Najboljši brskalniki za Windows 1064 bit: rating

Kdor dela z računalnikom, ve, da se spletni brskalniki ali brskalniki uporabljajo za brskanje po internetu (dostop do spletnih mest). Za Windows 1064 bit so izdani precej malo. To lahko vključuje tako lastna sredstva, vgrajena v operacijski sistem, kot tudi razvoj tretjih oseb. Toda kaj je od vse te raznolikosti najboljša uporaba? Na podlagi uradnih ocen bomo poskušali razmisliti o najbolj priljubljenih sredstvih za dostop do internetnih virov. Takoj je treba opozoriti, da takšni seznami priljubljenosti temeljijo na lastnih raziskavah bonitetnih podjetij, tako da porazdelitev sedežev morda ne ustreza koristim uporabnikov. Ni presenetljivo, ker imajo testerji tudi svoje prednosti, merila za ocenjevanje dela programa pa se lahko precej razlikujejo. Ampak vse je v redu.


Najbolj priljubljeni brskalniki za Windows 10 (64 bit)

Seveda je nemogoče reči, da je za to različico sistema - preprosto zato, ker se uporabniki odločijo, da jo bodo uporabljali lažje in udobneje. Kljub temu je mogoče izbrati nekaj osnovnih programov. Znani so skoraj vsakemu uporabniku, ki se vsaj enkrat sooči z problemom izbire ustrezne programske opreme.
Ocena brskalnika za Windows 1064 bit ni v bistvu drugačna od tiste, ki je bila predvidena za uporabo v sistemski uvrstitvi spodaj. Značilno je, da zgornji nizi zasedajo take grandove kot Opera, Chrome, Safari itd. Vendar pa je v tej različicisistemi so se pojavili precej zanimivo vgrajeno orodje, ki niso slabše od tretjih izdelkov programske opreme.


Edge in Internet Explorer

Ti brskalniki za Windows 1064 bitno izdajo leta 2017, kot so nameščene posodobitve, so se izkazali za zelo nenavadne. Dejstvo je, da pospeševanje in odpiranje spletnih strani presega število drugih ponudnikov.
Mnogi uporabniki IE so predhodno nameščeni v orodjih, ki temeljijo na sistemu Windows, da lahko privzeto dostopajo do internetne strani, odkrito nezadovoljni. Toda le malo ljudi ve, da je različica brskalnika Windows 10 doživela dramatične spremembe. Prvič, to velja za dejstvo, da se privzeto ne uporablja aplikacija za privzete nastavitve. Namesto tega je Edge. Oba brskalnika prikazujeta precej dobre rezultate v hitrosti in ergonomiji. Toda Edge se zdi nekoliko zapleten pri postavljanju, IE pa preprosto ni priljubljen (očitno zanemarjen zaradi prej oblikovanih negativnih stališč).

Opera

Klasičnih brskalnikov za Windows 1064 bit, seveda, ni mogoče obravnavati brez omembe vseh vaših najljubših "Opera". Najnovejša različica je precej pametna, stabilna in enostavna za nastavitev.
Velik plus je vgrajena funkcija VPN, katere aktivacija omogoča dostop do strani, blokiranih v določeni regiji (na primer, nekateri ruski mediji so v Ukrajini prepovedani). V samem brskalniku je sistem blokiranja oglasov (AdBlock) privzeto aktiviran. Manj kot program se lahko imenuje, kar je vklopljenoNačin VPN, nekateri viri so nedostopni, čeprav brez njega delujejo povsem normalno. To je nesmisel.

Google Chrome

Googlov otrok je vedno užival zasluženo popularnost med uporabniki. Brskalnik deluje precej živahno, čeprav zgodovino obiskov ne čistite redno in ne izbrišete začasnih datotek, se začne opazna upočasnitev.
Poleg vsega tega je mogoče omeniti še eno zanimivo dejstvo: brskalnik mora namestiti, če namerava uporabnik namestiti in uporabljati istega odjemalca za oddaljeni dostop RDP. Po vsej verjetnosti je to neke vrste marketinška poteza, povezana s popularizacijo tega programskega izdelka. V smislu ugodnosti lahko opazite tudi preprostost nastavitev in številne dodatke (razširitve), ki jih najdete v današnjem brskalniku.

Mozilla Firefox

Ko razmišljamo o brskalnikih za Windows 1064 bit, ne morete obiti strani in "požarnega lisica", ki je, glede na ocene, pred kratkim precej potisnil konkurente.
To je posledica dejstva, da so najnovejše različice postale manj zahtevne za sistemske vire in imajo precej hiter dostop do internetnih strani. Poleg tega se je, tako kot za krom, okrepil razvoj dodatnih nadgradenj in panelov.

Razvoj kroma

Poleg tega je treba omeniti razvoj ruske in kitajske programske opreme, ki temelji na motorju Chromium. Med ruskimi brskalniki eno izmed prvih mest zaseda »Yandex-brskalnik«. Windows 1064 ga zazna brez težav. Ampak še enkrat, kot v "Chromium"tudi brez pravilne oskrbe v tem brskalniku se začnejo težave. Očitno je to usoda vseh izdelkov programske opreme, ki uporabljajo zgornji motor.
Ampak to je zelo slabo: brskalnik Yandex za Windows 1064 bit je tako aktivno oglaševan tudi na uradnih virov podjetja, ki jih mnogi od njih naredi razmišljati o izvedljivosti svoje namestitve.
Enako velja za nič manj vsiljivega predloga za vzpostavitev brskalnika "Amigo" iz skupine Mail.Ru. In tukaj ga lahko namestite v sistem, ne samo po naključnem kliku na ta gumb, medtem ko poskušate prenesti datoteke iz interneta, ampak tudi kot programsko opremo partnerja pri nameščanju že prenesenih programov. Dejstvo, da je nameščen ne samo brskalnik, temveč tudi veliko število dodatnih aplikacij, povezanih s priljubljenimi družbenimi omrežji, je zelo negativno. V tem primeru se ikone prikažejo na namizju in v meniju »Start« ter v opravilni vrstici. In same aplikacije se prenesejo skupaj z operacijskim sistemom, znebiti se jih je problematično (nekatere datoteke sploh niso odstranjene). Toda novi kitajski razvoj, kot je 360 ​​Safety Browser, je videti zelo zanimiv. Program je zelo lahek, deluje hitro in konfigurirano čim bolj enostavno. Po drugi strani je mogoče opaziti včasih nepredvideno ponastavitev nastavitev. Spet se zdi, da je to problem. Vendar pa je program precej dober. Vsaj, sprva, je to samo hitrost svojih dejanj.

Najboljši brskalnik za Windows 10 64 bit

Torej, takoizbirate med vsemi temi programi? Nekaj ​​posebnega za svetovanje je zelo težko. Toda, če se lotite tega vprašanja s praktičnega vidika, je najbolje, da nastavite »Opera« ali »Mozilla« - samo če so njihove distribucije prenesene z uradnih strani in nimajo oznak, kot je Stabilno. Takšne različice praviloma niso na voljo na uradnih virih, temveč so naložene na sumljive ali oglaševalske vsebine. Ampak program, kot je "Amigo" namestitev ni priporočljivo kategorično. Potem lahko dobite veliko težav, in sicer aplikacija z vsemi pripadajočimi komponentami, ki jo odstranite, ne bo tako enostavno, če ne veste natančno vrstnega reda dejanj, ki jih je treba izvesti. Zahteva motnje v registru (vsaj). Vendar je to ločen pogovor.

Sorodne publikacije