Moda na Skyrimu: sposobnost, združljivost, opis

Vsakdo ve, da je Skyrim znan po svoji ponovljivosti. Tudi takrat, ko se zdi, da je igra potekala vzdolž in nazaj, še vedno uspe presenetiti. In zato se je tako zanimivo vrniti k njej, kljub temu pa je priložnost, da umik postane še bolj zanimiv in nenavaden. Da bi to naredili, je dovolj, da namestite modele Skyrim na sposobnosti, ki vam omogočajo, da gledate igro na nov način. In najboljši od teh sprememb je samo ta članek.

Perkus Maximus

Resnično visokokakovostni mod za nove sposobnosti za "Skyrim". Avtor je opravil izjemno delo in vse standardne perke nadomestil z novimi, veliko bolj zanimivimi. Posledično se je sistem razvoja znakov opazno spremenil in posledično se je proces igre bistveno spremenil.


V Perkusu Maximusu je za razliko od prvotnega kupa skoraj vse paprike le ene. Le majhen del teh se lahko razvije dvakrat ali trikrat. Hkrati se je skupno število paprik povečalo za približno dvakrat, tako da boste imeli več možnosti za razvoj junaka, mod pa vpliva tudi na sistem magije. Če so bile v prvotni igri visoki rang samo okrepljene različice prejšnjih, potem to sploh ni tako. Vsaka magija je edinstvena in ima svoje lastnosti, tako da ne izgubi pomena na vseh stopnjah prehoda.Opazite, da drugi moduli na Skyrimovih sposobnostih niso združljivi s Perkusom Maximusom. Niti tegaposkusite jih namestiti ob istem času, sicer lahko tvegate, da boste naleteli na številne hrošče ali celo "razbili" igro.


SPERG

Popolnoma prilagodljiv mod na Skyrim na sposobnost. Njegov glavni namen je temeljna sprememba v sistemu veščin in dodajanje novih funkcij igranja. Hkrati so kot osnovo vzeli tudi mehaniko, ki jo najdemo v prejšnjih delih serije TES, in absolutno edinstvene elemente igre. prizadevanja. SPREG vam omogoča, da rešite ta problem. Vse breskve, ki jih doda ta modifikacija, imajo enako vrednost, tako da lahko vaš junak postane bolj zanimiv, prav tako je treba omeniti resne uravnotežene izboljšave moda. Na primer, znaki, ki so odvisni od tajnosti, niso več podrejeni tistim, ki raje uničijo svoje sovražnike s čarobno ali grobo fizično močjo. V nasprotnem primeru lahko povzroči neželene posledice.

Requiem

Globalni mod za Skyrim za nove sposobnosti, ki v celoti obdelujejo vlogo vloge. Avtor je v času svojega ustvarjanja navdihnil kultno RPG stare šole, hkrati pa se je trudil, da ne bi kršil ključnih elementov serije TES. Zdaj, ko je projekt sproščen, lahkouverennostyu povedati, kaj emu to uspelo.
Takoj vredno treba opozoriti nekaj dannaya modyfykatsyya Bistveno uslozhnyaet yhru. Vaš junak vstretyvshys Tudi z samыm slabыm nasprotniku Strada bo toliko nekaj, kar prydetsya znoj, ne otpravytsya za avto prednikov. Prymenyayte yadы in lovushky, napad na sovražnike IZ zasadы, yspolzuyte zelya - samo tako vы Smozhe vыzhyt.Kazalos bы preprosto nemogoče udovolstvye Prejemanje kot chrezmernoy kompleksnosti. Toda v resnici vse sovsem ne. Vы bo radovatsya kazhdogo zarabotannomu navыku in vыuchennomu umenyyu in to, kot neslozhno dohadatsya, značilno podnymaet je vrednost. Tako Tudi prokachavshys urovnja na High, ne boste itak nasprotniki ubil z enim samim udarcem. Эtym, kot je znano, hreshyla oryhynalnaya različica igre, tako nekaj sozdatel Requiem reshyl yspravyt dannuyu problem.

