"UnderTill": mimo nevtralne poti, pacifističnih poti in genocida

Podzemna pripoved "Tale Fox" je postala znana leta 2015. Pozdravili so jo pozitivne ocene. Kljub svoji preprostosti in določeni stopnji primitivnosti je bila igra za mnoge še vedno hit.

Bistvo

Pred razumevanjem napredka igre "Andertale" je treba razumeti njeno bistvo. Tobey Fox je delal na tej vlogi. Seveda ni bil edini, ki je dal svoj projekt projektu, a še vedno najpomembnejši "oče" igre. Poleg igranja, zapleta in glasbe se je ukvarjal z oblikovanjem s Temi Chang.Glavna naloga igralca je nadzor nad otrokom, ki pade v podzemlje. To je ena od lokacij, kjer vas čakajo glavni dogodki. Tu živijo pošasti, ki so bili tukaj po vojni z ljudmi. Niso vsi naši sovražniki. In na splošno je vse odvisno od odločitve igralca. Otrok je lahko prijatelj z njimi ali pa jih ubije. To bo odvisno od konca igre.

Igranje

Pod Andteelom je prehod neposredno odvisen od igranja. V klasičnem žanru indie žanra ni nič nenavadnega. Za vas je Fox uporabil standardno mehaniko iger vlog. Obstajajo izkušnje in zunanji svet, uporaba orožja, pa tudi količina zdravja. Mimogrede, spominjanje protagonist, je treba omeniti, da je igralec ni znan, fant je dekle ali dekle. Njegovo ime je Frisk, zato se otroka najpogosteje imenuje moški. Lahko prosto potuje v ječo, odide na različne lokacije. Včasih se sooča z ne-igranjemznaki, včasih rešuje uganke.


Da bi še naprej "Anderteyl" prehod, mora igralec iti skozi posebno točko, ki ne le ohraniti določeno točko, ampak tudi za ponovno vzpostavitev zdravja. Bitka ne izgleda kot običajno. Pojavi se bojno polje, na katerem mora igralec nadzirati srce. V tem primeru morate odstopati od napadov.

variabilnost

Toda poleg bitkah, igralci cenovno izbira v igri "Anderteyl." Prehod se lahko razlikuje od tega, kako obravnavate znake brez iger. Ampak morate razmisliti, če ste prizanesli pošast, ne dobite izkušenj. Kot rezultat, če je v "bitki" si dodge napade in hkrati ne uporabijo silo, bodo pošasti bolj prijazno in manj agresiven. Posledica tega je, da bo razvejitev ploskve vodila v eno od treh okončin:
 • Nevtralna pot;
 • Patist pacifist;
 • Pot genocida.
 • Nevtralnost

  Prva varianta je najbolj razširjena. Morda ni naključje, saj za svoje prehod bi moral biti nevtralen, nekdo kaznovan zaradi predrznosti, da odpusti kogarkoli. Na koncu Nevtralne poti bomo srečali Photoshop Fluius. Kljub dejstvu, da je ta možnost ena izmed treh zaključkov igre, ima tudi svoje različice. Vendar pa glavna parcela ostaja nespremenjena. Ashor umre, Flauy zbiranje duše, vrnil domov v Frisco pregrade pošasti in ostanejo v jami.

  Sočutje

  Toda, če ste se odločili pot "Anderteyl" pacifist, potem boste našli pozitiven zaključek. Zato bo prvič doseženzelo težko Po nevtralnem finalu bo otrok sprejel izziv, ki ga bo vodil skozi Pacifistično pot.

  Da bi dobili najbolj pozitivne rezultate, ne moremo nikogar ubiti, v bitkah je treba uporabiti usmiljenje, pobeg ali nekaj, kar bo pomagalo končati bitko. Potem moraš iti v hišo Papyrusa in končati sestanek z njim. Po tem bo treba pomagati Andinu, da pride noter. Dolgo vas bo zasledovala, vendar se bo hitro utrudila in izgubila zavest. Nato jo morate zaliti z vodo. Po obisku Andinove hiše in tam bomo morali ponovno govoriti s Papirusom. Pred vami čaka "kulinarična lekcija" in še ena bitka, vendar že Faikovaya. V končnem, morate iti skozi območje "Kernel", vendar ni nikogar, da ubije, kot tudi mimo Asgora. Na koncu otroka bo čakal na boj z Fluius, ki bo treba premagati.

  Samomor

  Tretji izraz je pot genocida. To je najbolj krvoločna varianta, ki jo lahko dosežemo le s preseganjem trupel pošasti. Pomembno je, da se spomnite, da če igralec izbere to pot, potem ne bo mogel iz njega črpati, kot bi to veljalo za nevtralno.
  Torej, v Andertale, prehod najbolj zlonamernega načina je bil preprost, morate slediti glavnemu pravilu - ubiti vse na vsaki lokaciji. Otrok mora "udariti" v bitke in to početi, dokler pošasti sploh ne prenehajo biti na poti. Poleg tega je potreben tudi za boj z mini-šefom. Poleg tega je glavna stvar - ves čas, da preverite morilec count, je pomembnovidik. Dejstvo je, da če je junak ubil vse pošasti na lokaciji, se lahko obrne na druge dogodke, ki so podobni Nevtralni poti. V Undertail, mimo Ruske poti genocida ne bo konec z nič dobrega. Po ponovnem zagonu igre ne bo. Igralec ima samo črn zaslon in zvok vetra. Ni elementov vmesnika. V samo 10 minutah bo Chara govorila, kar vam bo še enkrat pokazalo, da je ves svet uničen zaradi vas. Na splošno je bil ta projekt resnično zelo zaposlen, kljub primitivni grafiki. Zgodba se lahko izkaže za izjemno srečno in dramatično tragično. Večkratnost, kardinalnost je tisto, kar je pritegnilo mnoge igralce do žalostne zgodbe o potovanju otroka.

  Sorodne publikacije