Najboljše igre Android na poti

Platforma Android ima velik potencial za programiranje in izdelavo programske opreme, zaradi česar se je pojavilo veliko število iger, storitev in drugih pripomočkov. Sodobni pametni telefoni vam omogočajo, da zagotovite visoko raven grafike, bolj priročen nadzor zaradi hitrega odziva. V časih, ko so morali lastniki telefona biti zadovoljni z eno arkadno ali bojno igro, so že zdavnaj zaostajali, zdaj pa z veliko priložnosti, ki so na voljo igralcu, oči zmanjkajo.

Vendar pa večina dostojnih projektov zahteva stalno povezavo z omrežjem in posodobitve, ki jim grozijo realni stroški. Vredno je, da ste pozorni na najboljše spletne igre. Na Androidu jih je enostavno namestiti, vključno z veliko nezaželeno pozabljenimi, vključno z uglednimi razvijalci. Med njimi so tako imenovani bordeli, logične uganke, gostje in celo strategije.


Podzemna železnica

Top top iger brez povezave (na Androidu, odlično deluje) odpre ugledno arkado Angry Birds. Za razliko od mnogih drugih projektov je ta igra še vedno izjemno priljubljena na Play Marketu in ohranja premiero prenosa tako v brezplačnih kot v premium segmentih. Bistvo arkade je nenehno ovirati. Igralcu grozi policist, ki lahko dokonča serijo in vlak, ki je v nevarnosti trčenja z voznikom. Za igro ni posebnega namena, saj je idealen za ubijanje časa na naslednji zabavi. Nekaj ​​časaigralec zbira kovance za nakup dodatnih kož za lik ali različne izboljšave, kot so skakalni čevlji ali jet skije. Kasneje bo igralec odprl druge možnosti, ovire pa se bodo vedno bolj pojavljale. Kljub preprostosti je arkada hitro osvojila občinstvo z duhom rivalstva, bonitetna tabela pa se nenehno dopolnjuje z novimi zapisi.


Limbo

Playdead je uspel sprostiti svojo edinstveno naravo-puzzle-broydly za ljubitelje težkih atmosfer in zahtevnih nalog. Med najboljšimi Android igricami brez povezave, to iskanje ni edina možnost z več platformami. Bistvo igre je prenesti zgodovino protagonista, ki išče izgubljeno sestro. Potujoči ljudje imajo elemente groze, skupna teža ozračja pa resno vpliva na živce igralca, kar povzroča napake. Zgodba ni v celoti razkrita in pušča prostor za domišljijo in špekulacije. Med številnimi najboljšimi brezplačnimi spletnimi igrami na Androidu je Limbojev bingo drugačen v globini obdelave in resen pristop k programiranju podjetja. Kljub dejstvu, da je bilo prizadevanje široko dostopno v letu 2010, je še vedno visoko na lestvici.

Sadni ninja

Ta "rezalnik" je še ena odlična priložnost, saj je ena najboljših brezplačnih spletnih iger za Android brez darovanja. Bistvo te arkade je doseči vedno bolj impresivne zapise o razrezu sadja, vendar se je treba izogibati bombnim bombam. Notranja valuta,pridobljenih za dosežke, vam omogoča, da kupite bolj zanimivo rezilo ali areno, na katerem je akcija, a dejanski vpliv na igranje ne zagotavlja takšnih novosti. S standardnim mečem lahko dosežete impresiven zapis, ne da bi sploh razmišljali o nakupu.
Neposredno kot morilec časa je ta igra dobra, saj vam omogoča, da z radovednostjo preživite nekaj ur, vendar se z dolgotrajnim prehodom postopoma dolgoči z monotonostjo in pomanjkanjem novih vsebin. Razvijalci še naprej posodabljajo svoje otroke, vendar v globalnem smislu projekt ostaja "privzet". Vendar pa to ne preprečuje, da igra ohrani visoke uvrstitve v priljubljenosti, ki temeljijo na preferencah uporabnikov.

