Najboljše gospodarske strategije za Android

Gospodarske strategije so za vsakogar žanr. Takšne igre ne zahtevajo močnega računalnika, posebnih krmilnikov in tako naprej. V bistvu, igranja uporablja miško, tako da so ti projekti enostavno prenesti na mobilne naprave. Z razvojem trga mobilnih igralnih iger je začel ustvarjati edinstvene projekte za Android. Čeprav ekonomske strategije v množicah niso priljubljen žanr, lahko med njimi najdemo dostojne predstavnike. Preberite spodaj.

SimCity BuildIt

Mnogi poznajo klasično vrsto ekonomske in urbane strategije za osebne računalnike, imenovane SimCity. V trenutni realnosti, razvijalci ne bi mimo trga mobilne in sprosti ta projekt. Igra podeduje veliko čipov in mehanik od starejšega brata, vendar je igranje prilagojeno mobilnim napravam: manj napotkov in dodatnih informacij na zaslonu ter več prostega prostora za nadzor prsti.


Kot pri vsaki igri v seriji, je v tej ekonomski strategiji za Android glavna naloga razvoj in izgradnja mesta. Igralec je župan, vlada, občinska služba v eni osebi. Naselje se začne z majhno parcelo in vasjo. V procesu gradnje lahko uredite stanovanjske komplekse, poslovne in industrijske zgradbe, storitve in posebne ustanove. Vse to je povezano s cestami in mestno infrastrukturo. Upravljate finančne transakcije, davke, stroške storitev in tako naprej. Edina stvar, ki lahko potemni vtis, je potreba po donaciji. Kergovorimo o mobilnem projektu, to ne gre nikamor.

Kozmična kolonija

Odmakni se od klasičnega koncepta ekonomske strategije na Androidu in razmisli o igri na prostoru. Kozmična kolonija je popolnoma skladna z njenim imenom. Igralec mora obvladati neznan planet in ustvariti razvito kolonijo ljudi. Igra združuje klasično ekonomsko strategijo, elemente upravljanja časa in barvito grafiko. Napad na igralca predstavlja kompleksne naloge: razviti zgradbe v razmerah nezadostne količine sredstev, da se brani pred napadom vesoljskih piratov in še veliko več. Ne pozabite razvijalcev in zgodbe, tako da igralec vidi jasen cilj razvoja kolonije.


Tematski park

Vračamo se iz neznanih planetov v bolj zemeljske zadeve. Na primer, v zabaviščni park, vodja katerega morate postati ekonomska strategija Android, imenovana Tematski park. Igra je v veliki meri skladna s SimCity, vendar je bolj specializirana. Na vas je, da zgradite zabaviščni park iz nič. Igralec ima veliko diapozitivov, zabavnih vsebin in tako naprej. Svojo naložbo spremenite ne le v čudovit park, ki ga ljudje radi, temveč tudi ogromne dobičke. Obiskovalci se z veseljem strinjajo s svojim denarjem in za to morate storiti vse, kar je mogoče!

Little Big City

Naslednja igra na seznamu najboljših gospodarskih strategij na Androidu in še en projekt gradnje mest. Mali Big City ima klasičen scenarij: v metropoli razvijete majhno vas. To igro odlikuje dejstvo, dazdružuje več žanrov. Če ste utrujeni od načrtovanja in izgradnje mesta, potem vam aplikacija ponuja priložnost za zabavo - igranje mini iger. Za njih prejmete tudi nagrade, ki jih lahko v prihodnosti uporabite za razvoj mesta! Zato je Little Big City primeren za igralce vseh starosti.

Supermarket Mania 2

Zadnja igra v vrhu najboljših ekonomskih strategij za Android v ruskem jeziku je Supermarket Mania 2. Za razliko od prejšnjih projektov, so junaki in zgodba, ki se razvija od prvega dela. . Glavna junakinja s svojimi spremljevalci se preseli v Hollywood, kjer se začne ukvarjati z mrežo supermarketov. Moraš prenesti 80 stopenj od začetnika do strokovnjaka. Igra ima odlično predstavitev, barvito grafiko in zanimivo parcelo, ki izpostavlja Supermarket Mania 2 proti tekmecem.

Zaključek

Tako smo ocenili ekonomske strategije za Android, ki jih je treba prebrati vsem oboževalcem tega žanra. Če imate radi realizem, poskusite SimCity BuildIt. Drugi projekti so bolj tematski, zato izberite svoje interese. Treba je omeniti, da je zaradi velikega števila razburljivih mini iger majhno veliko mesto mogoče svetovati tudi otrokom. Nizke zahteve za značilnosti pripomočka vam omogočajo, da se seznanite z vsemi igrami, predstavljenimi skoraj vsem uporabnikom!

Sorodne publikacije