Masažer za noge "Yamaguchi" - zamenjava ročne masaže

Utrujenost, bolečina ali pekoč občutek v nogah, samo utrujenost in težava - te težave so znane mnogim ljudem. Še posebej so blizu tistim, ki preživijo veliko časa na nogah zaradi narave svojih poklicnih dejavnosti. Velika nesreča nosi tesne ali napačne športne čevlje. Noge so obremenjene z veliko obremenitvijo, kompresijo. Če težave ne rešite dolgo časa, lahko to privede do deformacij: lahko se razvije napenjanje, popačenje prstov in druge težave. Včasih neprijetni občutki v nogah preprečujejo spanje. Odlična rešitev za tovrstne težave je masažer Yamaguchi. Več o tem članku lahko izveste.

Opis naprave

Tehnična naprava v našem času lahko nadomesti roke profesionalnega maserja. Naj ne za vse 100%, ampak za 80 že zagotovo. To lahko rečemo za Yamaguchi hibridni masažer. Navzven je naprava sploščena hemisfera z dvema odprtinama za noge, od katerih je vsaka zaprta s posebnim odstranljivim pokrovom. V notranjosti je plošča z gumbi za aktiviranje masažerja in preklapljanje načinov.


Lakonsko oblikovanje. Nič ni odveč. Pokrove lahko odstranite zaradi čiščenja. Obstaja opcijski nadomestni komplet. Naprava deluje zelo enostavno. Po potrebi se lahko namesti pod namizje in uporabi brez prekinitve. Ni vam treba še enkrat govoriti o tem, kako koristno je imeti doma kompaktno masažno napravo, ki izpolnjuje vse sodobne tehnične zahteve.zdravstvene zahteve.

Kako deluje pripomoček

Yamaguchi hibrid je sposoben vsakodnevno izvajati čudovito masažo stopal. Čas za to je kar nekaj - samo 15 minut! Utrujenost se odstrani, edem gre, krvni obtok in limfni tok se izboljšata v spodnjih okončinah.


Naprava deluje na dva načina: valji in kompresiji zraka. Oba kolena tudi stopala. Prva simulira kap in raztezanje prstov maserjev, obdeluje mehka tkiva stopala, sklepov in stebelnih struktur. Drugi način reproducira površinsko in globoko stiskanje, ki pospešuje kroženje tekočine v tkivih. Maser naj se uporablja le 15 minut dnevno, da se izboljša stanje stopala, da se zmanjša utrujenost stopal ali bolečina. Naprava je zasnovana tako, da lahko v najbolj intenzivnem načinu delovanja deluje le malo časa. Nato ga je treba odklopiti in prekiniti delovanje.

Učinki zaradi uporabe

Z drgnjenjem in gnetenjem površine stopal in nog, masažer Yamaguchi vpliva na aktivne točke, povezane z različnimi organi in deli telesa. S tem izboljša splošno stanje telesa. Pomembno je omeniti, da poleg odstranjevanja celotne napetosti obstaja tudi stimulacija imunskega sistema človeškega telesa. Prav tako poveča sposobnost za delo, izboljša sposobnost osredotočanja pozornosti. Če redno uporabljate japonski masažer za noge (po možnosti vsak dan), lahko te seje zamenjajo tudi kratke treninge. Kot rezultattonus mišic, ki držijo želodec, se bo izboljšal, kite postale močnejše, celo možganska kap postane lahka in lepša.
Večerna masaža stopal je odličen način za izboljšanje spanja. Tako se lahko znebite nespečnosti.

Koristi za noge

Treba je posebej omeniti, da ljudem pogosto ni treba ločevati nog. To se dogaja ne samo v vsakdanjem življenju, ampak tudi v telovadnici. Mnogi, medtem ko se ukvarjajo s športom, se rokujejo z rokami, rameni, mišicami tiska. Hkrati pa ne nosijo vedno ustreznih športnih čevljev. Če dlje časa ne skrbite za noge ali natančneje po stopinjah, lahko to povzroči resne posledice. Treba je izbrati udobne čevlje, tako za pisarno, kot tudi za športne tečaje in sprehode. Prav tako morate narediti masaže - ročno in s pomočjo električnih naprav, kot je japonski masažer za noge. Noge so osnova, opora za telo. Odgovorni so za ravnotežje, ravnotežje, pravi korak. Ne posvetite posebne pozornosti vaši podpori - zelo velika napaka! Japonski masažer za noge bo lahko popravil situacijo in pomagal stopalam okrevati po obremenitvah ter nositi tesno in neprijetno obutev.

Mnenja

Yamaguchi Massager je zelo naklonjen večini ljudi, ki so ga kupili. Številni pregledi na internetu so potrditev. Ljudje pišejo veliko pozitivnih trditev o tej napravi. Treba je opozoriti, da je naprava kompaktna, je tako enostavna za uporabo doma in celo v pisarni. Opozoriti je treba tudi, da se resnično izogiba utrujenosti nog. Samo 15 minutdnevna masaža - in resnosti nog se ni zgodilo. Uporabniki so opazili, da je zmogljivost naprave zelo podobna delu profesionalnih maserjev (na 100-stopenjski lestvici je ocena 80 točk). Obstajajo tudi pregledi zdravnika. Menijo, da je masažer stopal odlično profilaktično sredstvo za številne bolezni mišično-skeletnega sistema. Zdravniki sami uporabljajo storitve domačega maserja, "ker imajo veliko časa, da porabijo za noge v poklicu stroke. Yamaguchi hibridni masažer jim pomaga, da po enem dnevu odstranijo obrabo nog. Obstaja masažna maska ​​Yamaguchi, ki je popolnoma enaka kot pri drugih vrstah masaže, pred nakupom in uporabo pa se je potrebno posvetovati z zdravnikom.
  • vaskularna bolezen; 6]
  • poškodbe kože,
  • tumorji drugačne geneze,
  • bolezni sklepov in vezi
  • V drugem - le prijetne občutke in koristi masaže stopal.

    Sorodne publikacije