Kako dodati izdelke v skupino VK: podrobna navodila in fotografije

V sodobnem svetu očitno ne bo nikogar, ki vsaj enkrat v življenju ni slišal za takšen internetni vir kot socialno mrežo. Socialna omrežja - široko razširjena na spletnih spletnih platformah, namenjena organiziranju socialnih odnosov med uporabniki. Če je pred glavno smer socialnih omrežij je bila komunikacija, poznanstvo, razprava o interesih in drugih, zdaj na teh straneh lahko izvajate številne druge akcije. V mnogih socialnih omrežjih lahko prodajate svoje izdelke, oglašujete svoje podjetje ali iščete in kupujete izdelek, ki vas zanima.


Kako začeti lastno poslovanje na internetu

Številni start-up podjetniki, ki uresničujejo obljubo socialnih omrežij, so se osredotočili na oglaševanje in promocijo podjetij na teh spletnih mestih. In ne za nič, ker je vsak dan občinstvo spletnih strani, ki so bile prej oblikovane izključno za komunikacijo, postajale vse bolj in interesi uporabnikov - bolj raznoliki. Na socialnih straneh se redno pojavljajo nove publikacije, komentarji; registrirani so bili novi ljudje, ki so zelo verjetno zainteresirani za projekt, povabili njega in njegove prijatelje iz "resničnega" sveta. Po analitičnih raziskavah že imajo računi v socialnih omrežjih 60% vseh Rusov.

Kako izbrati trgovalno platformo

Ko preučujete statistiko vseh obstoječih socialnih omrežij, postane jasno, da je veliko spletnih mest, namenjenih za komunikacijona tem področju zaradi velike konkurence "morskih psov" na tem področju. Takšne so socialne mreže VKontakte, sošolci, Mail.ru, Facebook, Twitter.


Kljub dejstvu, da je rusko socialno omrežje "VKontakte" na predzadnjem položaju v petih najbolj priljubljenih socialnih omrežjih na svetu, je to najučinkovitejša platforma za promocijo različnih izdelkov in storitev. Glede na raziskavo, izvedeno v letošnjem letu, povprečno dnevno občinstvo "VKontakte" presega 87 milijonov ljudi, na splošno je stran registrirala več kot 410 milijonov uporabnikov. Ob upoštevanju teh kazalnikov je uprava socialnih omrežij naredila številne spremembe, ki so uporabnikom omogočile, da so ustvarile skupnosti, prilagojene spletnim trgovinam.

Vkontakte: Prodaja blaga

Če se še niste odločili, kaj boste prodali, si oglejte statistiko. Zahvaljujoč temu je mogoče ugotoviti, da je največje povpraševanje med strankami nakupovalnih mest VKontakte oblačila, obutev in dodatki. Če prodajate druge izdelke, ne smete obupati! V socialnem omrežju lahko prodajate in tržite vse izdelke in storitve, kar je najpomembnejše, ne pozabite, da mora biti ciljno občinstvo vašega podjetja blizu občinstva samega socialnega omrežja ali sovpadati z njim. Znano je, da VKontakte dominira v ženskem občinstvu (584%, glede na študijo založbe Cossa v maju 2017), glavna starostna skupina (37%) je starost 25–34 let.

Ustvarjanje skupine VK

Ustvarite skupino zaVKontakte je zelo lahko prodati! Če želite to narediti, morate registrirati račun v družabnem omrežju, pojdite v meni »Moje skupine« in izberite »Ustvari skupnost«. Nato je treba izbrati njeno vrsto. Za predstavitev izdelka ali podjetja, ki nas zanima, Idealno za "Javno stran", razred "Skupina" pa ponuja več priložnosti za privabljanje občinstva, zato ostanimo na njem. Potem morate na vprašanja skupnosti odgovoriti z izpolnjevanjem določenih področij.

"Vkontakte": oddelek "Blago"

Ko so vsa polja izpolnjena, pojdite na izbiro modulov za skupino. Zelo koristna storitev za promocijo in prodajo izdelkov je razdelek "Blago", ki se je pojavil v socialni mreži "VKontakte" relativno pred kratkim. V nadaljevanju bomo podrobneje preučili, kako dodati izdelke v skupino tveganega kapitala. Najprej morate aktivirati storitev na svoji strani skupnosti. To naredite tako, da na zavihku Control izberete "Lower" in "Lower" na dnu strani. Tukaj boste videli gumb "Products", ki ga morate klikniti in izbrati "Included".

Po tem morate ugotoviti, kako dodati izdelke v skupino virtualnih valut. Če želite to narediti, je zelo preprosto - v razdelku "Blago" lahko dodate izdelke, ki se bodo po pravilni namestitvi prikazali na glavni strani skupine. Dodajanje blaga v skupino BO je potrebno za promocijo izdelkov in privabljanje kupcev.

Za dodajanje postavk v skupino virtualnih podjetij uporabite naslednje preproste navodila. Pojdite v razdelek »Blago«, naložite fotografijo elementa, ki ga želite prodati,dodajte opis in nastavite ceno - pripravljeni!

Dodajanje izdelka v mobilno različico »VKontakte«

Pri delu s storitvijo boste morda imeli naslednje vprašanje - kako dodati izdelek v skupino VC v mobilni različici programa? Ali je to sploh mogoče? Nič manj aktivna pa je tudi odločitev o tem, kako dodati izdelke v novo skupino tveganega kapitala. Na žalost za danes še ni na voljo dodajanje blaga skupini VC v mobilni različici. Uporabnik-lastnik skupine ima možnost ogledati lastne zbirke blaga iz telefona, vendar jih uredi - ne. V primeru "novega" VC je vse lažje. Postopek je ostal enak, spremenila se je le zasnova posameznih mehanizmov znotraj območja.
Socialni uporabniki, ki "ne iščejo lahkih poti", so skušali ugotoviti, ali je mogoče v novo aplikacijo VC dodati izdelke v skupino, vendar je bil odgovor tudi negativen. Še posebej vztrajne pri številnih manipulacijah so ugotovili, da je dodajanje izdelkov v skupino VK iz telefona nemogoče ne samo v uradni aplikaciji "VKontakte", ampak tudi prek mobilnega brskalnika. Zato je doslej edini način za dodajanje izdelkov v ustrezen oddelek uporaba spletne različice spletnega mesta.

Sorodne publikacije