Moda v Skyrimu na dežni plašč

Dežni plašči za "nominacijo" - priljubljen sklop modifikacij, ki jih aktivni ljudje aktivno uporabljajo. Sprva dodajanje tega načrta ni povzročilo posebnega zanimanja, zdaj pa so dosegli novo raven razvoja in ponujajo veliko več različnih značilnosti in inovacij. Ostaja samo razstaviti zbirko razpoložljivih mods in seznam vseh razpoložljivih funkcij. Najpomembneje pa je, da podamo primere najpomembnejših in zanimivih sprememb, ki jih lahko namestimo in osebno preizkusimo izboljšave.

Vloga plaščev v igri

Toda preden začnemo razstavljati glavne točke, je treba upoštevati glavno vlogo plaščev v Skyrimu. Ampak ne bi smeli izmisliti ničesar, saj je glavna uporaba tega elementa oblačil dati junaku in drugim NPC-ju nov videz. Zahvaljujoč dejstvu, da lahko zdaj liki nosijo dežni plašči, bo to zagotovilo popolnoma novo raven vizualizacije in preprosto prilagodilo vesolje bližje resničnosti.


Najprej in predvsem to, da ima okolje v igri strogo naravo, nenehno divja zima, oziroma za preživetje in udobje morajo domačini uporabljati dodatne elemente oblačil. Sprva v Skyrimu sploh ni bilo plaščev, mododeli pa so lahko popravili to napako. Zaradi te spremembe so postali starejši zvitki bolj atmosferski, prijetni in zanimivi. Torej, če vam je všeč igra, morate vsekakor uporabiti te spremembe. In kaj je vredno uporabiti moda, bomo o tem še govorili.

Priljubljene mods ondežni plašči

Zdaj moramo govoriti o tem, kako moda na dežnem plašču v Skyrimu je najpomembnejša. Če takih različic ni bilo toliko, je zdaj glavna aplikacija, dodaja veliko število oblačil in »nominalne« načine, ki ponujajo le nekaj kakovostnih možnosti. Ampak ne smemo mučiti - takoj razmislite o obeh možnostih in se dotaknite njihovih značilnosti:


 • Skyrimi - modifikacija, ki v prostranost igre dodaja ogromno dežnih plaščev. Skupno število oblačil je več kot 40 kosov. Zdaj bo vsak kotiček Skyrimja izkoristil izvirne možnosti, ki bodo odražale ne samo velikost kraja, ampak tudi tradicionalne značilnosti lokalnih prebivalcev. Na primer, v majhnih vasicah bodo obstajali preprosti standardni plašči brez simbolike. Če pogledate v mesto, boste videli bolj kakovostne različice določene barve in naslikane detajle. Bolj zanimivo, odvisno od kraja, bodo izvirne v vizualnem smislu.
 • Poimenovana moda - posebni ločeni dodatki, ki ponujajo oblačila za dež "Promocijo" v višini 2-3 kosov. V primerjavi s prvo možnostjo rezultat ne bo zadovoljen. Vendar je treba razumeti, da takšna moda zagotavlja visoko kakovostne in podrobne plašče. Če so v prvotni različici precej standardne, bo nominalna luksuzna, unikatna in celo očarana. Opis takoj zagotavlja informacije o lastniku, ki premagajo, kar lahko dobite zelo močna stvar pri osebni uporabi. Trenutno takih sprememb ni toliko, ampak sokoličina še naprej narašča. Kar zadeva vir dodatkov k temu načrtu, je dovolj, da se obrnemo na katero koli skupnost oboževalcev.
 • Kot vidite, možnosti niso toliko, vendar so edinstvene same po sebi in zelo zanimive. Poskusite izkoristiti nove funkcije za bistveno izboljšanje vzdušje igre avanturo.

  Dodamo fiziko dežnih plaščev

  , ker se mudi, da se te spremembe niso ustavile na enem mestu in se še naprej razvijale. Zato ni presenetljivo, da so Skyrimovi plašči zdaj na voljo v fiziki. Ne bodite presenečeni, kot je to sedaj mogoče uresničiti, ravno dovolj, da izkoristite ustrezne predloge modes:
 • Slikoviti HDT plašči Skyrim - specializirani dodatek, ki ponuja uvedbo fizičnega mehanizma za plašče. Namestitev tega moda je treba strogo povezati z drugimi dodatki, ki dodajo element samega oblačila, sicer se kakovost ne bo dosegla. To je povsem standardna različica, ki ponuja preprost, a zanimiv fizični zaobljeni vzorec.
 • Ogrinjala s fiziko HDT - Izboljšana različica dodatka, ki bistveno preoblikuje glavni motiv. Zdaj bo imitacija vetra, tek in hoja in celo trčenje z ovirami.
 • Razširitve HDT fizike - najzanimivejša varianta modifikacije fizičnega motorja, po kateri bo namestitev plašča zdaj interakirala s čarobnimi uroki.
 • Priporočamo, da na dežni plašč s fiziko v Skyrimu takoj uporabite vse tri načine. Popolnoma se dopolnjujejo, zagotavljajo normalno delovno zmogljivost in preprostoustvarite idealno različico fizičnega modela oblačil.

