Pralni stroj LG F12B8WDS7: pregledi, opis, specifikacija

Izbira pralnega stroja je dejansko stvar. Upoštevati je treba številne dejavnike. Še posebej, ker ta izdelek ni poceni. Trenutno je na trgu veliko modelov. Tudi z umetno inteligenco na krovu. Toda naloga potrošnika je ena: izbrati izdelek, ki je najbolj kakovosten in ustrezen. V zvezi s tem je zanimiv pralni stroj LG F12B8WDS1. Nekaj ​​pozneje bomo pregledali povratne informacije lastnikov. Najprej si poglejmo tehnične značilnosti naprave. Najprej pa recimo nekaj besed o proizvajalcu.

O podjetju LG

Sedanji proizvajalec visoko kakovostne elektronike se je že na začetku svoje poti ukvarjal s proizvodnjo gospodinjskih kemikalij. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947 v Seulu, do sedemdesetih let pa se je ukvarjalo z gospodinjskimi kemikalijami. Prvi televizijski sprejemnik LG je izšel leta 1972. Nato so šli pralni stroji, mikrovalovne pečice in drugi gospodinjski aparati. Konec devetdesetih let in na začetku "ničelnega" podjetja je obvladal sprostitev pametnih telefonov in telefonov. Toda gospodinjski aparati ne izginejo. Podjetje je doseglo dobre uspehe v proizvodnji zabavne elektronike. Njeni izdelki so v stalnem povpraševanju. Pralni stroj LG F12B8WDS7 pregled, ki smo ga začeli, spada v kategorijo potrošniške elektronike in ima odlične tehnične lastnosti. Vendar pa si poglejmo podrobneje ta izdelek. Začnimo, očitno, iz videza naprave. V tem primeru je to pomembno.


Zunanjividez in oblika

Pralni stroj LG F12B8WDS7 je izdelan iz kovine in plastike. Spredaj so vrata z osvetljevalnikom (čelna obremenitev). Nad njim je nadzorna plošča, prekrita s plastiko. Osrednje mesto v nadzorni plošči je priročen gumb za izbiro načina pranja. Na desni strani nadzorne plošče je informacijski zaslon. Prikazuje skoraj vse potrebne informacije. Meni nadzorne plošče je povsem rusificiran, kar je lahko zelo dobra prednost. Na splošno je ta pralni stroj standarden za naprave tega razreda. Z nekaj dodatki, seveda. Avto se odlično prilega v vsako notranjost. Dimenzije so precej kompaktne. Višina 85 centimetrov, širina - 60 in globina - 44. Tega agregata tehta le 59 kilogramov. Težav pri prevozu ne bo. Premer nakladalne lopute je 30 centimetrov. To vam bo omogočilo udobno nalaganje celo zelo obsežnih stvari v avto. Vendar pa se vrnimo k tehničnim značilnostim naprave. Zlasti so zanimivi.


Specifikacije stroja

Zdaj pa se obrnemo na druge značilnosti stroja LG F12B8WDS7. Njegove značilnosti so naslednje. "Prank" ima obliko Direct Drive. To pomeni, da se jermenski pogon ne uporablja za priključitev motorja na boben. Samo neposredno povezavo z uporabo orodja. To je veliko bolj zanesljivo. Največja vrtilna frekvenca motorja 1200 vrtljajev na minuto. To je nerealno. In zaradi uspešne zasnove mehanizma centrifuge ne bo posebej prizadetaobrabe posameznih komponent. Volumen bobna je 42 litrov. To je dovolj, da operemo skoraj vse stvari v hiši za eno sedenje. Kar zadeva raven hrupa, ta avto ni zelo glasen. V običajnem načinu pranja hrup ne presega 57 dB. Prostornina se doda šele, ko centrifuga za vrtenje deluje. In to ni toliko. Samo 74 dB pri maksimalnih vrtljajih.
Za en cikel pranja stroj porabi 11 kW /h. Zaradi tega je ena najbolj ekonomičnih na trgu. Naprava porabi tudi vodo zelo ekonomično - samo 56 litrov na pranje. Na splošno so lastnosti tega pralnega stroja sprejemljive. Zdaj je vredno preučiti bolj integrirane programe za pranje perila.

