Najboljši računalniški čistilec: hiter pregled programov

Ne glede na to, da sodobne in vgrajene komponente niso opremljene z vašim osebnim računalnikom, bo operacijski sistem prej ali slej upočasnil in popolnoma poškodoval vaše življenje z nevarnostmi in zamudami. Razlog za to je, da se smeti zbirajo v registru sistema in na trdem disku. Kot zdravilo v tem primeru čistilci /pospeševalniki za računalnik, to je posebna programska oprema, namenjena reševanju podobnih problemov. Lastniki diskov HDD imajo v nasprotju z naprednejšimi SSD-ji te težave več kot enkrat. Programi za čiščenje sistema pomagajo v dobri polovici primerov, kar preprečuje drago popravilo računalnika. Čistilci sistema bodo v kratkem času prikrajšali vaš računalnik zbranih razbitin in znatno povečali hitrost pogonov. Uporabite podoben načrt veliko, vendar niso vsi enako učinkoviti in koristni. Torej, veliko novincev zmanjkalo vida v obraz takšne sorte in je precej logično vprašanje: "Kateri računalnik čistejši je bolje izbrati iz smeti in kako se izogniti tej izbiri?" študije pregledujejo in berejo tematske forume.


Poskusimo razumeti to vprašanje in določiti najboljše računalniške čistilnike, ki se odlikujejo s svojo učinkovitostjo in drugimi kakovostnimi sestavinami. Vso to programsko opremo lahko prenesete iz uradnih virov za razvijalce, tako da se težave pojavijone sme biti test. Prav tako je treba takoj opozoriti, da bo članek v članku namenjen le programski opremi in ne specializiranim servisnim orodjem. Če potrebujete fizični vpliv na komponente, lahko pazite na pnevmatska čistila za računalnik. V tem primeru se postopek čiščenja izvede s sproščanjem stisnjenega zraka ali plina v želeni smeri. Pnevmatski čistilec za računalnik je cev s polimerno cevjo. Lahko je različnega obsega in vsebine. To je zelo učinkovito sredstvo za boj proti prahu, umazaniji, madežem in podobnim problemom. Zdaj pa nas zanima programska oprema "smeti" in načini, kako se ga znebiti.


CCleaner

To je verjetno najboljši čistilec računalnikov, ki se je izkazal za dobrega za uporabnike vseh kategorij. Program natančno analizira register, pa tudi izbrane komponente operacijskega sistema, nato pa poda podrobno poročilo in orodja za reševanje nakopičenih težav.
Po kliku na gumb "Počisti", bo pripomoček iz računalnika pravilno odstranil vse odpadke. In v najkrajšem možnem času. Ta zmogljiv čistejši računalnik deluje ne samo s sistemskimi ali običajnimi datotekami, ampak tudi z nameščenimi programi in samodejnim nalaganjem. V prvem primeru lahko odstranite nepotrebne aplikacije in nastavite čiščenje brskalnika, v drugem pa se znebite nepotrebne programske opreme, ki se začne z operacijskim sistemom. Omeniti velja tudi nizek vstopni prag klinike.Ta čistejši program za računalnik je preprost, razumljiv in poleg tega ima pristojno ukrajinsko jezikovno lokalizacijo. Tudi če med delom naletite na težave, lahko čarovnika vedno omogočite v meniju, ki vas bo vodil do vseh pripomočkov spletnega mesta in pojasnil, kako in kako.

Posebne značilnosti programa

Poleg tega je ta računalniški čistilec popolnoma nepotreben za sistemske vire in ga je mogoče zagnati tudi na zelo starem računalniku in v ozadju. Čakanje na rezultat v tem primeru bo trajalo dolgo časa, vendar vmesnik sam ne bo lagayat in ne bo uspel. Osnovna različica čistejšega računalnika se distribuira popolnoma brezplačno, vendar bo za razširjeno strokovno osebo treba plačati. Toda kako je razlika med prvo in drugo praktično odsotna, še posebej, ko gre za normalno uporabo. Očitna razlika je le v popolni tehnični podpori razvijalcev. V plačani različici se takoj odzovejo na poizvedbe in vam pomagajo rešiti morebitne težave.

