Tihi miši za računalnik: najboljši modeli

Ali želite nehati dražiti druge, tako da kliknete in kliknete? Tiho zamenjajte vašo običajno miško za računalnik. Krmilniki za tiho klik praktično ne zvenijo. Z njimi lahko kadarkoli delate, se igrate, sedite na internetu, brez strahu pred zbujanjem gospodinjstev.

Nexus Silent Birds

Nexus Technology B.V. več kot 10 let je prvo mesto na trgu tihe računalniške periferije. Za celoten izdelek se uporablja edinstvena patentirana tehnologija Silent Technology. Nizozemski ventilatorji, hladilniki, hladilni sistemi ne zvonijo, ne vibrirajo ali motijo. Leta 2011 je Nexus razširil ponudbo in uvedel linijo brezšumnih kartuš za računalnike. Prvi model SM-5000 je bil trikratni in dvokolesni pomik. Obstajajo trije položaji senzorja DPI: 10001200 in 1600. Toda tipka je tehnologija Silent Switch tiho klikanje. Ko pritisnete tipke, miška ni imela običajnega klika. Kasneje so dopolnili linijo serije SM-700080008500 in 9000. Predlagamo, da upoštevamo najnovejšo različico 9000B podjetja Nexus.


SM-9000B, 1765 rubljev.

Tiha brezžična miška z delovno frekvenco 24 GHz, trije gumbi in laserski senzor pri 1600 DPI. Pripomoček ima kompaktne dimenzije 102x59x36 mm, kar vam omogoča, da ga vzamete s seboj na poti in ga uporabite za prenosni računalnik. Na zgornjem delu je logotip zvoka, ki obljublja tiho delovanje krmilnika. Ko pritisnete tipke, znak ne klikne, kolesce za pomikanje pa deluje tiho. S pomočjo računalnika se poveže z računalnikommajhen nano-sprejemnik, za katerega je v spodnjem delu poseben predel. Polmer miške je 6-10 metrov. Napaja se z dvema baterijama AAA. Obstaja način samodejnega varčevanja z energijo, v stanju neaktivnosti, se miška izklopi po 8 minutah. Pomanjkljivost modela je, da je zasnovan le na desni strani.

Tiha miška iz Logitecha

Pod geslom "uživajte v tišini" je švicarska družba ustvarila serijo brezšumnih miši za računalnik:
 • M220 Silent;
 • M330 Silent Plus - izboljšana različica M220;
 • Brezžična miška M590;
 • Zvok klikanja v modelih se zmanjša za 90% in je praktično neslišen. Logitech je prejel certifikat Quiet Mark od Mednarodnega društva za zaščito silicija za svoje inovacije. Krmilniki imajo vsestransko obliko, ergonomijo in seveda švicarsko kakovost.

  Logitech M330 za 880 rubljev.

  Tiha miška za 24 GHz brezžični računalnik. Krmilnik ima čisto Spartansko poenostavljeno zasnovo s preprostimi linijami. Brez dodatnih gumbov ali tretjega kolesca za pomikanje. Vse je zelo strogo. Kompaktne velikosti 1054x679x384 mm, poglobljene na robovih za palec in mali prst. Zahvaljujoč mat premazu je naprava na dotik udobna in prijetna za držanje v rokah.

  Krmilnik je zasnovan z uporabo energetsko varčne tehnike. Če miška ne uporablja več kot 8 minut, se samodejno izklopi. Tehnologija bistveno prihrani baterijo in standardna baterija AAA traja 24 mesecev. Privzeta ločljivost je nastavljena na 1000 DPI, zato je ni mogoče prilagoditi. Ta model je manjvredenMiška SM-9000B. Toda pri delu s pisarniškimi programi ali brskanjem po internetu to dejstvo ne vpliva. Logitech namenja posebno pozornost tehnologiji laserskega sledenja. Krmilniki uporabljajo sistem Darkfield, ki omogoča delovanje naprave na kateri koli površini. Miško lahko vozite v odeji kot računalniška preproga.

  Logitech M590 za 2650 rubljev.