Skyrim Naruto Anime servisiranje

In dovolno neobыchnыy Ta mod za "sposobnosti Skayrym 'do Naruto. Spletna dobavlyaet yhru več kot ducat uroke Trejo Iz odnoymennoho anime, kot tudi številne predmete tematycheskyh эkypyrovky sto varyantov s odvečnih G za kazhdoy rasы.Esly dejal konkretnee, vaš lik, za primer, nauchytsya hoja na Vodi pryzыvat različnih živali in pošasti kachestve zavezniki, peremeschatsya v vesolju, zamedlyat čas in tako naprej. Ko se ta znak ne bo yznachalno vedo vse zaklynanyya teh tako nekaj, kar prydetsya puteshestvovat na yhrovomu mirovnih iskanja mojstrov, kotoryya smohut obuchyt si novыm sposobnosti.
Raduet in potem je nekaj s modyfykatsyyobčasno izdaja posodobitve za njo. Na primer, v enem od zadnjih zaznamkov je dodal edinstveno lokacijo - otok Naruto. Na njem pa še ni ničesar doslej, toda modni ustvarjalec obljublja, da bo trdo delal na njej, kar se tiče združljivosti, Skyrim Naruto Anime Overhaul popolno sobiva z večino spremembami v izgledu, sposobnostih in magiji. Poleg tega je mod enostavno namestiti in ne zahteva nobenega "plesa z tamburinom".

Royal Bloodline

Veliki mod za Skyrim na sposobnosti Lorda Vampirja. Dodajanje nekaj zelo pomembnih ugodnosti za drevo znakov, ki bo vašemu liku omogočil, da postane pravi mojster noči Najprej, vaš junak se bo lahko naučil sposobnosti "Bloodline", ki samodejno nadomešča standardni vampirski oklep na kraljevi različici. Ta vrsta orodja nosi dobro znani Harkon. Nobena posebna praktična uporaba ne nosi novega oklepa, vendar izgleda zelo elegantno.
Nadalje bo vaš lik lahko znatno povečal svojo čarobnost krvi skozi "Sanguine's Perfection". Ta sposobnost ima tri stopnje črpanja, od katerih vsaka poveča škodo zaradi krvave magije za 10%, "Call of Goliath" in "Transformation of blood" pripovedi vam bodo v veliko pomoč. Prvi vam omogoča, da pokličete sebe, da pomagate vodji gargojlov, druga pa preoblikuje vaše življenje v mano. Tudi sprememba dodaja sposobnosti za dolg let in ustvarjanje ščita, ki absorbira škodo. No, če ste bili dobro izčrpani, lahko svoje sovražnike grozite in celo povzročite začasnosončni mrk.

Pomembno je omeniti, da ima ta model za Skyrim na sposobnosti Lorda Vampirja odlično združljivost. Z lahkoto ga lahko namestite z drugimi spremembami, ki dodajajo nove talente in sposobnosti.

Ordinator

Ta mod na Skyrimu doda več kot 400 novih možnosti za zmožnost, kar vam omogoča, da uporabite številne edinstvene razvojne možnosti za protagoniste. Poleg tega je sprememba narejena zelo dobro, tako da po namestitvi ne boste naleteli na neprijetne napake, mimogrede pa mod dodaja nove sposobnosti ne samo vašemu junaku, temveč tudi drugim likom. To pomeni, da morate biti vedno pozorni, tudi če se borite z najbolj običajnim razbojnikom. Drugače tvegate, da boste dobili nepričakovano zadetek in se poslovili od življenja, poleg tega pa ima Ordinator številne nastavitve. Tako, na primer, z izbiro ustrezne možnosti lahko Skyrim s tem modemom pridobi več točk spretnosti za to raven. Glede na število novih paprik, ki dodajajo to spremembo, je to vsekakor koristno za vas.Če govorite o združljivosti, Ordinator odlično deluje z modo na videz, opremo, spremljevalce in dirke. Kljub temu pa bo namestitev dodatnih modifikacij z dodajanjem novih sposobnosti v večini primerov povzročila resne težave.