Asphalt 8: Airborne

Med najboljšimi off-line igricami v Androidu ni toliko tistih, ki imajo izjemno zgodovino in zgodovino. "Asfalt" se je prvič pojavil leta 2004. Multiplatformna igra v žanru dirk je hitro pridobila popularnost. Ko je bil segment dopolnjen z napravami, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android, je projekt hitro prevzel mesto med najbolj prenesenimi igračami. Že osma in-line serija iger vam omogoča, da se ne samo borite proti standardnim avtomobilom, temveč jih tudi izboljšujete in celo izzivate svojega tovariša, da igra igro prek Bluetootha. Upravljanje v igri je na voljo preko touchpad, ki mnogi menijo, edina resna pomanjkljivost arcade, saj vožnja avtomobila s fino nastavitev ne deluje. Vendar pa igra ima možnost uporabe kot analogna naprava za nagibanje krmilja, nekajzgladi nevšečnosti. V vsakem primeru pa ta dirka ne bo naredila igralca dolgčas in morda celo izpodbija enega od njih, saj se kompleksnost vsakega odprtega avtomobila in nasprotnika poveča.

World of Goo

Ko se je ta igra prvič pojavila na osebnem računalniku, je bila takoj prepoznana kot popoln analog »šalov« in »deminerjev«, nameščenih v sistemu Windows. Kasneje se je arkadna igra pojavila na operacijskem sistemu Android, nato pa samozavestno zavzela eno od prvih mest za prenos. Poglejmo zdaj, pustolovščine "pištol" so zaostale za drugimi člani ratinga, vendar je ta pripomoček še vedno ena najboljših iger brez povezave na Androidu.
Bistvo igre je prehod različnih ravni nivojev, kjer je za dosego cilja potrebno zmanjšati zasnovo posebnih surovin - "pištol", ki se pretvarjajo v vrsto omrežja. Včasih je število takih blokov precej omejeno in igralec bo moral uporabiti logiko, v drugih primerih pa imajo "gushky" posebne lastnosti ali učinke, gradnja pa mora biti segmentirana. Arkadna igra se nenehno posodablja, tako da se igralec ne bo kmalu naveličal, saj je število variacij nivojev resnično ogromno.

"2048"

Najlažja in hkrati ena najbolj zapletenih iger brez povezave na Androidu. Bistvo te igre je oblikovati številke, dokler ena od njih ne doseže impresivne vrednosti. "2048" nima parcele, nepozabni liki, vendar še vedno drži vodilne položaje na vrhu. To je zelo preprosto v funkcionalnem smislu, vendar hkrati vleče igralca, saj je po vsakem poskusu prišlo do novega, potiska, da konča žejo.zabavo z velikim zapisom. Duh rivalstva je tisto, zaradi česar je "2048" tako priljubljen.

Alto's Adventure

Med "tekači" je ta projekt eden najboljših, saj združuje preprosto funkcionalnost s pravo fiziko gibanja in padcev. Bistvo igre je v tem, da mora biti igralec po snegu na nevarni gori. Ravni se generirajo naključno, vsakič ko se namen razlikuje od prejšnjega. Vse to je povezano z lepo in izvirno grafiko skupaj s povečano kompleksnostjo. Igra "Adventures of Alto" je izšla razmeroma pred kratkim in je morda najbolj "svež" na seznamu, vendar nikakor ni slabša od voditeljev in še vedno zaposluje veliko navijačev. Najboljše igre brez povezave na Androidu, seznam katerih je predstavljen zgoraj, omogočajo igralcu, da preživi čas brez povezave z omrežjem in se zabava na cesti. Vendar pa imajo nekateri velike zmožnosti in gamerje spravijo v izziv, ki se lahko na koncu konča z več desetimi urami poskušanja preiti nesrečen nivo ali rešiti problem. Ali ni to glavna prednost sodobnih iger?

Sorodne publikacije