Najboljše igre na PC-ju za dva. Igre na dva na enem računalniku. Igre za dva v lokalnem omrežju

Najboljše igre za dva na osebnem računalniku (na eni napravi), kot tudi na lokalni mreži, so zelo nujne, saj je zabava v digitalnem svetu, skupaj s prijateljem, veliko bolj zanimiva. Takih priložnosti ne vodijo vsi projekti v industriji, vendar obstajajo prave mojstrovine. Gre za tiste, ki so zapisane v članku, zbirka je priporočljiva za seznanitev.

Hitrostne dirke

Med igricami za dvoje na dirkah za osebne računalnike prevzame častno mesto. Šele zdaj, daleč od vseh projektov, lahko igrate skupaj na eni napravi. V mojstrovini z imenom Blur je ta funkcija prisotna. To ni najnovejši predstavnik industrije, temveč grafika v njej na ustrezni ravni. Prihodi so zaprti za zaprtimi dirkališči. Tekmujete lahko samo skupaj ali dodajte nasprotnike pod kontrolo umetne inteligence. Še posebej je všeč fiziki v obnašanju strojev in realnem upravljanju. Vse poškodbe so prikazane pravilno. Stopnja zabave v takih tekmovanjih bo visoka.


Legendarne bitke

Če naredite vrhunske igre za dva na računalniku in ne omenjate Mortal Combata, bo to velika napaka. Najbolj znana serija bojnih iger na svetu, ki je izjemno priljubljena. Deseti del je trenutno najnovejši in bo uporabnikom omogočil, da bodo doživeli številne nove koncepte. Koncept se hkrati razlikuje po svoji preprostosti in genialnosti. Igralci sami izberejo junaka, kartico in boj v eni ravnini. Za zmagoNi dovolj, da hkrati kliknete na vse tipke, čeprav ta strategija sprva deluje. Če želite premagati nasprotnika, morate biti sposobni uporabljati kombinacije in se zanašati tudi na vašo reakcijo. Bori se odlično gibljejo, en boj traja največ 2-3 minute. Igra vam daje neverjeten užitek in vsaka zmaga je ponosna. Zato je projekt v ospredju, ko gre za to oceno.


Nesmiselna zgodba

V prvih dveh igrah na PC-ju morate postaviti projekt Brothers: A Tale of Two Sons. To je mojstrovina z veliko črko, saj ponuja globoko zaprto vzdušje, ki nehote potopi z glavo. Avtorica igre je spoznala, da je vodenje dveh glavnih likov skupaj z brati izvedla ena oseba. Če priključite igralno konzolo, lahko to funkcijo razdelite in se zabavate z njo. Zgodba govori o tem, kako sta dva brata odšla iskat magično zdravilo za svojega bolnega očeta. Na poti se morajo spoznati s številnimi bitji in rešiti ogromno ugank. Projekt je zanimiv, ker daje močan občutek potopa. Tukaj lahko poiščete dodatno nalogo, tudi če ne opazite odstopanja od glavne zgodbe. Ni vse igre na dveh na istem računalniku sposobne dati podoben občutek.

Sestava oblikovanja pravljice

Če želite preizkusiti svojo logiko v podjetju s prijateljem ali dekletom, si sami naložite projekt Trine 2. Med igricamidva na enem računalniku, je ta platforma drugačna, tako da bo igralec moral povezati vse mentalne sposobnosti, da bo prešel vsako stopnjo. Na ploskvi avtorji niso začeli izostriti svoje pozornosti.
Zgodovina pripoveduje o treh junakih v enem pravljičnem svetu, ki so se po volji usode zaklenili v čarobni artefakt. Igra vključuje spreminjanje junakov, od katerih ima vsaka svoje edinstvene sposobnosti. V mnogih primerih je treba združiti te sposobnosti. V nasprotnem primeru nadaljnje premikanje po lokaciji ne bo delovalo. Druga značilnost Trine 2 je možnost navigacije v 3D, ne samo v 2D. Igre za dvoje za šibke računalnike so še posebej cenjene in ta projekt ne zahteva močnega železa. Zato se ji lahko pridruži vsakdo.