Načini pranja

Pralni stroj LG F12B8WDS7 pregledi, ki jih bomo pregledali malo kasneje, ima 13 načinov pranja. Vključujejo poseben način športne obleke (in celo športne čevlje), način pranja oblazinjenih oblačil, posebno možnost pranja jakne in drugih oblačil istega načrta. Za posteljnino in prefinjene tkanine je na voljo gurmanski način. Občutljivo pranje bo pripomoglo k ohranitvi občutljivih tkanin. Obstaja tudi poseben program za pranje volne. Najbolj zanimivo je, da ima ta avto možnost pranja trajekta. To je revolucionarna funkcija, ki skoraj nič ne škoduje. Seveda je čas pranja odvisen od izbranega načina. Treba je omeniti, da je z vsakim načinom pranja vključena možnost varčevanja z vodo, kar ni tako slabo. Toda v nekaterih primerih lahko ta možnost privede do tegastvari ne bodo dovolj oprane. Za zapletene primere je najbolje, da to možnost izključite. Zdaj pa se obrnemo na druge značilnosti pralnega stroja.

Push-upi in druge funkcije

LG F12B8WDS7 ima napredno funkcijo spin-off in bogat niz drugih zelo uporabnih možnosti. Torej, na primer, stroj ima možnost, da ročno prilagodi hitrost vrtenja. Ta možnost je uporabna v primerih, ko so v notranjosti naprave različne občutljive tkanine, ki se lahko razbijejo pri visokih hitrostih. Obstaja tudi možnost vrtenja trajekta. Ta proces je bolj nežen kot mehanski. Obstaja priročna možnost, da odložite začetek pranja. Vendar pa vam omogoča, da nastavite največjo zamudo samo 19 ur. Načeloma bi moral ta čas zadostovati skoraj vsem. Na voljo je tudi možnost inteligentnega nadzora pranja. Vedno je privzeto vklopljen. To napravi omogoča pravilno pranje stvari pri uporabi enega ali drugega načina pranja. Hkrati pa stroj očitno nima možnosti samodejnega pozicioniranja bobna. Padla je, kot je nemogoče. Druga pomanjkljivost je pomanjkanje zaščite pred skokom napetosti. Na naših zemljepisnih širinah žal to ni vse tako dobro, kot bi bilo zaželeno. Zato je potrebna takšna zaščita. En izhod - priključite stroj na omrežje preko omrežnega filtra z možnostjo stabilizacije napetosti. Potem bo delala dolgo časa.

Značilnosti delovanja tega stroja

Katere druge lastnosti pralni stroj LG F12B8WDS7? Navodilo za uporabo, ki je priloženo pisalnemu strojunapisano precej nerodno. Ne daje jasnega odgovora na vprašanja v zvezi s pravili delovanja te naprave. Zato jih bomo morali obravnavati tukaj. Najprej se ne zanašajte na vodne filtre, ki so nameščeni v hiši. Naša voda iz pipe je nerealno trdna. Njegova uporaba brez posebnih mehčalnih dodatkov pa bo privedla do hitre odpovedi pralnega stroja. Zato je pri vsakem pranju potrebno dodati prašek z nekakšnim mehčalom (na primer isti "Calgon").

Drugič, ta pralni stroj nima vgrajenega napajalnega usmernika. Konec koncev, vsi vedo, kako v naši državi rad skoči napetost. Za priključitev naprave na električno omrežje boste morali uporabiti poseben omrežni filter. Tretjič, ta pralni stroj ima edinstveno obliko nog, ki pri delu na centrifugi zavira vibracije. Ne poskušajte podložiti gumijaste podloge pod nogami (najbrž za še večje zmanjšanje vibracij). To bo samo povečalo vibracije in lahko povzročilo okvaro nekaterih delov pralnega stroja.

