Kaj igrati na "Android": najboljše igre

Sodobne mobilne naprave že dolgo ne morejo samo klicati in sprejemati sporočil SMS. Zdaj je to cel zabaviščni center, ki lahko naredi vse. Gledanje videov, poslušanje glasbe je postalo precej standarden proces. Nikogar ne bodo presenetili. Mobilne igre so zdaj še posebej pomembne. In Play Store in AppStore zdaj imata veliko število iger različnih zvrsti. Toda med njimi - kup nezaželenih smeti. V kaj igrati na Android, tako da je bilo zanimivo? Poskusimo ugotoviti.

Kaj izbrati žanr?

Tu je vse v celoti odvisno od vaših želja. Vendar pa so najbolj igralni žanri na mobilnih platformah dirke, borilne igre in tekači. Nekaj ​​uspehov uživajo tudi platformni in arkadni. In tukaj je popolna igra v kateri koli akciji ali strelec - zelo slaba ideja. Za takšne izkoriščanja niso označeni kot "mobilni telefoni". Upravljanje v takih igrah je popolnoma neprijetno. To je zaradi omejitev strojne opreme. Kaj lahko predvajam na Androidu? Torej vse, kar duša želi. Tukaj je samo, kako se boste morali prilagoditi, upravljati svoj lik - povsem drugačno vprašanje.

Minecraft: Pocket Edition

Legendarni "peskovnik" je dobavljen Androidu. "Znesek igre je popolnoma svoboden svet, v katerem lahko naredite vse, kar vaša duša želi, vendar ne pozabite, da je igrače mogoče igrati le v spletnem načinu, poleg tega pa obstajajo drugi uporabniki. zelo boste ljubili kakšno grdo norost, potem boste hitro postavljeni na svoje mesto. Bistvo igre - graditi.lahko Lahko zgradiš cel svet, kjer boš kralj in bog. To je tisto, kar privablja na tisoče igralcev na Maincraft. Ampak upati na kul urnik ni vredno. Vse na trdnih kvadratih. To je vizitka Minecraft. Kljub slabi grafiki je to verjetno najbolj priljubljena igra Android. Če iščete igro s prijateljem na Androidu, je "Maincraft" dobra izbira.

GTA: San Andreas

Akcija Cult je polna za Android. Vse bi bilo nič, vendar je igra bolj primerna za lastnike tablet. Za popoln igralni proces, zaslon potrebuje več. In pametni telefoni so v tem pogledu zelo "kastrirani". Prav tako ni dejstvo, da bo vaša naprava "potegnila" igračo. To je zelo zahtevno za pripomočke virov. In ne za vsako tableto se bo začelo. Toda, če imate srečo, boste imeli enkratno priložnost slišati in videti novo zgodbo črnca z imenom Sage. Ampak glavna stvar - varno streljanje na pešce, dirke na ukradenih pogonih in kršitev vseh možnih pravil. To je točno to, kar igralci radi igrajo serijo Grand Theft Auto. In celo v mobilni različici nepozabnega vzdušja brezpravnosti in divjega šala. Mimogrede, obstajajo tudi mesta Vice City in Liberty City Stories za mobilne naprave. Za prave navijače serije ti naslovi pomenijo veliko. GTA serija je samo tistih Android iger, ki jih morate igrati.

Zavetišče Fallout

Platformer ustvarjalcev legendarnega računalniškega strelca Fallout. V to igračo vas vabimo, da postanete vodja bunkerja. Zbrala je vse tiste, ki so preživeli sevanje apokalipso. Okrepi svojobegunci, vozila in še veliko več. Raziščete lahko tudi bližnje otoke in tam najdete veliko okusa. Sčasoma bo bunker prišel do novih preživelih. Vendar pa obstajajo napadi napadalcev, radartarakans in kremplji smrti. Slednje so še posebej nevarne. Premišljeno upravljanje in zanimivo igranje nikogar ne bo pustilo ravnodušnega. Ni čudno, da je celotna Googleova pisarna "sekala" v to igračo. Platforma je super, če iščete nekaj za igranje na vašem telefonu. "Android" je dobesedno ustvarjen za zavetje Fallout. Uspeh lahko delite tudi z drugimi uporabniki. To je omogočeno z integracijo igrače s storitvijo Google Play.

Mortal Kombat X

Ne pozabite Raidena, Shao Kahna, Goroja, Sab Zira, Scorpia in drugih? Zdaj so se namestili v vaš mobilni pripomoček. Deseti del legendarne borbene igre je bil prenesen na Android. Vendar pa ne bodo vsi lastniki pripomočkov na tem OS morali doživeti nerealno zadovoljstvo. Igra je zelo zahtevna za vire naprav. Grafika pa je na najvišji ravni. Če iščete Android za igranje, potem je Mortal Kombat dostojna možnost. Še posebej, če upoštevate, kako priljubljena je igra v tej seriji. V mobilni različici ne obstajajo le vsi kultni borci, ampak tudi nekateri novi liki. Ni mu treba biti dolgočasen. Še posebej, ker imajo igrače več težavnostnih stopenj. Izberete lahko katero koli. Glede na stopnjo vašega usposabljanja. Igra je opremljena z visokokakovostnimi valji, ki celo dobavljajo igračo s precej dobro zgodbo. Zdaj vam ni treba razmišljatitistih, v katerih igra za igranje na "Android".