Skyrim Redone

Globalna osnovna igralna sprememba Skyrim. Najprej je bila modifikacija ustvarjena z namenom, da bi obogatila vlogo vloge igre in močno razširila možnosti za razvoj lika. Hkrati modima veliko nastavitev, tako da ga lahko prilagodite svojim željam.
Skyrim Redone je popolnoma preoblikoval drevo talentov. Ne samo, da je avtor spremenil obstoječe perke, temveč je dodal še veliko novih talentov. Poleg tega, da ne bi motili ravnotežja, je bilo treba urediti še mnoge druge vidike igre. Prvič, spremembe so vplivale na čarovnijo, opremo, sile nasprotnikov in vojaški sistem. Posledično ne boste mogli več ustvariti "chitera" junaka, ki bo z enim udarcem prenašal vse sovražnike, kljub tako radikalnim spremembam pa ima Skyrim Redone odlično združljivost. Poleg tega se vse inovacije, ki jih je uvedel model, popolnoma ujemajo s kanonskim vesoljem TES-a, zato ga ne moremo skrbeti.

Boljši vampirji

Morda je najboljši mod za Skyrim na sposobnosti vampirja. Doda veliko talentov, urokov in drugih zanimivih mehanike. Lahko samostojno prilagajate vse prednosti in slabosti vašega nočnega plenilca, tako da vas zanima, da jih igrate. Kot pravijo, je vse v vaših rokah, eden od glavnih čipov je način, da lahko te ali druge znake spremenite v vampirje, ali obratno, da jih zdravite pred vampirizmom. Še več, imeli boste priložnost, da v vlogo svojega spremljevalca zaposlite katerokoli inverzno NPC, poleg tega pa boste dobili tudi klic različnih bitij, ki se bodo borili v bitki na vaši strani. Poleg tega boste lahko vstali mrtve in postali bodo tudi vaši začasni zavezniki.potem z načinom Boljših vampirjev, bo vaš junak, kot vampir, dobil popoln odpor do bolezni in strupa, bolje bo razumel uroke iluzije, bo lahko nosil več stvari in se izogibal sovražnikovim napadom. Združljiv z Royal Bloodline. Z namestitvijo obeh sprememb boste dobili še bolj edinstvene funkcije.

Pasivne rasne sposobnosti

Odličen način za rasne sposobnosti za Skyrim. Kot lahko preprosto uganete, nadomešča vanilijevo znanje vašega junaka z novimi, bolj zanimivimi in uporabnimi. Ravnovesje pa ni moteno, zato ne morete skrbeti, da se bo vaš lik po namestitvi modifikacije neuravnotežen.
Konkretneje, vse lutke bodo prejele 100 točk bonusne magije in ga bodo lahko obnovile za 50% hitreje. Poleg tega bodo vse magične umetnosti preučevali pol in hitreje, Arganjci pa se bodo naučili dihati pod vodo in bodo manj prizadeti zaradi bolezni in strupa (za 80%). Skupaj s tem se bo njihov oklep povečal za 30 enot, obnova zdravja pa se bo pojavila dvakrat hitreje kot predstavniki drugih tekmovanj. Bošmeri bodo, kot se pričakuje, postali neprekosljivi tekmovalci. Hitreje bodo ustrelili in z manjšim orožjem povzročili več škode. Poleg tega bodo od puščic prejeli manj škode, Bretoni pa bodo imeli odpor do čarobne škode. Poleg tega bo njihovo Čarovništvo delovalo dvakrat dlje, čarobna energija pa bo hitreje okrevalapraktično imun na ogenj (80% odpornosti), in njihove uroke uničenja bodo začele povzročiti več kot četrtino več škode sovražnikom. Ponovno, kot pri vseh predstavnikih elvenskih dirk, bo čarobna energija lutk hitreje obnovljena, Imperatorji pa dobijo 20% bonusa za nakup in prodajo vsega blaga. Poleg tega se bolje naučijo vseh veščin in hitro obnavljajo vzdržljivost, kajti Kajitami lahko vidijo v temi in povzročijo več škode kandžam. Prav tako se hitreje naučijo vseh veščin tajnosti in dvakrat hitreje obnovijo vzdržljivost.Nordi se bolje učijo v bojnih veščinah in hitreje plačajo. Poleg tega ta dirka prejme 80% odpornosti na hladno, Orci povzročijo 50% več škode sovražnikom in absorbirajo 10% dohodne škode. Tudi trdoto uporabljajo bolj učinkovito in Mana hitreje obnavljajo, in končno, Redgards opravlja napade blizu in pol krat hitreje. Skupaj s tem bolje obnavljajo vzdržljivost in upirajo strupe.