  Posebni modovi na dežni plašč s kapucami

  Še en zanimiv dodatek k igri je moda z možnostjo uporabe kapucinih dežnih plaščev. Ti nimajo nobenih dodatnih funkcij in preprosto dajejo možnost, da opremijo nov kos oblačil. Vizualno to izgleda zelo lepo, še posebej, ko se vreme začne razvajati med avanturo. Moda na dežnem plašču in kapucah v Skyrimu je zdaj mogoče uporabiti, čeprav še ni toliko možnosti:
 • Skyrimovi plašči - da, ponovno smo dvigali to spremembo, saj njena vsebina vključuje nekaj zanimivih področij. Večinoma je očaran z dežnimi plašči ali oblačili visokih plemičev. So lepe, s simboli in jih preprosto dobite ali kupite ne bodo uspeli.
 • Winter Is Coming - polnopravna moda, ki dopolnjuje dodatke iz dežnih plaščev z pustolovščinami za igro in oddaljenimi pustolovščinami. Ko ga namestite, boste lahko kupili zanimiva oblačila, ki so namenjena izključno severnim ljudem. V tem primeru so dežni plašči opremljeni s krznom in so zelo značilni za mase.
 • Zahvaljujoč dežni plašč v Skyrimu bodo dolge pustolovščine zasneženih gorskih vrhov, med snežnimi nevihtami in težkim sneženjem, postale zelo zanimive in atmosferske. Kljub temu, da je mod izključno vizualen, izboljšuje okolje virtualnega sveta.

  Druge možnosti plaščev

  Želel bi se malo pogovarjati o "posebnih" plaščih, ki jih najdemo v navedenih spremembah. Razen enostavnihlahko najdete izvirne čarobne stvari. Da, težko jih je dobiti, toda če se vam sreča nasmehne, potem dobite dokaj močan predmet. Kar se tiče posebnosti, imajo ti plašči naslednje zanimive strani:
 • Imajo sposobnost, da zagotovijo sposobnost uporabe urokov, ki jih ne boste naučili na preprost način.
 • Nekatere različice izboljšajo začetne značilnosti protagonista.
 • Obstajajo plašči z izboljšanjem osnovnih sposobnosti itd.
 • Praviloma so bonusi, ki se izdajo za nošenje te obleke, daleč presegli vsa pričakovanja, zato jih je treba najti. Vendar pa obstaja problem - njihov videz je naključno ustvarjen in natančno mesto je težko ugotoviti:
 • Bodite prepričani, da si ogledate in raziskujete globoke nevarne jame, tam so običajno dragoceni zakladi.
 • Lahko poskusite ukrasti plašč od kralja ali visokega značaja, običajno imajo tako dragocene stvari.
 • Ne pozabite pogledati v taborišča velikanom, veliko junakov je padlo v boj z njimi, v skrinjah teh pošasti lahko najdete dragoceno opremo.
 • Možnosti za nadaljnji razvoj moda

  Na dežnem plašču v Skyrimu bo izboljšana moda? Verjamemo, da bodo prejeli veliko več dodatkov. Ljubitelji igre se trudijo, da bi jih v vsakem primeru izboljšali, in do nove epizode pustolovščine The Elder Scrolls, se bo zbirka modov samo še povečala. Zato se zaskrbljenost zaradi pomanjkanja vsebin ne splača, zato je dovolj, da postanemo del velike igralniške skupnosti "Pisanje Tamriela",in odkrili boste veliko novih.

  Vpliv modifikacij na delovanje računalnika

  Najprej se lahko zdi, da bo uporaba takšnih sprememb nujno vplivala na raven učinkovitosti. Ampak ne pozabite, da mods so ustvarjeni izključno na motorju igro, tako da ne bo nobenih dodatnih tehničnih zahtev. Ne morete skrbeti o tem in se počutite svobodne pri uporabi sprememb. Tudi z razpoložljivostjo fizike, podrobnim modelom in drugimi izboljšavami, nič ne vpliva na uspešnost igre.

  Postopek namestitve modifikacij

  Zadnja faza našega pregleda je navodilo za namestitev, ki vam bo zagotovo pomagalo, da enostavno dobite vsebino iz moda. Izgleda takole:
 • Za zagon odprite arhiv z uporabo programa WinRar.
 • Sedaj morate kopirati ves material v korensko mapo igre. Ne pozabite, da bodo zamenjani: Podatki, Mreže, Teksture.
 • Če je v arhivu datoteka ESP, jo preprosto kopirajte v mapo glavne igre.
 • ​​
 • Zdaj morate zagnati SkyrimLauncher.exe.
 • Odpre se novo okno, kjer morate odpreti razdelek »Datoteke«.
 • Preverite razpoložljivi seznam in označite kljukico za vaš mod.
 • Zdaj lahko začnete igro in uživate v vsebini.
 • Kot lahko vidite, dopolnila Skyrim igrajo pomembno vlogo pri izboljšanju ozračja igre. Bodite prepričani, da uporabite podobne mods, in igra bo bolj prijeten čas.

  Sorodne publikacije