Moč križarjev: pregled najuspešnejših v industriji

Igra Stronghold je preprosto klasika industrije. Izšla je že dolgo nazaj, toda navijači jo še vedno igrajo. Trenutno Stronghold Crusader podpira številne spremembe. To naredi igranja še bolj zanimivo in razburljivo. Prav tako navdušuje stare oboževalce.

Najboljša sprememba

Edini dodatek, ki ga je izdal razvijalec, je postal eden izmed najbolj priljubljenih na svetu. To je Stronghold Crusader Extreme. Uradni dodatek, ki je dolgo časa vstopal v dušo navijačev. V tej spremembi obstaja konfrontacija med dvema geografskima območjema - vzhodom in zahodom. Igra ima 20 novih nalog, ljudje lahko gradijo nove stavbe, število največjih vojakov pa se je večkrat povečalo. Tudi ta sprememba ima način, imenovan Extreme, namenjen je bolj izkušenim igralcem. Naredijo lahko tisočinsko vojsko in napadajo svoje nasprotnike, vendar v prvotni igri ni mogoče, ker je meja. Pomemben dodatek je magija. Človek lahko zdaj:


 • Razporedi majhno salvo s puščice sovražnika.
 • Zdravljenje njihovih vojaških ljudi.
 • Pokličite majhno vojsko podvodnikov.
 • Pokličite gradbenike in viteze.
 • Na sovražnika organizirajte drobljiv kamen.
 • Igralci iz vsega sveta radi igrajo to igro. Mnoge od njih ne marajo moda Stronghold Crusader, vendar ga imajo vsi radi. Privlači ga s svojo dinamičnostjo in ekstremnostjo.

  Stronghold Crusader HD - moda

  Te igre so bile izdane že dolgo nazaj, nikogarsploh ni pričakoval takšne priljubljenosti. Razvijalci, ko so opazili velik odziv občinstva, so se odločili, da bodo modele na Stronghold Crusader sprostili v dobri kakovosti. Vsakdo jih lahko posodobi, če je že prenesel originalno igro. V nasprotnem primeru lahko preprosto kupite različico v kakovosti HD. Razvijalci so se pogajali z lastniki "Streama", da bi bili čim bolj udobni za njihove igralce.


  Evropske bitke

  Veliko igralcev je v starih krajih všeč na eni izmed prvih iger, zato so jih programerji poskušali igrati. Modove Stronghold Crusader lahko sprostijo tudi navadni ljudje, zato z razvojem ni bilo težav. Sproščena je bila igra o evropskih bitkah, kjer so živeli Španija, Francija, Nemčija in tako naprej. Takšna sprememba se imenuje Stronghold Europe. Popolnoma spremeni teksturo vseh struktur, trav in dreves. Prav tako so programerji spremenili sondiranje izvirnih stavkov iz prvega dela. Globalna sprememba je bila v glavnem meniju. Izdelana je v zelenih barvah, kot v prvem delu igre.

  Izboljšati modo

  Ta igra je bila izdana že zdavnaj, tako da ima veliko pomanjkljivosti. Stalni zamiki, glasovni znaki, slabe teksture in tako naprej - to sodobnemu igralcu sploh ni užitek. Vendar pa obstajajo modifikacije za Stronghold Crusader za popravljanje napak pri razvijalcih. Med majhnimi izbirami bodite pozorni na G. M. B. mod by LORD VALROY. To je eden izmed najbolj globalnih dodatkov, ki spremeni igro skoraj vse na bolje. Tudi sprememba ne očisti ozračja ljubljene osebe. Poleg tegavse te spremembe je mogoče preprosto odstraniti v načinu zaganjalnika. Izboljšave, ki odpirajo prijavo:
 • Novi nasprotniki z izboljšanimi stavbami in gradovi.
 • Sposobnost spreminjanja kompleksnosti sovražnikov.
 • Obdelanih je bilo približno dvesto kartic.
 • Spreminjanje ohranjevalnikov zaslona med poroko in bogoslužjem.
 • Vsi logotipi v igri so bili spremenjeni v bolj kakovostne modele.
 • Glasba je bila spremenjena v kakovostno različico.
 • Modeli cerkva, križarjev, logotipov imajo zdaj drugačno zasnovo.
 • Nastavitev posebne spremembe.
 • Za to igro svet še vedno izginja. To je atmosferska in zanimiva za mnoge ljudi. V teh časih je igra naredila, zdaj pa je vse precej počivalo v poslu in prodaji. Modeli Stronghold Crusader bodo omogočili osebi, da se potopi v svet novega, ki ga še ni videl. Zdaj je dovolj takšnih del v svetu igralniške industrije.

  Sorodne publikacije