Valjarna "Scholl": strokovne ocene

Pred nekaj leti so vsi privabili željo po oglaševanju in nakupu razigranega žaganega prahu za nikogar, ki je bil seznanjen z blagovno znamko "Scholl". Prvič sem razmišljal o tem, koliko je bil Schollov valjar uničen. Toda moda, ali se cene ustavijo? Tako so žage postale prebivalci številnih hiš, kjer so dekleta upala dobiti popolne pete. Ali je to lepotno orodje tako dobro? Kaj pa strokovnjaki pravijo? Za začetek bomo razumeli načelo njegovega dela in kontraindikacije.
Čelada za lepoto nog

Električni čevelj "Scholl" je eleganten pomočnik, ki lahko odstrani grobo kožo s stopnice. Strogo je prepovedano uporabljati na drugih delih telesa ali predmetih vsakdanjega življenja. Oblika žage je oblikovana tako, da se udobno prilega roki. Njena gumirana ročica ne bo dovolila, da orodje zdrsne, v kakršnem koli neprijetnem položaju vašega telesa. Brušenje pete se izvaja z variabilnim valjem, ki je prekrit z mikrogranulami. Mnogi moški z nasmehom kličejo takšne valje "nazhdachka", in presenetljivo, deloma so prav. Mikrogranule na valjčku se poškropijo po metodi, podobni obdelavi velikega papirnega brusnega papirja. Stroj lahko vklopite z vrtenjem kolesa, o katerem bomo kasneje govorili. Mnogi so v zadregi zaradi hrupa, ki pri delu daje to napravo. Del žensk ga primerja z zvokom sosednjega udarja v nedeljo zjutraj.

Pravila uporabe

Nekatere panike se bojijo takih naprav.Zakaj? Menijo, da lahko taki rotacijski stroji poškodujejo kožo in le poslabšajo situacijo z neprevidno peto in grobo kožo. V bistvu, če ste prebrali priročnik in v prvotnem paketu, je v ruskem jeziku, potem ne bi smelo biti težav.


Pravila delovanja naprave so samo tri:
 • Žago vozite okoli celotnega stopala.
 • Ne držite ga na enem mestu več kot štiri sekunde.
 • Koža mora biti popolnoma suha.
 • Vendar pa ne bi vsaka deklica morala kupiti tega pomočnika doma. Zakaj?

  Kontraindikacije

  Najprej ne morete uporabljati žage za tiste, ki ne želijo prebrati navodil. Pri ropski koži se poškodbam ni mogoče izogniti. To bo slabo za tiste, ki se odločijo eksperimentirati z napravo na drugih delih svojega telesa, karkoli mislijo, da niso bili grobi. V navodilih za uporabo je jasno navedeno, da je Scholl valjar grozno darilo za tiste, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni, saj jim je to prepovedano. Izpuščenih pet žage ne bo uspelo. Razlog bomo razpravljali kasneje. Valjak, ki praktično ne postane abraziv, je treba nujno zamenjati. Tisti, ki tega pravila ne bodo upoštevali, lahko računajo na opekline. Naprava sovraži vodo, in če vam je žal za denar, porabljen za to, je zelo priporočljivo, da ne delajo v kopalnici in ga shranite tam. Naj bo v vaši omari v sobi, zaprti s posebnim pokrovom. Nič več kontraindikacij. V drugem lahko uporabite cvetni prah. Razumeti, kako dobro je to mogoče, lahko naredimoprimerjava z običajnim žaginim listom za blagovno znamko "Singer", ki jo lahko kupite v skoraj vsaki trgovini.

  Stroški

  Prva, za katero je valjčni žagar "Scholl" prejel negativno povratno informacijo, je postala njegova cena. V trenutku leta 2017 lahko spletna trgovina kupi ta čudež lahko nekaj več kot tisoč ruskih rubljev. Za stroške naprave morate dodati ceno štirih prstnih baterij, iz katerih se hrani in zamenljivi valji, domnevno z diamantnim pršilom. Slednji, mimogrede, stane približno 600 ruskih rubljev. Skupaj - približno dva tisoč rubljev. Ali je vredno, bomo pogledali kasneje. Zdaj razmislite o običajnem kovinskem cvetnem prahu. Njena cena je komaj več kot dvesto rubljev. Dodatna oprema ni potrebna. Vsaj, če govorimo o ceni, dober stari "Zinger" zmaga v tem krogu. Toda zmaga v bitki ne pomeni vedno postati zmagovalec v vojni.

