Street Storm avto detektor: pregledi

Radarski detektor - naprava, ki voznika opozarja, da se približuje vozilu do točke za določanje hitrosti. Dodatno funkcijo radarja se lahko šteje za opozorilo o kršitvah hitrostnega načina in obveščanju o potrebi po ohranjanju določene hitrosti.

Street Storm - Kaj je to?

Pod blagovno znamko Street Storm se izdajo najnaprednejši dodatki in blago za tuning avtomobilov. Lastnik blagovne znamke je rusko podjetje "ruska igra", del Synergenta.

Za koga?

Naprave in naprave Street Storm se lahko namestijo na katero koli vozilo, tako domače kot tuje. Za tiste motoriste, ki razmišljajo o varnosti na cestah, video rekorderju, je radar detektor Street Storm idealno primeren. Poleg takšnih naprav pod to blagovno znamko so izdelani izdelki in dodatki za akustično uglaševanje avtomobilov.

Kaj naredi pripomočke Street Storm?

Dodatki so narejeni v avtomobilu in dodatkih, zaradi česar je edinstven in povečuje raven varnosti in udobja. Individualnost - nekaj, kar je cenil proizvajalec Street Storm: uporaba izdelkov te blagovne znamke naredi avtomobil udobnejši in udobnejši ter mu daje individualne lastnosti. Proizvodni program te blagovne znamke ponuja izdelke, ki so osredotočeni na praktičnost, ustreznost in inovativnost uporabljenih rešitev in tehnologij.

Funkcionalni radarski detektorji Street Storm

Radar detektor Street Storm ima široko funkcionalnost. Podjetje nenehno izboljšuje razpoložljivost opreme in namenja veliko pozornosti uporabnosti funkcij, ki povečujejo informativnost in omogočajo udobnejše delovanje naprav. Radar detektor Street Storm ima naslednjo funkcionalnost, skupno za vse modele:
 • Onemogočanje območij.
 • Posodobitev radarskega detektorja Street Storm, programske opreme in koordinat lokacij za stacionarni radar.
 • Način "Arrow-Geiger".
 • Signal, ki napove radar na poti "puščica".
 • Signal, ki napove radar na poti "Robot".
  Radar detektor Street Storm STR 9900ex
  STR 9900EX se je prvič pojavil na trgih leta 2014 in je bil prvi antiradar, ki je imel zgrajen modul GLONASS. Prisotnost takšne možnosti je velika prednost naprave: v večini primerov se radarji nahajajo na območjih, ki preprečujejo prodor radijskega signala; V takih situacijah je zbirka podatkov GLONASS priročna.
  Model se nanaša na drugo generacijo podobnih naprav. Radar Street Storm zazna večino naprav, ki jih uporabljajo ruski organi pregona. Med drugimi prednostmi antiradarja je mogoče pripisati:
 • Sposobnost ročnega nastavljanja opozorila.
 • Selektivno ločevanje frekvenc.
 • Dolga razdalja, na kateri je radar pritrjen.
 • Radarski detektor Street Storm ima precej pogojne in praktično neopazne pomanjkljivosti. Zahtevni lastniki avtomobilov lahko pazijo samo na:

 • Pomanjkanje informacij o opazovalnih kamerah na semaforjih.
 • Pomanjkanje informacij o omejitvah hitrosti na nekaterih območjih ceste.
 • Glasovno opozorilo je omejeno na dva klika: "Pripni trakove" in "Zmanjšaj hitrost".
 • Strošek STR 9900EX niha znotraj 10 tisoč rubljev. Zaradi izjemno široke funkcionalnosti in cenovno ugodnosti je ta model antiradar eden najbolj priljubljenih in povpraševalnih v Rusiji.

