Najboljše igre Barbie na računalniku: Seznam, Opis

Vsako dekle bi verjetno želelo postati prijatelj najbolj znane lutke na svetu - lepa Barbie. Ta priložnost je nastala zaradi velikega števila iger za dekleta na osebnem računalniku, kjer bo glavni lik ta lutka. Skupaj z njo greste na zabavo, preden poberete nakit in obleke, obiščete zdravilišče, se sprostite v letovišču, kolesarite ali se podate na jutranjo tek. Poleg tega vam barva prepusti dekor lastnih apartmajev. Premikanje v čudovit svet bo pomagalo naš seznam Barbie igre na PC, ki smo jih pripravili posebej za vas!

"Princesa Rapunzel"

V čarobnem svetu se načrtuje žogica. Za njega se pripravljajo čudovita princesa Rapunzel in čudoviti princ Stefan, toda nenadoma je strašna stvar: zlobni čarovnik po imenu Hotel nalaga gradu prekletstvo, ki takoj uniči ves njegov sijaj in lepoto. Poleg tega je čarovnica zlobne čarovnice princa preoblikovala v kamnit kip, ki ga je skril v vrtu, v neverjetno kompleksnem labirintu, in dragocene kamne iz njegove krone, raztresene po gradu! Da bi žogo vse skupaj, Rapunzel in njen mladi pomočnik ne samo, da zbirajo kamni in mimo labirint, ampak tudi prinašajo nazaj k življenju!


"Modna revija"

Igranje Barbie na osebnem računalniku je neverjetno potovanje v svet visoke mode. Barbie Barbie je, da sodeluje v enem od najbolj prestižnih dogodkov med modnimi oblikovalci: gre na teden mode v Parizu! Dekleta, ki se odločijo igrati to igro, morajobo sodeloval s tremi oblikovalskimi studii. Uspešno izpolnjevanje naročil, igralci bodo lahko naredili vrtoglavo kariero v fascinantnem svetu mode. Kaj storiti v tej igri s seznama iger za osebne računalnike Barbie? Ustvarite nove kolekcije elegantnih oblačil, delajte z modeli, izberite barve in tkanine, dodajte oblačila, dodatke in pričeske. Pomembno je tudi, da bodo lahko dekleta ustvarila edinstveno sceno za svojo modno revijo, ki bo pobrala ne le videz, ampak glasbo! Mimogrede, za prikaz rezultatov njihovega dela lahko najdete na barbie.com


"12 Dancing Princesses"

Med najboljšimi igrami za dekleta na osebnem računalniku in projektom, v katerem se bo lepotica Barbie pojavila v obliki princese, imenovane po Genevieve. V veličastnem gradu živi Genevieve s svojimi sestrami, ki jih ima 11! Dekleta imajo radi zabavo, ples in seveda njihov oče - kralj očarljive dežele. Spremembe v življenju dvanajstih princes prihajajo, ko Rowena prispe - kraljev bratranec. Z njenim prihodom se spreminja življenje v palači - glasba in smeh sta ugasnjena, kroglice in ustvarjalni večeri so odpovedani. Genevieve in njene sestre bodo morale najti način, da osvobodijo tiransko tiranijo in se vrnejo v pravljično kraljestvo veselja in smeha!

"Detektiv Barbie"

Med najboljše stare igre o Barbie na PC in ta projekt. Barbie in njene smešne prijateljice so postale diplomanti detektivske akademije in zdaj lahko svoje znanje uporabijo v praksi, razvozlajo mistične in skrivnostne dogodke. Eden od njih se je, mimogrede, zgodil neposredno pred mnogimijavnost! Privlačne znamenitosti so prispele v očarljivo mesto. Ken se je strinjal, da bo sodeloval v eni magični predstavi. Fokuznysa ga je povabil v posebno omaro, zaklenil vrata. In ko je odkril, Ken ni bil notri. Seveda je občinstvo mislilo, da se bo čarovnik vrnil v Ken, vendar ga ni bilo! Zdaj mora Barbie najti svojega ljubimca, seveda, ne brez podpore mladega pomočnika.

«Barbie: Adventures»

Na našem seznamu Barbie iger na osebnih računalnikih in «Adventure Finder». Tukaj blond dekle poskuša igrati vlogo novinarja in je zato v nenehnem iskanju občutkov. To jo pripelje do krajev, kot so Tibet, Afrika in druge države, v katerih se noga osebe redko dotakne. Poleg tega mora čarobna Barbie naključno dobiti različne artefakte in relikvije, ki jih prinese v muzej. Nova naloga se zdi neverjetno zapletena: Barbie mora najti koščke čarobnega zrcala, ki je bilo zelo dolgo zlomljeno. Če sestavite vse te dele, lahko dobite močan vir energije!

Barbie: kraljica ledu

Posebno mesto na seznamu iger Barbie na PC-ju je igra, v kateri bodo lahko dekleta, skupaj s svojim najljubšim likom, sodelovala v veličastni predstavi "Kraljica ledu". . Kaj naj igralci počnejo? Najprej si pomagajte s tehniko umetnostnega drsanja, drugič pa poiščite kostume in glasbo. Zaradi tega mora izstopiti čudovito okolje, s katerim bo Barbie sodelovala v čudoviti prireditvi!

Sorodne publikacije