj potrebujem steklo?

Pri daljši uporabi pametnega telefona na njem so praske, razpoke in praske. Ne gre samo za stranske dele, temveč tudi za zgornji, spodnji del, zadnji in sprednji del. In tam je skoraj glavni element - zaslon. Mnogi dvomijo, da je vredno nositi zaščitno steklo na telefonu. Če želite shraniti napravo, morate to nujno storiti.


Zaščitna očala so namenjena ohranjanju zaslona telefona. Lahko uporabite film, vendar je nizka stopnja zanesljivosti. Zato morate vedeti, kako na telefon pravilno namestiti zaščitno steklo.

Kaj je to?

Steklo izgleda kot film. Funkcije izdelkov so podobne. Toda steklo velja za najbolj zanesljivo orodje, saj ima v primerjavi s filmom večjo gostoto. Je pregleden in prilagodljiv, kar je prav tako pomembno. Za ceno stekla je tudi dražji film. Vendar se bo to izplačalo, zlasti če obstaja nevarnost mehanskih poškodb.


Mnogi uporabniki pridobijo steklo, če naprava stane več kot 10-15 tisoč rubljev. Vendar je primerna za različne tehnike. Pri nakupu takega artikla lastnik telefona zmanjša tveganješkoda na nič.

Prednosti

Preden se naučite vstaviti zaščitno steklo v telefon, se morate seznaniti s prednostmi izdelka. Odporna je na praske in druge podobne poškodbe. Nekateri morda ne bodo verjeli, vendar je dovolj, da ga preizkusite, tako da ni dvoma. Ustrezni preprosti ključi. Ostri rob lahko naredimo na steklu in ga ne bomo pokvarili.
Druga prednost je gašenje stavk. Veliko pametnih telefonov se pokvari pri padcu. Varnostno steklo odpravlja to težavo. To drži trdno, še posebej, če ga primerjate s filmom. Kako prilepiti zaščitno steklo na telefon? Ta postopek je zelo preprost, saj ne zahteva posebnih izkušenj.

Značilnosti postopka

Če je telefon že uporabljen, mora biti pripravljen za delo. Potrebno je odstraniti stare dodatke. Kako vstaviti zaščitno steklo na telefon? Odstraniti morate pokrov in se dotakniti zaščitnega sloja čez rob. Da se ne pojavijo mastne lise, morate najprej umiti in posušiti roke. To je pomemben pripravljalni del za delo. Šele takrat se bo prilepilo novo steklo.
Postopek zahteva vodoravno površino in visoko kakovostno razsvetljavo. To je lahko na primer tabela. Za zaščito pred razvezo in prahom je potrebno ustrezno delovno mesto. Rezultat bo brezhiben v primeru predobdelave zaslona.

Nujnost čiščenja

Ko se film ali steklo odstrani iz telefona, je treba zaslon obdelati z alkoholno namočeno bombažno volno ali prtičkom. Postopek je treba izvesti previdno, tako da ni onesnaženja.
Naprava se nato operekrpo, ki je bila vključena. Ampak druga bo prišla. Zdaj lahko uporabite steklo na telefonu.

Pomembna faza

Na lepilnem delu je poseben film. Treba ga je odpraviti. Nato se steklo nanese na zaslon. Treba je poravnati ob robovih. Prav tako morate združiti z zvočnikom in drugimi elementi. Upoštevati je treba, da zaščitna stekla držijo robovi. Šele takrat po postopku ne bo sledov.


Po namestitvi se element spusti na zaslon. Lepljenje poteka samostojno. Ta postopek je zaključen. To metodo lahko uporabite za različne naprave.

Slabosti

Tako kot drugi elementi ima steklo tudi slabosti. Mnogi uporabniki telefona menijo, da je glavna pomanjkljivost kompleksnost postopka integracije. V resnici pa ni.
Glavna pomanjkljivost je, da po tem naprava postane obsežna in težavna. Če pa to ni pomembno, lahko varno kupite izdelek, ki ga potrebujete za telefon. V salonu komunikacije nudimo velik izbor zaščitnih očal. In za dodatno plačilo celo držijo kozarec.

Nekatere razlik

Večina lastnikov telefonov se boji pojavljanja mehurčkov. Zaradi te tehnike ne izgleda zelo lepo. Kako prilepiti zaščitno steklo na telefon, da ne pride do mehurčkov? Odstranjevanje jih bo pomagalo suho krpo. Ta proces je zelo preprost. Mehurčke morate le stisniti iz središča naprave. Neodvisno delo vam bo prihranilo denar, ker je denar v salonu.

Stroški

Steklo je običajen dodatek, zato ga ustvarjajo številna podjetja. Upošteva se cenejšaKitajskih izdelkov, vendar je primeren tudi za zaščito naprave. Koliko stane pritrditev zaščitnega stekla na telefon? Ta storitev je v 500-1000 rubljev.
Blago vseh proizvajalcev se razlikuje po stopnji kaljenja. Kitajski izdelki ščitijo tudi pred praskami. Lahko kupite steklo za ceno v 300-1000 rubljev. Čeprav bo moral porabiti za nakup, vendar pa bo shranite videz naprave.

Proizvajalci

Gorilla Glass - Glass, izumljena leta 1960, vendar s sprostitvijo pametnih telefonov se uporablja od leta 2000. Ameriško podjetje proizvaja zanesljive zaščitne naprave za naprave. Vsak od naslednjih izdelkov presega prejšnje po vseh merilih. Na primer, v drugi različici so bile boljše optične lastnosti kot prve. Dragontail je tudi vodilno podjetje. Izdelki imajo vse potrebne lastnosti za zaščito naprave pred praskami. Obstaja kakovosten stekleni safir. Izdelki ne poškodujejo leče fotoaparata kot tudi celotnega zaslona. Sapphire je močan, vendar se šteje za sintetično, dobimo ga s postopkom kristalizacije aluminijevega oksida pri povišanih temperaturah. Zaščitna očala so najboljša dodatna oprema za telefon, zlasti pametni telefon. Delajo boljše filme, dolgo časa hranijo opremo. In kakšen izdelek izbrati je odvisno od želje.

Sorodne publikacije