  Cestna, tiha in brezžična miška za računalnik. Cena proizvajalca utemeljuje, da je krmilnik multi-pogon. Deluje lahko neposredno na več računalnikih ali prenosnih računalnikih. Kazalec se bo težko gibal po zaslonih, kot pri enem velikem monitorju. Vse to zahvaljujoč inovativni tehnologiji Logitech Flow, ki jo namerava družba uvesti v druge zunanje naprave. V M590 so razvijalci dodali dodatne stranske gumbe za palec. Zato je miška običajno simetrična, vendar bolj primerna za desno roko. Krmilnik ima tudi spremenjeno kolesce za pomikanje. Zdaj ni samo tiho, temveč tudi natančno, z velikim številom korakov na milimeter in funkcijo osrednjega gumba. Premaz je narejen iz visoko kakovostne in prijetne plastike na dotik. Zaradi svoje ergonomske in poenostavljene oblike se krmilnik popolnoma prilega vaši roki. Tudi po več urah uporabe v zapestju ni nelagodja in napetosti. Vključuje USB-stikalo in baterijo AAA, ki sta namenjeni za dve leti uporabe. Čeprav se zdi, da za to ceno ni dovolj.

  Shenzhen Mouse Rapoo

  Leta 2007 je bila v trgoviniNa blagovni znamki Rapoo je bila izdana vodilna miška V8. To je bil prvi igralni krmilnik z 2,4 GHz brezžično povezavo, ki je zdaj postal standard. Na Kitajskem je podjetje eno od vodilnih v proizvodnji računalniških perifernih naprav in z zaupanjem zavzema 60% trga. Toda v državah SND je blagovna znamka Rapoo vedno bolj priljubljena. Izdelki spadajo v proračunski segment računalniških naprav. Miške tega podjetja so veliko cenejše od naprav eminentnih blagovnih znamk, vendar imajo enako funkcionalnost. Družba sama pojasnjuje nizke stroške pomanjkanja nepotrebnih povezav v proizvodnji in prodaji. Vse to (od koncepta do embalaže) nastane v tovarnah Rapoo.

  Rapoo 1680 Silent: cena od 588 rub.

  Ugodna in tiha miška za osebni računalnik. Prva stvar, ki jo želim omeniti, je eleganten dizajn. Model je predstavljen v rdeči, beli in standardni črni barvi. Plošča je izdelana iz mat, rahlo grobe plastike. Stranski vložki so nekaj tonov temnejši in prekriti s sijajem. Vse gladke linije in zaobljene, z majhnimi luknjicami za mali prst in palec.
  Na spodnji plošči je ločena reža za nano-sprejemnik, ki omogoča, da miška pelje s seboj na cesto. Na voljo je stikalo za napajanje, ki varčuje z energijo baterije, kot tudi način samodejnega izklopa. Miška s tremi gumbi, z brezžično povezavo s polmerom 10 metrov. Primeren za pisarniško delo in zabavo.

  VicTsing MM057 za 600 rubljev.

  Najboljša tiha miška za video igre in grafiko. Šest gumbov, preklopite na 240020001600 1200800 DPI, pospešek 125 Hz, 250 Hz. Največfunkcionalnost in izjemno demokratičen cenovni model je postal vodja prodaje. Amazon ima rezultat 45. Zasnova je namenjena igralcem. Posebna prevleka in gumijaste reliefne strani prste drsijo. Mišica popolnoma pade v dlan in ne povzroča nelagodja niti po več urah neprekinjenega igranja.

  VEGCOO C2 Whisper-Quiet Click, od 530 rub.

  Dokončajte oceno tihe miši iz blagovne znamke VEGCOO. Proizvajalec se je osredotočil na oblikovanje. Kupcu je na voljo, da izbere model s srcem sedmih barvnih rešitev, vključno z barvnimi in modrimi odtenki. Zgornje plošče so predstavljene tudi v treh različicah: strogi mat, sijajni in z iskricami.
  Modni in izvirni krmilnik je primeren za študente, šolarje in samo ustvarjalno naravo. Toda videz - to ni glavna prednost. Lahko rečemo, da je VEGCOO C2 najtišja miška sama. Zvok klika se zmanjša za kar 95%! Model ima dodatno funkcionalnost v obliki stikala za 800-1200-1600 DPI in varčevalnega načina. Ni čudno, da so tri četrtine kupcev v Amazonu dali mišku pet zvezdic. V kompletu je tudi nano sprejemnik, baterija z blagovno znamko, ki traja 10 mesecev, in priročnik.

  Sorodne publikacije