Navodila za widget 3: Kje najti oči pošasti?

Vprašanje o tem, kje najti oči pošasti v Widgetu 3, skrbi številne novince, ki so se začeli spoznavati s sistemom obrti v tej neverjetni igri. Odprti svet v tem projektu je ogromen, zato je pogosto težko najti določen vir. Ta članek vsebuje vse koristne informacije v zvezi z očesom pošasti.

Težave pri iskanju teme

Rešitev vprašanja: "Kje najdete oči pošasti v Witkaku 3?", Enkrat in za vse bi morali vedeti pomembno dejstvo. Ta material je mogoče dobiti za ubijanje pošasti. Obstaja možnost, da je v katerem koli trupu morda potreben vir. Ubiti pošasti bodo morali biti v vsakem primeru, vendar morate vedeti, da pri zdravljenju oči nachers, cyclops, glavoboli in demoni, lahko dobite tudi to sestavino.


Zato uporabniki potrebujejo navigacijo po zanimivih točkah, označenih z vprašajem na zemljevidu. Mnogi od njih označujejo gnezda, ki jih lahko uničijo bombe. Pred tem morate očistiti območje, pobiti vse pošasti in pobrati plen. Že po dveh ali treh takih akcijah v inventarju je zagotovljeno, da se kopičijo dovolj oči.

Zakaj je potreben vir

Zdaj igralec ve, kje naj se v Widgetu 3 odpravi oko pošasti, vendar morate vedeti aplikacijo. Izguba dragocenih materialov se ne spodbuja, zlasti na visokih ravneh, kjer se bo čutilo njihovo redno pomanjkanje.
Med potovanjem bo Geralt ponudil gostom prisotnost receptovoklep Razdelijo se v šole, vsaka kategorija opreme ima edinstven nabor lastnosti. Skupaj z oklepom obstajajo recepti za meče, ki jih ne delajo brez oči pošasti. Uporabnik jih bo moral porabiti pri kraftingu niza oklepov in pri izboljšavah, kadar to zahteva raven junaka. Zato je najprej najbolje, da zaloge materiala, ko raziskujete lokacije, porabite le, če je to potrebno.

Sorodne publikacije