T62A ali Predmet 140: Kaj je najbolje izbrati?

Spori, ki so boljši od T62A ali "Object 140", potekajo s strani oboževalcev igre "World of Tanks" že dolgo časa. Vsi uporabniki, ki gredo skozi črpanje do stroja T54 in kasneje, se prej ali slej soočajo s to nalogo. V tem članku so upoštevane vse prednosti in slabosti dveh modelov tehnologije, primerjava z rezultati, ki bodo pomagali določiti izbiro.

Primerjava obrambnih zmožnosti

Ugotovite, da je T62A ali "Predmet 140" težko razumeti zelo podobne taktične in tehnične lastnosti. Razlika v številu zdravstvenih enot med njimi je minimalna. V prvem avtomobilu, natanko petdeset več kot v drugem, bo v bitki samo v najbolj redkih situacijah pomembno. V preddverju je zaščita "Object 140" 2 mm tanjša, vendar je stran stolpa okrepljen več kot 16 enot. Poleg tega ima 5 mm ploščo in 10 močnejših virov. To so pomembni kazalniki, ki vam omogočajo, da se v rivalstvu premaknete naprej. Za večino rezervoarjev ta razlika v prebijanju ne bo igrala nobene vloge, vendar jo je treba upoštevati.


Primerjava hitrosti in mobilnosti

Ugotovite, da je lahko boljši T62A ali Object 140 glede na značilnosti mobilnosti še težje kot z zaščito. Ker ima prvi rezervoar veliko maso, je njegova največja hitrost pet enot nižja. Ta razlika med 50 in 55 km /h se bo čutila le na velikih razdaljah. T62A se odlično pokaže v tleh in hitreje pridobiva overclocking. Najprej se premaknemo na območje brez prehodazmagal bo na Objectu 140. Še vedno je smiselno dodati hitrejšo sposobnost vrnitve za prvi avto na seznamu. Zelo redko je treba iti na dolge razdalje, zato je treba upoštevati tudi ta dejavnik. Posledica tega je, da vodstvo te kategorije daje T62A, ker je okretnost tega rezervoarja višja, in dolgoletna tekmovalnost brez ene zavoje je izjemno redka.

Zlom stolpa

Če bo določanje rezervoarja, ki je boljši T62A ali "Predmet 140", v smislu varnosti stolpa, potem je nesporno vodstvo v prvem avtomobilu. Ta tehnika ima dve loputi, vendar sta precej zanimivi. Eden od njih je na poveljniškem stolpu bližje krmi, ki je običajno nikoli ne odštejejo pristojni uporabniki. V "Predmetu 140" je stanje veliko slabše, ker so žrela dovolj vidna iz katerega koli položaja. Če je zagozden na položaju, se ne sme izogniti preboju v teh točkah. Na visokih ravneh bodo uporabniki morali zapomniti to slabost. Če pridete v ozek prostor, lahko stolp igra vlogo "Ahilove pete, ki bo privedla do poraza, zato je v podobni primerjavi T62A in Object 140 prvi stroj dobil prvenstvo." , tudi ko gledamo na dva zelo podobna tehnološka modela, izhaja tudi takšna informacija.

Vrtenje simulacijskega stolpa

Poklicni igralci v sporu, da bodo boljši T62A ali Object 140 glede manevriranja v boju, bodo dali prednost prvemu stroju tudi glede na parameter vrtenja stolpa. Prvi rezervoarrazširi jo za osem stopinj na minuto več kot njegov nasprotnik. Mnogi uporabniki ne bodo občutili bistvene razlike, dokler ne pridejo v pristaniške razmere med njimi. Če se deli opreme premikajo proti shuffle-u, bo ujeta past v Predmetu 140 enaka porazu. Dokler je popravilo končano, bo T62A začel krožiti in bo lahko naredil dva, včasih pa tri dodatne posnetke. Poleg tega ima vsaj malo, a več zdravja, in v tem primeru bo pomembnejši od kazalnika pri hitrosti 5 km /h več. Glede na odprte lopute v stolpu je sklep, da je boljši T62A ali Object 140 Blitz WoT v takih bitkah očiten. Edini problem je, da se v občasnih bitkah takšni spopadi morda ne zgodijo niti enkrat v tisoč tekmah.

Perforacijska moč

Kako določiti, kateri tank je boljši - T62A ali Object 140 - v napadalnih sposobnostih, če imajo isto orožje, saj bo veliko ostalo skrivnost. V tem primeru morajo uporabniki upoštevati dejstvo, da je kot navpičnega vodenja v drugem rezervoarju še za eno stopinjo več. To je plus za tiste strokovnjake, ki lahko uporabijo celo najmanjše prednosti svojega avtomobila proti nasprotniku. Tipičen priložnostni uporabnik tega ne bo občutil in bo rekel, da se U-8TS ne razlikuje nič od te tehnike. V drugem se pištola dobro pokaže na kratki razdalji in jo pelje iz oddaljenih točk. Njegova natančnost na najvišji ravni in hitra gradnja omogočata, da pridete do zmagovalca številnih trčenj. To velja za dvastroje, ki bi ga morali uporabljati v vsaki tekmi. V tej primerjavi lahko zabeležimo točko v korist Objecta 140, čeprav za mnoge uporabnike ne bo igrala nobene vloge.

Povzetek

Kar je boljše v WoT-T62A ali Predmetu 140 glede značilnosti zgoraj navedenih materialov, je mogoče prosto določiti. Ker so bile značilnosti izbrane precej sporne in so bili odmori minimalni, zmagovalec in zmagovalec nista bila očiten vodja. V »Objectu 140« je ugled preveč razočaral stolp, ki bo v brezskrbnem gibanju poskusil vse bolj ali manj spretnega igralca. Ta dejavnik ni bil v njegovo korist. Kazalniki večje zaščite primera ne prevladujejo nad prisotnostjo šibke točke. T62A je lažje prebiti s krmo, vendar je oklep dovolj za polne bitke. Izguba ene stopnje za OHV in hitrost 5 km /h se zlahka kompenzira s hitrejšim obratom rezervoarja in zlasti s kupolo. Zato bo za navadne uporabnike T62A bolj udobno z dodatnim zdravjem in okretnostjo. Strokovnjaki v kategoriji srednje velikih rezervoarjev s pravilno uporabo pokritosti območja svojega stolpa in izvajanjem ugodnosti v "Predmetu 140" bodo uživali več.

Taktike

Ko je uporabnik definiral T62A ali Object 140, je čas, da omenimo taktiko. Agresivna igra, tako kot njen predhodnik, bi morala prevladati na večini zemljevidov. Dobra pištola s hitro postavitvijo in visoko natančnostjo zahteva, da se to stori. Na podlagi značilnosti sovražnika, igralec ostane določiti ugodno razdaljo za sebe in začeti boj. ZaT62A je smiselno bolj interakirati z ekipo, saj bo včasih hitrost vodila do pravočasne izbire položaja. Tudi zavezniki bodo zelo cenili podporo ekipnim hitrostnim udarcem. "Predmet 140" lahko zlahka lovi za enkratne namene, ko razume celotno situacijo na terenu. Ima bolj oklepno čelo, ki ga ni mogoče sramežljivo izpostaviti šoku, če pred vami ni E100 IS7 ali kaj takega. Glavna stvar je, da se nenehno premikajte in se spomnite šibkosti v okretnosti. Posledično imata oba avtomobila pravico do življenja, vendar sta hkrati podobna in edinstvena.

Sorodne publikacije