Glary Utilities

To je dokaj močan računalniški čistilec za celovito optimizacijo. Poleg običajnih manipulacij z registrom pripomoček ponuja tudi orodja za odpravo začasnih datotek, nastavitev samodejnega zagona, odstranitev nameščenih programov in delo z brskalniki. Poleg tega se lahko čiščenje predpomnilnika za računalnik konfigurira v realnem času in izbriše nezaželene datoteke med surfanjem.
Treba je omeniti delo programa z oznakami. Za razliko od drugih podobnih pripomočkov, taponuja ne samo brisanje neveljavne ikone, ampak tudi popravljanje poti v samodejnem ali ročnem načinu.
Ena glavnih prednosti programa je šifriranje podatkov. To pomeni, da vam pripomoček omogoča, da izbrane podatke zavarujete od dejanj vsiljivcev. Poleg tega lahko ta računalniški čistilec deluje kot požarni zid in blokira zagon nezaželene in zlonamerne programske opreme. Izdelek je razdeljen tako za plačilo kot brezplačno licenco. V zadnjem primeru je funkcionalnost zelo omejena, vendar je dovolj za vsakodnevne potrebe nezahtevnih uporabnikov. Za napredne uporabnike in tiste, ki potrebujejo edinstvene funkcije, se bodo morali potopiti v plačano licenco.

Advanced SystemCare

Mnogi uporabniki poznajo ta izdelek kot sredstvo za čiščenje virusov za vaš računalnik. V resnici pa je celoten kompleks optimizirati operacijski sistem. Arsenal programa ima vsa potrebna orodja za čiščenje in pospeševanje računalnika.
Utility dobro deluje z registrom, sistemskimi datotekami, odstranjevanjem ostankov aplikacij in brisanjem brskalnikov. Programska oprema deluje v ozadju in praktično ne porablja sredstev. Slednje se aktivno uporabljajo samo v celoviti analizi in v kompleksni rešitvi problemov. Program spremlja zagon in redno preverja pomembne sistemske datoteke za zlonamerno kodo. Celotna funkcionalnost je enostavno prilagojena specifičnim potrebam in nalogam. Sam vmesnik je čim bolj preprost in preprost. V bistvu se vse zniža na en gumb za nadzor"Preverjanje" je naknadno "Brisanje". Če pa obstajajo kakršna koli vprašanja v zvezi z delom, se lahko vedno obrnete na kvalificiranega pomočnika pomočnika. Vodil bo glavne nastavitve programa in ponudil seznam ukrepov v težkih situacijah.

Osnovna različica izdelka je popolnoma brezplačna, vendar je v zmogljivostih tako omejena, da je praktično neuporabna. S svojo pomočjo je mogoče očistiti register in zgodovino brskalnikov. Vsa funkcionalna moč pripomočka je koncentrirana v plačani različici. Napredni uporabniki se popolnoma odzivajo na funkcije te aplikacije, zato je smiselno, da jo kupite, zlasti v težkih situacijah, kjer je potrebna celovita rešitev.

Wise Care 365

To je še ena celovita rešitev za čiščenje računalnika pred smeti in povečanje hitrosti dela. Vmesnik vsebuje nabor po meri za vzdrževanje registrskih, zagonskih in sistemskih datotek.
Poleg tega se program ponaša s številnimi zmogljivimi orodji, ki so namenjena pospeševanju zagona sistema in povečanju učinkovitosti delovanja platforme. Vsa orodja so pravilno kategorizirana, zato je v meniju težko zamenjati. Poleg tega je sam vmesnik drugačen intuitivno obvladljiv. V vsakem primeru, če obstajajo kakršne koli težave, lahko v razdelku najdete izčrpne informacije o vseh vprašanjih o delu programa. Lokalna "Wikipedija" je dobro seznanjena tudi z interaktivnimi razdelki, kategorijami in oddelki, tako da vam ne bo treba tavati.
Prav tako je treba omeniti zelo visoko kakovost lokalizacije ukrajinskega jezika in kompetentno podporo izdelka razvijalcem. Slednji, s potrebno skrbnostjo, preučujejo uporabniške preglede in opravljajo potrebne popravke v novih različicah.

Utility Utility

Program je mogoče varno priporočiti začetnikom v tem poslu. Pripomoček bo samodejno spremljal operacijski sistem in, če je potrebno, naredil nekaj sprememb in hkrati očistil vaš računalnik pred nepotrebnimi odpadki. Kar zadeva sistemske zahteve, program aktivno uporablja RAM, zato je lastnikom 4 Gb RAM-a ali manj bolje paziti na druge izdelke. V nasprotnem primeru lahko zaradi pomanjkanja pomnilnika pride do nekaterih vzponov in padcev, zlasti med celovito storitvijo. Osnovna različica izdelka je na voljo z brezplačno licenco in je omejena le zaradi pomanjkanja sposobnosti ustvarjanja varnostnih kopij. Za napredne uporabnike je to običajno kritičen trenutek, zato imajo razširjeno plačano različico.

