Spletna trgovina PartsDirect: pregledi

PartsDirect je ena največjih trgovin, ki prodajajo rezervne dele za prenosne računalnike, tablične računalnike, pametne telefone, osebne računalnike, tiskalnike in drugo opremo na Runetu. Tudi tu so predstavljeni v velikem asortimanu delov za velike in male gospodinjske aparate, potrošni material, električno orodje.

Prednosti trgovine PartsDirect

O trgovini PartsDirect so pregledi večinoma pozitivni. To je posledica dejstva, da ima podjetje veliko očitnih prednosti in prednosti v primerjavi z drugimi podjetji, ki se ukvarjajo s podobnimi dejavnostmi.


Eden od glavnih dejavnikov je, da se podjetje postavlja kot trgovina za strokovnjake na trgu storitev. Zato je vedno na voljo veliko število maksimalnih sortimentov. Vsak dan je v katalogu več kot 6 tisoč predmetov. In dostava, pogosto, traja le nekaj ur. Če želite, lahko izdelek poberete sami in tako prihranite majhno količino. Servisni centri po vsej državi in ​​druge organizacije za servisno opremo delajo neposredno s trgovino PartsDirect. Povratne informacije, ki jih pustite, potrjujejo, da je prodajalcu mogoče zaupati. Hkrati pa vaš nakup ni nujno na debelo. Za isti denar lahko naročite vse, tudi majhno količino delov in rezervnih delov. Tako je podjetje primerno tudi za zasebne stranke.

Garancijski rok

Z vsemi prednostmi tehnologije ima en minus. Odloči se, ne glede na to, kako dobra je. In za nakup kakovostnih podrobnosti velikobolj donosna kot nakup novega prenosnega računalnika ali pametnega telefona. Na spletnem mestu PartsDirect boste pozvani, kaj točno potrebujete za pridobitev pripomočka. Številni pregledi služijo kot dokaz profesionalnosti in usposobljenosti zaposlenih.


Poleg tega so vsi izdelki opremljeni z dolgoročno garancijo od spletne trgovine. Skozi ta rok boste zamenjali blago z napako ali pa boste denar vrnili v peni. Tudi "beat" piksli na monitorskih matrikah so primer garancijskega primera v spletni trgovini PartsDirect. V skladu s pregledi strank se taki monitorji spreminjajo brez težav.
Poleg tega ste lahko prepričani, da boste v katalogu na prodajnem mestu našli izdelek, ki je na zalogi. Ne boste morali čakati nekaj tednov, da ga boste še naprej naročali in odnesli od nekod. Nakup lahko prevzamete v nekaj urah.

Dostava blaga

Če živite v mestu, ki nima trgovine PartsDirect, ne smete obupati. Dostavitev zaposlenih v podjetju je danes organizirana po vsej Rusiji in celo v bližnjih tujih državah.
Naročite lahko, da je "Mail of Russia" ali uporabite storitve različnih prevoznih podjetij. Na primer, v Nizhny Novgorod bo blago prispelo v enem dnevu. V tem primeru se družba zaveže, da bo vaše naročilo poslala najkasneje naslednji delovni dan po opravljenem predplačilu. V praksi se to najpogosteje dogaja na isti dan. Takoj po odpremi blaga boste prejeli številko posnetkaki bodo lahko spremljali stanje odhoda in prihoda v vašem mestu. Večina kupcev, ki so naleteli na podjetje PartsDirect, je pustila pozitivne povratne informacije.
Če živite v Moskvi ali Sankt Peterburgu, lahko svoj nakup opravite sami. V glavnem mestu so pisarne odprte na Nakhimovsky Prospekt, Polezhaevskaya, Novokuznetskaya ulicah in Mitinsky radijski trg. In v St. Petersburg, da pridejo za izdelek, ki ga lahko na Ligovsky možnosti. Ali naročite dostavo po kurirju. V tem primeru boste morali počakati do konca delovnega dne. Ta storitev bo stala 200 ali 300 rubljev.

Asortiman blaga

Skoraj vsak del ali komponento najdete na spletni strani PartsDirect ru. Mnenja o trgovini potrjujejo, da je na tem področju najširša in najrazličnejša ponudba. Navedemo le nekaj najpogostejših stališč, ki so na voljo vsak dan. Matrice in tipkovnice za prenosnike, mikrovezja, plošče in fotoaparate za tablične računalnike, zvočnike, baterije in pametne telefone, zajemalne valje in tiskalnike. Če imate gospodinjski aparat, boste našli črpalke za kavne aparate, gredi in tesnila za oblikovalce kruha, plošče in nadzorne plošče za mikrovalovne pečice, žare za meso, motorje in filtre za sesalnike, kompresorje in motorje za hladilnike, blažilnike in bobne za pralne stroje, pokrovčke in plinske pipe za plošče.
Tukaj velik izbor ročnega orodja - škarje, rezila, adapterji za spajkanje, leče, mikroskopi in še veliko več.

Pakiranje blaga

UPodjetja PartsDirect se ponašajo s kakovostno embalažo blaga. To je zelo pomembno za majhne in občutljive izdelke. Še posebej pri prevozu naročila v drugo mesto.
Na primer, da bi obdržali matrico za prenosni računalnik, dolg tisoč milj, je nameščen na obeh straneh s trdimi kartoni, na vsaki strani. Nato se vrti v dveh slojih zračno-napihljivega filma, kar bo zagotovilo ohranitev matrice, prihranilo pa bo vse zunanje vplive - celo udarce in padce.
Mehki proizvod je posamično pakiran v posebno togo kartonsko škatlo.

Kakršen koli način plačila

Za blago je primerno plačati v trgovinah PartsDirect. V pregledih kupci pogosto pozorni na ta plus. Plačilo z gotovino se sprejme ob samopridobi v eni od trgovin v Moskvi ali Sankt Peterburgu ali po prejemu naročila od kurirja. V tem primeru boste prejeli denarni prejemek in garancijsko kartico. Nakup lahko plačate s kartico iz katere koli banke. Poleg tega je plačilo sprejeta tudi v maloprodajnih omrežjih Euroset in Zvyazkovy. Denar lahko prenesete prodajalcu z uporabo storitev elektronskega denarja. Na primer, "Yandex. Denar". In tudi, da bi denar preko terminalov instant plačila - "Eleksnet", "Cashier.ni", "Mobile Element" in drugi.

Mnenja strank

O spletni trgovini PartsDirect, povratne informacije osebja so običajne. Ugotavljajo, da poslovodstvo in uprava ne želita izpolniti vsakega naročila. Poskrbite za ugled podjetja. Stranke samebodite pozorni na visoko učinkovitost dela. Na primer, če izberete izdelek osebno v eni od trgovin. Število zaposlenih je vedno zadostno, vsak od njih lahko zagotovi dobro posvetovanje. Prav tako je zagotovljeno udobno jamstvo za celoten ponujeni izdelek, širok izbor nepriljubljenih delov in orodij, hitra dostava in ustrezne cene. Na žalost obstajajo tudi slabosti. Ti vključujejo neprijetno in počasno delo spletnega mesta, precedenčni primeri, ko je bilo dostavljeno jasno poškodovano ali rabljeno blago, se je povečalo pri dostavi cen. Hkrati nekateri odjemalci trdijo, da so se pogoji za vračilo garancijskega blaga v zadnjem času povečali. Sedaj boste morali porabiti veliko časa za to.

Sorodne publikacije