Zmajeva lestvica v Skyrim

Dragon Scale je precej redek in dragocen vir v mnogih igralnih projektih, vključno s priljubljeno mojstrovino Skyrim. Ta izdelek lahko dobite le v eni smeri in se pogosto uporablja v kovaškem primeru. Navijači morajo vedeti, kako ga dobiti in vsa dejstva o stvareh.

Prvi in ​​najlažji način

Če želite, da igralec dobi želeno količino vira, je dovolj, da pozna ID skaliranja zmaja in poseben ukaz za pridobitev elementa. Enotna številka materiala 0003ADA3. Goljufanje deluje preko konzole, ki odpira tipko tilda. V vrstico vnesite player.additem in v oklepaju napišite zgornjo kodo. Za tem uporabite znak "_" in vnesite želeno številko brez presledka.
S tem ukazom lahko uporabnik takoj dobi toliko dragoonskih lestvic, kot je potrebno za celoten oklep. Ne smemo pozabiti, da uporaba zabavnih goljufij postane zelo preprosta in ne tako zanimiva. Veliko bolje je opraviti ročno iskanje, potem pa bo mogoče popolnoma potopiti v ozračje igre, kaj je potrebno storiti v žanru RPG.

Iskanja v igri

Dragon Skull je v Skyrimu pridobljen le po metodi umora zmajev. Vir ne smemo zamenjevati z istim materialom, ki ga pridobimo iz src starih kuščarjev. Izgledajo enako, toda druga vrsta se ne uporablja v kovačiji in se uporablja samo za misijo "Ritual Charm Changes". Umor zmaja je težka naloga, zlasti na visoki ravnitežavnostnih stopenj, vendar je samo pol.
Najprej moraš najti tega sovražnika, da se bojuješ z njim. Bojni borci bodo še posebno neprijetni za boj, ker kuščar vedno leti v zrak in pristane le v nekaj trenutkih. Preprosto ubiti zmaja bodo čarovniki in puščice. Starodavni kuščarji se pogosto pojavijo naključno in lahko napadajo celo velika mesta po vrsti Vaytran ali Riftena. Ko iščete vire za tako veliko sreče, ni vredno, zato je najbolje, da to storite v zmajevih ligah. Živijo na visokih gorah, kjer je pogosto težko najti pot. Nad junakom bo zagotovo pričakoval ogromnega sovražnika, ki ga je treba ubiti. Tu lahko pogosto najdete krike zmajev in dragocene predmete.

Uporaba vira

V igri "Skyrim" zmajske lestvice padejo z enega zmaja v višini enega, vsaj dveh kosov. Uporablja se pri izdelavi istega oklepnega imena, ki je razvrščeno kot težka oklep. Za ponarejanje je potrebno imeti črpane veščine kovaštva. Če želite ustvariti popolno kačjo pastirico, morate imeti 23 kosov materiala in še štiri na ščitu, če jih uporabljate. Za izboljšanje oklepa je potreben tudi material.
Ker se ta oprema šteje za eno najboljših v Skyrimu, pridobivanje virov postane prednostna naloga za vsakega uporabnika. Ena vzorčna skala zmajev bo morala biti dana Esbernu, ko bo izvajala nalogo "študija zmaja". Od njega, bo ustvaril napoj dragonobortsa, ki bi morala piti glavni lik. Najboljše za vseigralec bo odprl celotno kartico, prenesel kovaški kovček, nato pa naletel na vsako Dragonjevo ložo. Če to ni dovolj, potem pojdite skozi druge misije in na poti se bodo pojavili kuščarji. Ubij sovražnike in zbeži tehtnico na oklepu.

Sorodne publikacije