Wise Disk Cleaner

Če se je vsebina vašega trdega diska povečala na nerazumne količine, hkrati pa je upadla tudi zmogljivost, ta čistilec nikakor ne bo mogel. V najkrajšem možnem času bo odvzela nezaželeno smeti in bo, če bo želela, samodejno.
Program deluje tudi z brskalniki: čisti predpomnilnik, zgodovina in seznami prenosov. Poleg tega lahko v hudih primerih uporabite orodja za defragmentacijo z naknadnim globinskim čiščenjem pogonov. Res je, v tem primeru, celoten procesbo znatno zamudo, vendar bo rezultat presegel vsa pričakovanja, še posebej, ko gre za stare in kup polnih trdih diskov. Vmesnik programa je čim bolj preprost, vse glavne kontrole so postavljene na glavni zaslon in pravilno kategorizirane. Zmedenost je zelo težka, vendar bo v tem primeru reševal tudi inteligentni sistem pomoči. Poleg tega je program prejel kompetentno russification. Torej, da se ukvarjajo z njo ne bo težko niti novice v tem poslu.

Posebne značilnosti programa

Prav tako je treba omeniti, da je pripomoček za sistemske vire povsem nepotreben in se čuti tudi na najstarejših računalnikih. Delo v ozadju je praktično zadnje mesto v upravitelju opravil za uporabo zmogljivosti pomnilnika in procesorja. Program se distribuira popolnoma brezplačno, zaradi česar je še posebej priljubljen med domačimi uporabniki računalnikov. Razvijalec je napovedal plačano različico, vendar se razlikuje le v prisotnosti naprednega razporejevalnika opravil. In v tem primeru to ni posebej potrebno, saj je avtomatsko preverjanje in čiščenje mogoče prilagoditi v meniju hkrati.

AusLogics BoostSpeed ​​

To je zelo iskan izdelek za čiščenje in optimizacijo osebnega računalnika. Med domačimi uporabniki ni posebej razširjena, ker nima lokalizacije v ruskem jeziku. Položaj delno rešujejo amaterski ruski prevajalci, vendar jih je treba iskati in namestiti, potrošnik pa ne mara nepotrebnih skrbi in težav.
Kot drugi programi takšnega načrta je pripomoček odličen za čiščenje registra in sistemskih datotek iz smeti ter bo tudi prevzel nadzor nad zagonom. Kot dodatni "čipi" je mogoče navesti defragmentacijo vseh prevoznikov in delo z internetno povezavo. V slednjem primeru program deluje kot požarni zid in prepoveduje dostop tretjih oseb do omrežja (samodejne posodobitve, torrenti za distribucijo, preverjanje nekaterih osnov itd.). Zabeležite lahko tudi vgrajen program za oživljanje. Tu se izvaja v minimalni obliki, vendar pa lahko pomaga pri obnavljanju slik, besedilnih ali avdio datotek. Na žalost se ne more soočiti z video vsebino.

Značilnosti pripomočka

Vmesnik programa se morda ne zdi zelo jasen, vendar ga lahko še vedno razumete brez navodil. Uporabniki se v bistvu pritožujejo nad nelogično strukturo menija, na katerega je že dolgo navajen. V vsakem primeru, referenčni materiali o delu s pripomočkom je več kot dovolj, tako na uradni spletni strani razvijalca, kot tudi v samem programu.
Načeloma ta programska oprema ni zahtevna sistemska sredstva in bo mirno delala na povprečnem računalniku. Vendar to velja za naloge v ozadju in šele po večjih pregledih in čistkah. Za organizacijo normalnega /hitrega delovanja slednjega je potrebno vsaj 4 GB RAM-a in inteligentni dvojedrni procesor. V nasprotnem primeru bo analiza in čiščenje odložena kar nekaj časa. To je zelo učinkovitoIzdelek je namenjen za plačano licenco, vendar je za namen seznanjanja z uporabnostjo pripomočka prodajalec zagotovil uvodno različico z nekaterimi kritičnimi funkcionalnimi omejitvami. Ključ do dveh računalnikov je precej poceni, zlasti če ga primerjamo z aplikacijami uglednejših razvijalcev, ki imajo enako funkcionalnost. Poleg tega distributerji pogosto naredi vse vrste promocij, kjer lahko kupite kopijo skoraj dvakrat ceneje ali sploh zaslužite brezplačno.

Sorodne publikacije