Namestitev pralnega stroja

Kako LG ocenjuje svoje delo? Treba je omeniti, da LG F12B8WDS7 preglede, ki jih bomo razstaviti v naslednjih poglavjih, ki jih družba postavi kot proračunska naprava, namenjena pranju stvari drugačne narave. Če pa pogledate ceno pralnega stroja, se zdi, da spada v srednji cenovni segment. Čeprav je nabor možnosti res proračun. Verjetno je taka situacija nastala zato, kerV ruskih trgovinah z elektroniko se ta model prodaja po napihnjenih cenah. In če uporabljate cene, ki jih priporoča proizvajalec, potem pride iz pralnega stroja proračunskega razreda. Toda naši "poslovneži" odkrito ne skrbi priporočila proizvajalca.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Zdaj je čas, da razmislimo o vedenju pralnega stroja LG F12B8WDS7 v resničnem življenju. Povratne informacije strank so zelo pomemben dejavnik pri vsakem pregledu. To je z njihovo pomočjo razumeti, ali je vredno kupiti to enoto ali ne. Lastniki tega pralnega stroja nimajo skupnega mnenja. Mnogi izmed njih trdijo, da so avto uporabljali že več let (izdaja za leto 2014) in nikoli ni bilo nobenih težav z mehanskimi komponentami. No, mogoče je. Zanesljivost zagotavlja neposreden pogon. In edinstven sistem za zaustavitev vibracij. Prav tako lastniki ugotavljajo, da vgrajena inteligenca dobro uspeva s pranjem različnih tkiv. Mnogim je bila všeč možnost odložitve začetka pranja. To veliko pomaga, če oseba dela na spremenljivi grafiki. Mnogi lastniki so opozorili, da po nekaj letih uporabe tega pralnega stroja možnost varčevanja z vodo preneha delovati. Tukaj, najverjetneje, težave z elektroniko. Hkrati pa so ljudje v tem dejstvu našli plus: stvari so bolje izbrisane. Še vedno mnogi praznujejo čudovito pranje pri uporabi pare. Zaradi tehnologije stiskanja tega pralnega stroja so lastniki imeli le pozitivna čustva. Ugotavljajo, da se stroj stiskastvari so dobre, hkrati pa občutljive. Posledično se s tem ne pojavijo nobeni problemi. Prav tako je veliko všeč informativni zaslon in priročna izbirna tipka.

Negativne povratne informacije lastnikov

Zanimivo je, vendar obstajajo tisti, ki niso dobili pralnega stroja LG F12B8WDS7. Negativne povratne informacije razkrivajo glavne pomanjkljivosti te naprave. Še posebej zato, ker na tako ceno ne bi mogli biti. Veliko uporabnikov se na primer pritožuje, da stroj ne doseže stvari v varčevalnem načinu. Posledica tega je, da na njih opazimo oborino prahu. Nič ne bi bilo, vendar je ta možnost vedno privzeto vklopljena. Tudi ljudje ne marajo neinformativnega pouka sploh. Tudi s poglobljeno študijo ni jasno, da je v nekem načinu potrebno umiti. Ugledna podjetja, kot je LG, bi lahko bila navodila za uporabo bolj pomembna. Prav tako je treba omeniti pritožbe lastnikov, da ni možnosti za odpravo napetostnih skokov. Pri mnogih je pralni stroj preprosto neurejen. Moral sem spremeniti elektroniko. Vendar so to praktično vse slabosti. Nič več. Stroj odlikuje visoka zanesljivost in odlično delo v skoraj vseh pogojih. In to je najpomembnejša stvar.

Razsodba

Pralni stroj LG F12B8WDS7 pregledi, ki smo debugger nekoliko višji je odličen in zanesljiv izdelek od proizvajalca s svetovno ugled. Tisti, ki kupijo ta model, zagotovo ne bodo prepoznali resnih težav pri njegovem delovanju. Tudi kljub vsem njenim pomanjkljivostim.

Zaključek

Torej smo gledali na proračunski stroj za pranje perilainverter in neposredni pogon LG F12B8WDS7. Pregled jasno kaže, da je to dober in zanesljiv pralni stroj. Prednosti tega so veliko več kot le slabosti. Zato se zdi, da je to praktično idealna možnost za nakup, če se nadaljuje iz ekonomskih razlogov. Malo verjetno je, da bo proizvajalec prodal isti avto po podobni ceni. In to je kljub dejstvu, da ruski trgovci na drobno izvajajo trden interes pri prodaji.

Sorodne publikacije