Kako onemogočiti varni način "Samsung": načine in korake

Preden preklopite na telefon Samsung (tehnično kritje), bomo razumeli, kakšen je način za način, kako ga vnesti, kako izstopiti in zakaj potrebuje pametni telefon ali tablični računalnik.

Tu lahko narišete vzporednico z računalniškimi operacijskimi sistemi, kot so isti "vetrovi". Ko pride do napake ali pride do napake, se računalnik v nujnih primerih ponovno zažene in vam ponudi, da prenesete sistem v tehničnem načinu, da odpravite morebitne težave. Približno enako velja za platforme Android, vključno s korejskim proizvajalcem. Preden preklopite na Samsung, je pomembno vedeti, da je vključen za diagnosticiranje, odkrivanje in reševanje nekaterih težav in odpravljanje težav.

Kako deluje ta način?

Pri nalaganju operacijskega sistema v pomnilnik se prenesejo samo osnovni pripomočki in programi, to je programska oprema, ki je bila nameščena v odpadni (uradni) programski opremi. Vsi drugi programi, ki so nameščeni med uporabo telefona, so shranjeni v bazi podatkov (pogoni) in niso aktivirani. Z drugimi besedami, dobite čist sistem brez dodatnih "smeti".
Po prenosu glavnih sistemskih datotek si lahko ogledate zgodovino namestitve aplikacij in odstranite tisto, ki je povzročila neuspeh platforme, in nato znova zaženite brez nje. Imejte to v mislih, preden preklopite na Samsung. To pomeni, da najprej odstranite program in ga nato izklopite. lupino

Kako vključititehnična lupina?

Aktiviranje tega načina, kot je običajno vključevanje pripomočka, le v tem času, po pritisku na gumb za vklop in prikazu na zaslonu besede "Samsung" naj držalo za glasnost drži v položaju "-" ali "navzdol". Če imate staro platformo Android (2.xx ali 3.xx), namesto swinga kliknite gumb Meni.

Kako onemogočiti varni način Samsung?

Deaktivacijski postopek je še enostavnejši. To storite tako, da znova zaženete pametni telefon ali tablični računalnik, kot to počnete na običajen način, tehnično lupino pa morate prekiniti.

Če se to ne zgodi, naredite podobno aktiviranje načina, to je, ponovno zaženite napravo in po pojavu napisov "Samsung" držite ali krmilnik za glasnost ("Android" različica 4.xx in več) ali "Meni" (različica 2 OS .hх ali 3.хх). Ko je ohranjevalnik platforme osvetljen, se lahko sprosti gumb ali swing in naprava se mora zagnati v znani uporabniški lupini. Te trenutke imejte v mislih, preden izklopite Samsung.

Sorodne publikacije