Edinstveno vzdušje

Na vrhu iger za dvoje na osebnem računalniku so posebej cenjeni projekti z edinstvenim vzdušjem, ki se ga dolgo spominja. Skupaj z brati: Zgodba o dveh sinovih, nikoli sama ne pripada takim mojstrovinam. Avtorji so opravili ogromno delo na proučevanju mitov, legend in zgodb narodov na Aljaski. Na podlagi tega je bila ustvarjena igra, kjer se celotna ploskev osredotoča na potovanje ene majhne deklice. Iskreno želi pomagati njenemu naselju in ga rešiti pred nenehnimi močnimi sunki vetra. Njeno potovanje se začne z dejstvom, da je bil nanj vezan beli medved, toda v najtežjem trenutku za rešitev je prišla lisica. Od njih je odvisen nadzor drugega igralca. Na poti do konca bodo uporabniki naleteli na veliko število različnih ugank.Projekt si zasluži pozornost tudi zato, ker ponuja tesno sodelovanje dveh ljudi. Brez timskega dela, da bi dosegli finale in se naučili skrivnosti izvora vetra, ne bo uspelo.

Igralne vloge

Če razmišljate o igranju iger na dveh različnih osebnih računalnikih, se morate najprej osredotočiti na Divinity: Original Sin 2. Projekt je RPG, ki temelji na zabavah in se v realnem času premika. premor Glavna zasluga te mojstrovine, ki je bila splošno priznana kot najboljša industrija v letu 2017, je delo s svetom z nalogami. Vsaka misija je edinstvena in zgodbe se ne ponavljajo. Avtorji so se uspeli odmakniti od koncepta "teči, ubij, prinesi" in delali ves svet iger. Zato v igri želim potapljati z glavo. To je bolj zanimivo, če to storimo skupaj, saj sistem dialoga zagotavlja pravo igro vlog. Tu lahko razpravljate o različnih temah in tako oblikujete značaj njegovega značaja. Vloga projekta z dinamičnim sistemom, zanimivimi nalogami, globokim črpanjem arhetipa in igranjem vloge je že pritegnila pozornost velikega občinstva.

Dinamika na najvišji ravni

Med igricami za dvoje za šibke osebne računalnike lahko najdete prave diamante industrije, in ena od njih se po pravici šteje za Borderlands. S tem projektom je zanimiva situacija. Če se mora igrati sam, potem pa premagati dolgčas, v družbi s prijateljem pa igra dobi boljše čase. Priznava jo ne le profilna publika, temveč tudi kritiki. Zgodba pripoveduje o tem, kako leta 5252 skupina popotnikov odide na vesoljsko ladjo na skrajnih koncih Galaksije za iskanje.dragocenih virov. Ob prihodu se izkaže, da že dolgo ni bilo ničesar, lokalno prebivalstvo pa je bilo vpleteno v zločin. Kmalu se bodo junaki seznanili s skritim skladiščem v gorah in se odločili, da ga za vsako ceno odprejo.

Igranje je dinamično streljanje, potovanje na futurističnih avtomobilih in uvajanje edinstvenih sposobnosti izbranega razreda. Mojstrovine, imenovane Borderlands, ni mogoče spregledati, zlasti za lastnike šibkih računalnikov.

Preživetje v težkih pogojih

Dve igri na osebnih računalnikih v lokalnem omrežju sta lahko predvajani in mnogi od njih imajo samo tak način zagona ali na internetu z razpoložljivo licenčno različico. Vse ne zaslužijo posebne pozornosti, vendar naj bi gozd prehodil v družbo z eno. Zgodba pripoveduje o tem, kako je v procesu letalske nesreče glavni junak na samotnem otoku. Njegov sin izgine in na tem področju bo moral preživeti. Igra se osredotoča na vzdušje preživetja. Uporabnik mora zgraditi svojo trdnjavo, saj se v tem kraju avtohtoni prebivalci ne razlikujejo posebej po gostoljubnosti. Igralci bodo morali poiskati vire, ustvariti koristne stvari in raziskati območje za uporabne pripomočke. Naloge parcele so prisotne, še posebej pa privlači popolno svobodo delovanja. Potovanje po neznanih in nevarnih območjih bo predstavljalo veliko adrenalinskih in nepozabnih čustev.

Sorodne publikacije