  Učinkovitost

  Še ena pomanjkljivost v pregledih Roller Soleil "Scholl" je neizpolnjevanje vseh obljub, ki jih vsebujejo oglaševalski slogani. Jasno je, da v današnjem svetu oglaševanje ni verjetno, toda ko kupite, pričakujete vsaj polovico tega, kar obljubljajo. Na žalost se v primeru smetnjaka to ne zgodi. Tudi če brusijo pet minut, ostanejo grobe in naslednji dan znova potrebujejo oskrbo. Uporaba klasične kovinske žage "Zinger" daje popolnoma drugačen rezultat. Po 30 sekundah dela s tem orodjem na rahlo privijeni nogi je rezultatprijetno in trajnejše. Seveda, pete ne bodo vedno ostale gladke, vendar morate rezultat posodobiti le enkrat na mesec, ne vsak dan.

  Masa

  Tukaj ne bo zmagovalca. Skoraj vse povratne informacije, ki jih prejme valjčni žag "Scholl" kaže na nepomembno težo, če ne upoštevate baterije. In res, tisti, ki so imeli to dekle v svojih rokah, lahko opazijo, da kljub zelo močnemu motorju stroj ni tako težak. Torej, v tej bitki, "Zinger" proti "Scholl" zmagovalec zagotovo ne bo, saj je vprašanje osebnih preferenc in obseg osebne kozmetike in torbe. Mimogrede, teža recenzij na sopilu "Scholl" je približno 23 gramov.

  Izvedljivost

  Še več o "Scholl" valjčni žagi, odgovori niso tihi, zato gre za njegovo udobje. Da bi svoje pete uredili, ni treba upariti nog. Vse je narejeno suho in po mnenju proizvajalca je dovolj hitro. In vse se zdi kot dober, a elegantno izveden video (ne gumb, da ga imenuješ), da lahko vklopi pogosto igra zlo šalo, kot pri aktivni uporabi tega pripomočka, je preveč enostavno ugasniti. Če govorimo o praktičnosti, v hiši, kjer so majhni otroci, matere prinašajo lepoto v trenutkih, ko otrok spi. Najbolj žalostno je, da je samo na fotografiji Saula "Scholl" tiho. Poleg tega je ta cvetni prah na žalost popolnoma neuporaben za odstranitev stare koruze ali za delo z nogami, ki že dolgo niso bile objavljene v pedikuri. Kljub pregledom in ceni je "Scholl" valjčna žaga le metoda poliranja.peta in stopnica. To je orodje za ohranjanje nog do naslednjega pohoda na pedikuro. Torej, za tiste, ki naredijo pedikuro neodvisno po vrsti "Singer", primerjamo, "Scholl" ni možnost. Odstranila bo samo zgornjo tanko ploščo. Če govorite o sopilu iz trgovine, potem delajte z njim malo bolj zapleteno, saj morajo noge pred tem priti. Vsakdo nima časa in priložnosti, da se vključi v dolgo pedikuro. Seveda, vsakdo ve, kje kupiti valjčni žago "Scholl" po najbolj ugodni ceni na internetu. Ampak pomembno je, da pazite in kupite le originalni izdelek. V nasprotnem primeru celo napedikurennyh noge ne bodo imele nobenega rezultata.

  Skrb za orodje

  Kot vsak samopomoč pomeni, da ima Scholl, da Singer po posegu potrebuje oskrbo. Če govorite o zadnjem - morate samo odstraniti brusni del, sperite pod tekočo vodo in vse ostalo. Od Scholla situacija ni nič drugačna, le da oskrba traja dlje. Za začetek je potrebno valjček skrbno odstraniti in sprati pod tekočo vodo. Potem naj se posuši ločeno od same naprave. Samo v povsem suhem stanju se mora valj vrniti na mesto. Razumeti vse te previdnostne ukrepe. Kako ne premagati in dejstvo, da naprava nima žic, ne pomeni, da ni električna. Seveda vas ne bo udarilo s tokom, če pa voda vstopi v notranjost, se lahko kontakti in plošče oksidirajo. Potem lahko prah pošljete samo v koš za smeti.

  Zaključek

  Ne moremo reči, da je boljše: stare metode nege stopal ali bolj moderne prilagoditve. "Scholl" je videl cenovne ugrize, "Singer" pa je delovno intenziven in veliko časa porabi za pedikuro. Power Shilo je primeren za uporabo. Ne zdrsne v roko in ne zavzame veliko prostora na polici ali v torbici. Eden od njegovih valjev je dovolj za precej dolgo časa, medtem ko je rezultat njegovega dela - največ teden dni. V vsakem primeru, katero metodo oskrbe nog, ki jih niste izbrali, ne pozabite, da je vedno pomembno, da uporabljate vlažilce, nosite udobne čevlje in se redno razvajate s pohodništvom v lepotnem salonu.

  Sorodne publikacije