Clash of Clans

Super priljubljena spletna RPG, ki spominja na mešanico Diablo II in World of Warcraft. Takšen koktejl je naredil igračo zelo zanimivo. Zato ga izbere več tisoč uporabnikov. Poleg tega je igrače notcomplicated za pripomočke virov in bo šel celo v zelo starodavno guglofon. Bistvo igre je preprosto: zgradite vašo vas, izboljšajte vse, kar lahko, in sodelujte v bitkah s sovražnimi klani. Postanite najboljši v svetu Clash of Clans. Igra je dobra za vse. Če ste iskali dolgo časa za igranje v Androidu, potem se lahko iskanje šteje za popolno. Vendar pa je igra nadležno obilno oglaševanje in nezmožnost ustreznega črpanja brez "Donate". Toda to so trivialnosti v primerjavi z užitkom, ki vas lahko oskrbuje s to igračo.

Angry Birds

Platformer, ki je nekoč premagal vse možne in neverjetne zapise za prenos. Ljudje tukaj so imeli rad skoraj vse: lepe slikovne grafike, zanimivo zvočno podlago in nespoštovanje virov naprave. Bistvo igre je preprosto: ptice morate spraviti v čudne modele, da bi navdušili in uničili prašiča, ki je preobremenjena. Kaj je krutost? Vse je v redu. Samo zeleni prašiči so ukradli vsa jajca v pticah. In zdaj so ptice začele vojno pot. Noben prašič se ne bi smel skrivati ​​pred samo odplačilom. Serija Angry Birds je tisto, kar lahko storite z Androidom. S to igračo vam zagotovo ne bo dolgčas. Torej lahko ubiješ. Ampak moraš biti zelo previden, ker vleče igro nerealistično. Nimate časa za ogled - že globoko noč na dvorišču.

Klavirske ploščice 2

Igrača, izdelana vslogi, vendar uporablja tehnologijo prisluškovanja. Pridobila je ogromno popularnost in je ena izmed redkih iger na Androidu, ki so kategorizirane kot uporabne. Ta igra odlično razvija drobne motorične sposobnosti in se lahko priporoča otrokom. Naloga je preprosta - kliknite na bele ali črne ploščice (odvisno od naloge). Če pritisnete pravilno, potem boste iz vaših prstov dobili precej dobro melodijo. Težava je v tem, da se ploščice premikajo hitreje, zato, da bi jo popravili, potrebujemo pravičen odziv. Toda to ni dovolj. Morate skrbno spremljati zaslon naprave, saj imajo ploščice možnost spreminjanja smeri gibanja v najbolj neprimernem času.

"Talking Cat Tom"

Smešna igrača za otroke. Njen koncept je navdihnil japonski Tamagotchi, katerega vrh je dosegel vrhunec v nadlogi devetdesetih let. V vašem mobilnem pripomočku je smešen mladiček. On se mora hraniti, igrati z njim in popolnoma spremeniti svoj dom in svoj videz. Zdaj otroci ne potrebujejo razmišljati o igranju Android. "Govor Cat Tom" bo njegov najboljši prijatelj. V igri lahko zaslužite kovance s pomočjo mini iger. Lahko jih zaslužite in s pomočjo "Donate". Toda to je nekako patetično. Mimogrede, igračka o Tomu ni edina v seriji. Obstaja tudi mačka z imenom Angela. In če je Te bolj osredotočen na "fantje", potem je Angela ustvarjena posebej za dekleta. Obstajajo tudi številni spin-offi, kot so "Aquabike Tom" ali "Love Tom and Angeli". Na splošno otrokom ni treba dolgočasiti.

Tekken 3

Legendarna borbena igra je bila enakamobilne platforme. To je polnopravno pristanišče s PlayStationom in ima vse funkcije, ki so bile del prvotne igre. Znani liki, odlična igra in nekaj namigovanja na ploskvi naredijo to igračo zelo zanimivo tako za "oldfags" kot za navadne igralce. Grafika je popolnoma enaka kot v izvirni igri na konzolah. Zato ljubitelji "Tekken" ne bodo čutili nobenega nelagodja. O številnih govorcih govorijo Eddie, Yoshimitsu, Gang Jack, pijani profesor. Lahko trdimo, da je najbolj klasičen od Tekkenov pred nami. In to je v redu.

Zaključek

Če razmišljate o tem, katere igre lahko igrate na Androidu, potem, ko ste prebrali ta članek, morajo vsa vprašanja padati sami. Tu so najboljše igrače pod platformo Android. Med njimi so tudi mojstrovine iz najrazličnejših zvrsti, tako da lahko vsak uporabnik najde tisto, kar mu je najbolj všeč. Seveda bodo takšne "pošasti", kot GTA ali Mortal Kombat, daleč daleč od vsake naprave, vendar bodo drugi junaki tega opusa zlahka zagnali celo na napravah pred petimi leti. Zato nadaljujte, zabava!

Sorodne publikacije