Witchery Skill

Zelo zanimiv mod za Skyrim na Witcherjeve sposobnosti. To bo odlično za vse poznavalce dela Andrzeja Sapkowskega in ljubitelje igre iz serije CDProject RED, takoj ko je sprememba nameščena, se bo v vašem meniju pojavila nova veja - čarovnica. Zahvaljujoč njej boste lahko preučevali znake in izboljšali umetnost posedovanja jekla in srebrnega meča. Na splošno bo v tej veji na voljo 22 edinstvenih breskv, ki vam bodo pomagale, da postanete prava čarovnica in jo primerjatev mojstrstvu z zloglasnim Geraltom iz Rivie.
Poleg tega mod dodaja sposobnost meditacije. Ta mehanik je potreben, da pridobi edinstvene sestavine, ki služijo za ustvarjanje čarovniških eliksirjev, ki so znani kot ljubitelji knjige in igre sage, prav tako bodite pozorni na dejstvo, da čarovnice po topovih ne ubijajo zmajev. Skladno s tem se bo škoda za vse vaše napade na te ognjevarne plazilce zmanjšala za 50%. Zaradi tega je zelo priporočljivo, da Witchery Skill ne namestite hkrati z Deadly Dragonsom (mod na zapletenih zmajih).

Bloodmoon Rising

Kvalitativni mod na Skyrim o zmožnosti zavijanja. Spreminja vse standardne talente volkodlakov in dodaja še veliko novih prednosti. S to spremembo bo fizična moč in sposobnost volkov veliko bolj skladna s svojim videzom.
Še posebej, ko se hranijo telesa poraženih sovražnikov, ne boste obnovili 100 enot zdravja, kot je v osnovni različici igre, in 400. Poleg tega boste lahko razvili podružnico "Animal Power" in se naučite, kako napasti oboževalce s pikami krogov. To je močno spremenilo Perkove "Rage". Zdaj dodaja kar 80% hitrosti napada na najvišji ravni črpanja. Še posebej koristno je uporabiti ta perc v kombinaciji z zmožnostjo "Fierce claws", ki poveča možnost povzročitve kritičnega napada in njegove moči, dodanih pa je bilo tudi nekaj perkov, ki omogočajo povzročanje krvavitev sovražnikov, pridobivanje odpornosti na fizične poškodbe inteči hitreje Na splošno je celoten nabor spretnosti, ki jih mora imeti vsak samospoštovalni volkodlak.

Perks For Blood

Mod za "Skyrim" za točke sposobnosti za ubijanje likov. Ko je NPC nameščen, vsak NPC, ki živi v svetu iger, doda scenarij, ki deluje med smrtjo na rokah Dovakina in tako dobi določen odstotek točk za ubijanje vsakega nasprotnika. Še več, močnejši je sovražnik, ki ste ga ubili, več bonusov boste dobili. Ko ta vrednost doseže eno, boste dobili novo raven.Poleg tega, če niste zadovoljni z osnovno različico spremembe, jo boste lahko ročno konfigurirali. Na primer, lahko to storite tako, da boste prejeli naslednjo stopnjo za skoraj vsak umor. To vam bo omogočilo, da hitro razvijete svojega junaka, ne da bi zapravili dodaten čas za dolgo spodbudo.

Opombe

Seveda spremembe, podane v tem članku, niso edinstvene po svoji naravi in ​​imajo veliko analogov. Zgoraj omenjeni moduli pa se po pravici štejejo za najbolj kvalitativne in najbolj popolne, v drugih primerih pa avtorji bodisi po rokah ustvarijo spremembe, ali pa jih vrnejo, ne da bi jih pustili. Na primer, obetaven mod za Skyrim je bil pred časom objavljen o sposobnosti prototipa igre z istim imenom. Žal pa se proces njegovega nastanka ni premaknil iz mrtve točke.

Sorodne publikacije