Naloga v "Widget 3" - "Najbolj nevarni storilec Rockefellerja"

Naloga v igri "Witcher 3" "Najnevarnejši storilec Skelligerja" je v obliki naloga za umor. Uporabnik bo imel zanimivo zgodbo z zarotami in pošasti. Iskanje je precej težavno in v celotni preiskavi vas lahko zmede. Za to potrebujete prehod, ki vam bo pomagal hitro rešiti vse.

Začetek misije

Začne misijo "Najnevarnejši storilec Skelliga" v "Widgetu 3" v pogovoru s trgovcem. V vasi Firsdal bo človek po imenu Uggo povedal, da so nekatere pošasti napadli blizu njegovih vozičkov. Stranka se nenehno zamenjuje z informacijami, ki se imenujejo nesmiselne poti za trgovino, in v vseh obtoženih poker.


Mož bo rekel, da je že dolgo iskal čarovnico, ki bi mu lahko pomagala v težavah. Po njegovem mnenju vojaki tukaj ne ustrezajo, da bi se znebili pošasti. Geralt bo sprejel naročilo, po katerem bo treba poiskati kraj napada pošasti na trgovca. Uporabite zemljevid in vklopite vizijo čarovnice na pravi lokaciji, da pridete do cilja naloge.

Nadaljevanje preiskave

Misija "Najnevarnejši storilec Skelligerja" v Widgetu 3 je še bolj skrivnostna, ko Geralt doseže mesto napada. Razkriva truplo tovariša Ugga, vendar njegova smrt ni bila posledica napada, ker so rane na telesu odsotne. Po pregledu telesa na čarovnici se je ogromen kamen nenadoma zrušil z gore in se ni zgodilo po naključju. Hitra reakcijapomagala pobegniti in rešiti življenja. Ko ste pogledali kraj, lahko razumete, da je bila bela volka zasedena. Če želite poiskati nove sklopke, se morate povzpeti po pečini, od koder je prišel balvan. Zgoraj bo protagonist razkril sledi kupca, ki je pobegnil v gozd. Samo tu je to bitje prešibko, da bi iz kamna vrglo kamen takšne velikosti. Naloga se spremeni v detektivsko preiskavo. Igralec bo moral voziti po teh progah, da bi odkril resnico v tem skrivnostnem vzroku.Prvi dokazi

V nalogi "Najnevarnejši storilec Skelligerja" v Widgetu 3 sledi Nakerju na gori vodijo do ene neopazne jame. Takoj po vstopu bo luknja napolnila ogromno skalo, tako da se bo morala premakniti naprej. Na poti bo delovala past, glavni lik pa bo v hišo poslal endorf, ki se bo boril tudi proti strupi. Po premagovanju pošasti, boste padli v veliko stanovanje, kjer je nekdo ravnokar bil. Na mizi bo razkrita odtrgalna noga kupca, kar pomeni, da jo uporabite za Geraltovo vabo. Naredil je očitno podobozh, kot kažejo slike otrok na steni, toda bitje ni delovalo sam. Telo vratu leži malo dlje v narezanih ranah. Ugolkak je delal z njim, njegova noga pa je bila odrezana tudi iz njegove desne roke. Boulders je moral premakniti nekoga drugega, ampak zato, ker bi čarovnik zaključil prisotnost rock trol. Sodeč po pastih za belega volka na slikah, je bila vsa ta naloga podkupnina za njegov umor.

Zarota protiWitcher

V nalogi "Najnevarnejši storilec Skelligerja" v Widgetu 3 se prehod nadaljuje s srečanjem z zarotniki. Slike v stanovanju so pokazale kraj, kjer so se morale srečati. Geralt mora iti tja in ugotoviti vse okoliščine primera. Okoli polnoči pridejo štiri zgoraj omenjena bitja, vključno z Dopplerjem, ki je v obliki kupca Ugga iz vasi. Vsi se želijo maščevati protagonistu, ker so ubili toliko pošasti. Pogovori z njimi ne bodo prinesli nobene koristi, ker Geralta menijo, da je brez duše lovec nad glavo, ki uničuje vsako živo bitje, za katero lahko prejme denar. V odgovor na to Beli Volk bo začel jim povedati o kodi čarovnic, ki ubijajo pošasti le tiste, ki lovijo ljudi. Dal bo primere pomoči različnim dobrim osebnostim, povedal bo Sarah in Salmi ter drugim bitjem.

Obvezna bitka

Obstaja več možnosti za izbiro dejanj v nalogi "Najnevarnejši storilec Skelligerja" v Widgetu 3, posledice bodo drugačne. Namesto pogovora lahko izberete agresivno različico, potem se boste morali boriti z vsemi bitji. Če pa začnemo pogovor, bo trol, podobozhek in doppler šel s svetom, a volk bo ostal. Na kakršen koli način se odloči, da bo maščeval Geralta za nekoč ubito ljubljeno dekle, ki je bila prej volkodlak. Začne se bitka, med katero se lahko pojavi v nalogi "Najnevarnejši storilec Skelligerja" v "Witcher 3" hrošču. Njegov razlog je bila popravna različica 107, ki v tem trenutku ni aktivirala ohranjevalnika zaslona,ko zdravje sovražnika pade na nič. Težavo z uradno različico lahko rešite tako, da se obrnete na razvijalce prek uradnega vira. Če imate piratsko različico, potem morate poiskati namestitev s posodobitvijo 105. Če se napaka ne zgodi, in ugolkak uspešno premagati, bo naloga zaključena. V nagradnem pribesheku bo Geralt dal svoje čevlje iz kože uporabnika, lahko jih nosimo kot oklep.

Sorodne publikacije