Najbolj plačane igre za Android: naslovi, najboljše, kje najti, ocene in ocene iger

Sodobna industrija zabave ne stoji mirno, saj lahko sodobna programska oprema pametni telefon spremeni v igralno konzolo. Najbolj plačane igre Android lahko enostavno prenesete iz storitve PlayMarket in namestite na vašo mobilno napravo. Močnejši model telefona, bolj prijetne vtise, ki jih bo uporabnik prejel od projekta.

Splošne informacije

Zabavni programi so postali del vsakdanjega življenja. Obstajajo trenutki, ko je treba nekaj storiti, da bi uničili čas, toda ni vsakdo prijeten nakup zmogljivega računalnika za uživanje v izdelku znanega razvijalca. Ta članek bo vseboval najboljše plačane igre za Android ali iOS.

The War of Mine

Simulacija preživetja v vojaškem konfliktu iz 11-bitnih studijev podjetja. Samo drugi igralec mora videti drugo stran medalje: ne sme se odločiti za ekipo pogumnih bojevnikov, sovražnik bo padel na levo in desno, in skupina civilistov, ki so pobegnili pred grozotami vojne v najbližji propadajoči zgradbi.


Projekt se je uvrstil na seznam najbolj plačanih iger na Androidu skoraj takoj po izdaji. Njegova cena je približno 800 rubljev brez popustov. Ni vsebine s plačilom za ogled in oglaševanja, z izdajo posodobitev pa preprosto znova namestite aplikacijo. Zgodba temelji na resničnih dogodkih (vojna v Srbiji), igralec mora izdelati izdelke, strelivo in materiale za popravilo zavetišča - da ne bi pustil nobenega člana skupine umreti. Mobilna aplikacija ima na voljo več scenarijev. Dva alitri osebe so na začetku. V procesu igranja lahko pridejo drugi preživeli, ki iščejo azil, tako da je število članov enote zapolnjeno.
Pomembno je spremljati psihološko stanje preživelih: ljudje, ki so obupani, lahko naredijo neumnosti: pijejo, premagujejo, bežijo ali živijo do svojih računov. Povečana kompleksnost - igra je preživela na začetku. Ponoči je bolje, da vzamete vse, kar potrebujete, drugače bodo vse ukradli goljufi. Vsak od njih ima edinstvene značilnosti, ki jih je treba upoštevati, da bi preživeli. Glede na ocene, je igra prejela veliko pozitivnih ocen, zaradi dobro premišljene psihološke komponente. V mnogih situacijah boste morali iti k vesti, sprejemati težke odločitve in živeti s posledicami.


Negativne ocene so manjšina in opažajo monotonost in pomanjkanje več igralcev. Seveda, projekt ne bi preprečil nadaljnji razvoj, vendar razvijalci, očitno, poslal vse sile na drug izdelek. Kljub temu, Ta vojna Mine ostaja ena izmed najbolje plačanih iger za Android.

Soba: Stari grehi

Serija sestavljanke je priljubljena na pametnem telefonu, kjer potrebujete maksimalno pozornost in sposobnost opazovanja majhnih stvari. Nameščen z PlayMarket za 399 rubljev. Akcija poteka v dvorcu, na podstrešju, kjer se nahaja hiša za punčke. Najti je treba dragocen artefakt, ki je postal vzrok za izginotje znanega inženirja in njegove žene, sekularne levice. Vsaka soba - portal na drugo lokacijo, polna ugank in namigov. Igra privablja glasbo, ki gori in omamiozračje daje igralcem le pozitivne komentarje o tem.
Negativni odgovori kažejo, da je kratka in da nima ukrajinske jezikovne različice. Kljub temu pa se je igra uvrstila v sam vrh plačanih iger za Android.

Z.O. N. A. Projekt X

Projekt bo moral okusiti oboževalca postapokaliptičnega vesolja S. T. A. L.K. E. R. ali "Metro 2033". Ukrep se odvija v prihodnosti, ko večino prebivalstva planeta uniči sevanje. Monsters, mutants, veliko zemljišča in grafike - zato je bil projekt v vrhu plačanih iger na Android: 10 rubljev in več (pogosto lahko vidite popust) v PlayMarket. Igra je dobila veliko pozitivnih odzivov, zahvaljujoč zanimivemu načrtu in kakovostni izvedbi. Ni dovolj negativne povratne informacije: ne maram pomanjkanja sistema samodejnega polnjenja, brezplačne preizkusne različice in neprijetno upravljanje.

Assasin's Creed Identity

Prva mobilna aplikacija za ljubitelje iste igre popolnoma sporoča vzdušje in igro izvirnika. Velika mesta renesanse, RPG elementi in čudoviti akrobatski triki so prehod na vrhunsko plačane igre na Androidu. 169 rubljev je dalo uporabnikom aplikacij in so bili zadovoljni zaradi grafike, igranja, dobre fizike in optimizacije. Slabosti, glede na preglede, so visoke sistemske zahteve. Vendar pa taka dinamična aplikacija zahteva drago mobilno napravo. Kupovanje osebnega računalnika je bolj donosno.

GTA Liberty City Stories

In to je darilo za ljubitelje Grand Theft Auto, akcije potekajo v mestu Liberty City. Projekt je drugačenvisoko kakovostne teksture, odlično prilagojene pametnemu telefonu. Stoji na PlayMarketu 529 rubljev.
Igralca mora voditi nekdanji borec v kriminalni družini Leone, ki se skriva pred maščevanjem za smrt vplivnega mafijaša. V mestu se pojavlja kaos zaradi prerazporeditve vplivnih sfer različnih skupin. Toni Coopriani poskuša priti v stik z družino Leone, vendar ga motijo ​​nori morilci, pohlepni kapitalisti, najeti morilci in celo bližnji sorodniki. Igra je prejela pozitivne povratne informacije od igralcev, ki so bili navdušeni nad starejšimi različicami projekta, ki so se pojavili na računalniku ali PSP. Negativne ocene se pritožujejo, da je projekt na koncu moralno zastarel in vrednoten le od zgoraj omenjene kategorije ljudi.

Razsodba

Najbolj plačane igre na Androidu se pogosto spreminjajo. Obstajata dva načina za ustvarjanje dobička iz mobilnih aplikacij: prodaja plačanih aplikacij ali uvedba pogojno brezplačnih različic z veliko monetiziranih dejanj in plačanih vsebin. Plačane aplikacije združujejo značilnosti klasičnih iger na osebnem računalniku, tako da tisti, ki si ne morejo privoščiti nakupa dragega "železa", so dober način, da preživite čas z užitkom. Novi igralni dodatki se pogosto pojavljajo, včasih so izgubljeni v splošnem pretoku informacij, zato je pametno slediti vrhu plačanih iger za Android ali iOS, da ne bi zamudili zanimive izdaje. Spletni razvijalci projektov pogosto izdajo mobilne različice izdelkov za razširitev občinstva po meri. Obstajajo tudi zanimive izdaje, ki si zaslužijo pozornost. Plačali so dostopali del vsebine, premišljena funkcionalnost in metode interakcije med igralci v multiplayer načinu. Za vse dober čas in ne pozabite, da pazi na vrhu plačane igre na Android, da ne bi zamudili zanimivo novost.

Sorodne publikacije