Kje kopati podzemno svetilko v Zombie Fermi: odgovorite na vprašanje

Zombie Farm je družabni zabavljač, ki je razdeljen med uporabnike najbolj priljubljene ruske mreže VKontakte. In to sploh ni presenetljivo, saj je v igri veliko prijetnih presenečenj in vlečenje igranja brez časovne omejitve. Vendar pa je včasih veliko število različnih predmetov v igri lahko presenečenje, še posebej za nove uporabnike. Poleg tega, da bi se z njimi spopadli, je lahko veliko prostega časa, ki ni vedno primeren.

Danes bomo poskušali odgovoriti na eno najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečujejo igralci: kje kopati podzemno svetilko v Zombie Fermi? Upamo, da bo naš nasvet pomagal vsem tistim, ki so kdaj pomislili na to.

Kje kopati podzemno svetilko na kmetiji Zombie?

Ta uporabna točka nam bo koristila pri opravljanju številnih nalog. Na primer, da bi zgradili mehiški predor ali med spustom na najnižjo raven "Zombie Fermi". Kje kopati podzemno svetilko je vprašanje, ki skrbi mnoge. Danes bomo govorili o nekaterih načinih pomoči.

Da bi razumeli, kje v "zombiju Fermi" kopati podzemno svetilko, bomo potrebovali lomilec in nekakšno podzemno jamo. Tukaj lahko najdete pravo stvar za nas.

Viri za pomoč

Pri iskanju nam lahko pomagajo različni dodatni predmeti in kraji. Lahko poskusite pogledati pod alge - to je najpogostejša lokacija luči.Če nenadoma ni bilo tam (in to je lahko), potem v tem primeru pridejo v pomoč rock-rock, grozljivo drevo ali velikan, ki sedi pod strašilo.
Vsi ti viri se nahajajo v podzemnih jamah, tako da lahko varno poiščete luči tam. Upamo, da smo pomagali osvetliti to priljubljeno vprašanje. Ostaja le pogled in upanje za srečo!

Sorodne publikacije