  Street Storm STR 7020EX

  V srednjem razponu je antiradar STR 7020EX ena najboljših naprav. Glavna konkurenčna prednost pripomočka je uspešno določanje radarskih detektorjev organov kazenskega pregona tako na mestni meji z velikimi grozdi radijskih signalov tretjih oseb, kot tudi na progi pri popolni odsotnosti motenj.
  Radarski detektor Street Storm STR 7020EX je pripomoček, ki združuje visoko radarsko zaznavanje in nizko dovzetnost za radijske frekvence, ki niso povezane s policijskimi napravami. Strojni del anti-radarja se je močno izboljšal: vgrajena antena z rogom in sprejemnik superheterodinskega tipa omogočata fiksiranje položaja radarja na veliki razdalji. V krožnem sektorju je optični senzor, ki lovi laserske merilnike hitrosti. Radar detektor Street Storm ima ne samo visoko občutljivost, temveč tudi odlično zaščito pred pregradami. Uporabnik lahko pripomoček zaščiti pred učinki motenj in radijskih signalov tretjih oseb na več načinov, razen pri programskih filtrih, ki zaznavajo napačne radijske signale:ločevanje posameznih radijskih pasov.
 • Razpoložljivost treh načinov delovanja. Največja razdalja, na kateri je fiksiran radar, je na voljo v avtocestnem načinu z visoko občutljivostjo. Način "city 1" se razlikuje po nizki občutljivosti, voznik pa je obveščen samo s stopnje 3. Način "Mesto 2" voznika obvešča le o napravah, kot je "Arrow".
 • STR 7020EX nima glasovnih opozoril za radarje in merilnike hitrosti, ki jih spremljajo zvočni signali različnih tonov. Za boljše zaznavanje in udobje lahko uporabnik ročno prilagodi glasnost signalov.

  Anti-radarska ulična nevihta STR 1010EX

  Radarski detektor Street Storm STR-1010EX je proizvajalec prvič predstavil leta 2012. Model se nanaša na linijo naprave BSP. Ta serija uporablja digitalni procesor ST MicroElectronics, ki temelji na tehnologiji Base Sensitivity Platform. Delavski detektorji Street Storm, katerih povratne informacije potrjujejo visoko učinkovitost, so med svojimi sogovorniki v cenovnem razredu proračuna uspeli prevzeti vodilne položaje prav zaradi te tehnologije.
  Anti-radar brez težav in hitro ujame vse naprave, ki delajo na določanju hitrosti avtomobilov in se uporabljajo v vseh radijskih frekvencah, sprejetih v Rusiji. Velika prednost naprave je visoka učinkovitost in natančnost določanja najnovejših modelov liderov. Street Storm STR 1010EX zlahka zazna takšne pripomočke kot Robot in Arrow-CT, ki jih praktično nobena druga naprava ne zazna. Radarski detektor je varno zaščiten pred radijskimi signali drugih proizvajalcev, ki so v velikem obseguŠtevilke najdemo v mestni meji. Funkcija selektivnega upodabljanja in prilagajanja občutljivosti vam omogoča, da se popolnoma znebite "smeti" v zraku. Antiradar ima visoko občutljivost, ki omogoča določanje lokacije LIDAR in radarske prometne policije na veliki razdalji tako znotraj mesta kot na avtocesti.

  Radar detektorji ulične nevihte: najboljša izbira

  Kljub dejstvu, da se je na domačem trgu relativno pred kratkim pojavila znamka Street Storm, ki je bila proti dirkačem, je postala priljubljena med vozniki. Danes so pripomočke te blagovne znamke primerjali z uvoznimi analogi zaradi visoke kakovosti izvajanja in uporabe inovativnih tehnologij.
  Anti radiatorji, ki jih proizvaja domače podjetje, združuje najboljše lastnosti in zmogljivosti. Dragi modeli so opremljeni z visoko natančnimi moduli GPS. Cenejše možnosti so preproste za dokončanje, vendar imajo potrebno funkcionalnost in odlično delo. Linija modelov Street Storm vključuje pet glavnih modelov, katerih osnova je STR 30. Model je prilagojen frekvenci, ki jo uporablja ruska policija, in deluje v vseh podnebnih razmerah. Kot vsi ostali modeli serije STR 30 ima kot 180 stopinj. Voznik je o napravah za skeniranje obveščen z glasovnimi sporočili, zvočnimi in svetlobnimi signali. Na delovnih frekvencah anti-radar zajame vse policijske naprave - tako laserske kot pulzne. Pripomočki Street Storm so odlična izbira za tiste, ki se želijo izogniti trkom z policijskimi radarji inkamkorderji

  Sorodne publikacije