Uvedba čarovanja Zakaj potrebujem prašno iluzijo?

V igrah z odprtim svetom je veliko igralcev, z izjemo projekta Blizzard World of Warcraft. Danes se je igra veliko spremenila v primerjavi z zadnjimi leti. Obseg dejanj igralcev se je zelo razširil, zdaj pa lahko vsakdo najde svoje najljubše lekcije v tej igri. Poleg tega je avgusta 2018 prišlo do novega velikega dodatka k bitki za Azeroth. Poklici "BBB" zasedajo ločeno nišo, ki je povezana z dejavnostjo igralca.

Osnovni in pomožni poklici

V igri je 11 glavnih in 4 pomožnih poklicev. Za vsako igro je možno študirati 2 glavna in 4 pomožne specialitete. Številni uporabniki te igre izboljšujejo poklicno usposobljenost zaradi stabilnih domačih dohodkov. Vsak razred je pomemben in lastniku prinaša nekatere koristi. Toda črpanje poklicev zahteva povečano poznavanje igre: kje dobiti tisti ali tisti reagent, kje najti gospodarja itd.


Čarobni poklic

Omogoča čare na oklep, orožje in prstane. Če se Charry namesti na poseben zvitek, potem lahko prodate zvitek z očali drugega igralca. Valjanje plovila je posledica pridobivanja prahu, snovi in ​​fragmentov, ki se pridobivajo s škropljenjem kakovostnih "nenavadnih" in višjih izdelkov. Poklic je privlačen, ker ne zahteva posebnega asistenta, na primer kot kovačnica + rudarstvo, alkimija + tragičnost, členonožce + kožo.

Nasičeni prah iluzij

Predmetsestavljajo tri komponente. To je "lahek prah iluzij." Za udobje, igralci, ki prenesejo ta poklic uporabljajo "šibko" s spretnostjo 140 in do vrednosti 200. Nato jih združijo in dobijo "nasičen prah iluzij". Takšne uporabite pri prenosu spretnosti od 205 do 290. Izdelki iz oklepnih izdelkov "nenavadno" so izločili "šibek prah iluzij". Kje dobiti predmete, ki dajejo ta prah? Izkušene igralce spodbujamo, da gredo v podzemlje Črne gore, Stratholm in Necrosity. Navedene nevarnosti imajo veliko število mobov, tako da so možnosti za izločitev "zelene" opreme veliko večje kot pri običajnih mobih na lokacijah. Prav tako lahko prah kupite na dražbi. Cena je povsem sprejemljiva, saj se pri novejših posodobitvah prah ekstrahira hitreje. Če vam valuta znotraj valute omogoča nakup prahu, potem kupite približno 60 kosov. Ta količina je potrebna za premagovanje ovire iz izkušenj od 200 do 295. V intervalu 140-200 je veliko bolj priročno uporabiti za obrt "pitne žganja".

Sorodne publikacije