Brezplačni urejevalniki fotografij v ruskem jeziku

Če želite urediti fotografijo, ki jo želijo veliko: nekaj ni uspelo, nekako ni senca padla malo Razlog? Za to obstajajo urejevalniki fotografij. Najbolj priljubljen je bil Adobe Photoshop, zahvaljujoč kateremu je izšla beseda "offshot". Toda ta urejevalnik fotografij, z vsemi njegovimi prednostmi, ima pomanjkljivost, ki preplavlja številne uporabnike z vsemi svojimi prednostmi. Plačana je in licenčna različica je "dobro plačana". Obstajajo pa tudi brezplačni urejevalniki fotografij.

GIMP

Najmočnejši brezplačen urejevalnik fotografij v ruščini je GIMP. Je brezplačen, ker se nanaša na odprtokodne aplikacije, je licenciran pod licenco GPL in je del operacijskega sistema GNU /Linux kot glavni urejevalnik slik. Za preprostega uporabnika je povsem sposoben zamenjati plačani "Photoshop".


Lahko ga prenesete brezplačno z uradne strani, kjer so predstavljene različice za GNU /Linux (čeprav uporabniki linuxa nikoli ne prenesejo programov s spletnih mest tretjih oseb, ker imajo repozitorije, iz katerih lahko prenesete kateri koli program , izdelan za določeno distribucijo), Windows in OS X. Pri namestitvi tega brezplačnega urejevalnika fotografij ni posebnosti, je namestitev običajen način za operacijski sistem. Po prvem zagonu se program odpre v treh oknih. Če ga želite pripeljati na standardni videz, ki je zelo primeren za večino uporabnikov, kliknite na meni "Window" in izberite "One-Window Mode". Ta urednikvključuje velik nabor orodij, tukaj so predstavljene številne različne funkcije in funkcije. To je brezplačni urejevalnik učinkov slike.
Z njegovo pomočjo lahko odstranite učinek rdečih oči, prebarvate, zameglite, izboljšate, izkrivite, združite, okrasite, animirate in izkoristite številna druga orodja in filtre. Fotografije je mogoče pomanjšati, obrezati, obrniti. S tem programom lahko ustvarite retuširanje fotografij, vključuje številne dodatke in avtomatizirate ponavljajoče se akcije.


GIMP omogoča:
 • izravnavanje potopljenega horizonta;
 • za odstranitev izkrivljanj, ki so bila opravljena z optiko;
 • za izvedbo popravka možnosti;
 • predmeti klonov ob upoštevanju perspektive;
 • uničiti različne napake;
 • simulira uporabo različnih svetlobnih filtrov;
 • obnoviti izgubljene podrobnosti v senci in še veliko več.
 • Podpira več jezikov, vključno z ruskim.

  Photoshop Express

  Eden od brezplačnih urejevalnikov fotografij (ne v različici Premium) je Photoshop Express. Seveda, to vam ne omogoča, da naredite vse, kar je mogoče v plačani "Photoshop", ampak za nestrokovno uporabo te aplikacije je zelo primerno. Fotografije se lahko raztegnejo, odrežemo, obrnemo; odstranili so ne le rdeče, ampak tudi briljantne oči. Nastavljiva osvetlitev, ravnovesje beline, kontrast. Na fotografiji lahko odstranite madeže prahu in umazanije. Program ima približno 20 učinkov. Ustvarite lahko panoramske fotografije. Fotografiji lahko dodate različne sličice. Urejenofotografije lahko postavite na družabna omrežja. Ta program je na voljo za operacijske sisteme Windows, kot tudi za mobilne platforme Android, iOS.

  Photoscape

  Ta brezplačen urejevalnik slik v ruskem jeziku lahko v računalniku namestite na operacijske sisteme Windows (in do različice 3.4, ki jo podpira Windows 98 (zdaj posodobljena različica 3.7), Windows 10 pa potrebuje Photoscape X, Mac (enako kot Photoscape X). .
  Ta urejevalnik fotografij lahko prenesete s uradne strani programa. S tem urejevalnikom lahko na fotografijo dodajate različne predmete, uporabite mozaični učinek, odstranite rdeče oči, spremenite kontrast, izostrite, hkrati uredite več fotografij, jih združite, ustvarite kolaže, prilagodite fotografijo zahtevani velikosti, razdelite na ločene dele. Neobvezno za urejanje fotografij si jih lahko preprosto ogledate. Poleg tradicionalnega urejevalnika fotografij se ta program lahko uporablja kot ustvarjalec posnetkov zaslona.

  PhotoFiltre 7

  Drug brezplačen urejevalnik fotografij je PhotoFiltre. Obstajajo orodja za izboljšanje vaših fotografij. Ta program je na voljo brezplačno za osebno uporabo ali za katero koli nekomercialno uporabo. S tem urejevalnikom fotografij lahko prilagodite svetlost, nasičenost, kontrast, združite fotografije, ustvarite skladbe. Ta program je brezplačen urejevalnik fotografij z učinki v ruščini. Omogoča dodajanje različnih stilov, filtrov in zmanjšanje učinkardeče oči, paketna obdelava. Program lahko prenesete na številne spletne strani. V večini primerov ni Russified, zato boste morali ločeno prenesti določen Rusifier. Ta urejevalnik fotografij je za družino operacijskih sistemov Windows (XP do 10).

  Fotor

  Ta urejevalnik fotografij vključuje različne funkcije za korekcijo barv, ravnovesje beline. Tu so različni učinki za fotografijo. Uporabljene učinke lahko predogledate in nato shranite. Da ne bi pokvarili izvorne datoteke, je bolje shraniti pod drugim imenom. Tukaj lahko dodate različne napise, okvirje in v načinu urejanja uporabite tako predloge kot neodvisne. S tem brezplačnim urejevalnikom fotografij v ruskem jeziku v računalniku lahko ustvarite kolaže, prilagodite posamezne predmete na fotografijah, naredite serijsko obdelavo fotografij. Ta program je za operacijske sisteme Windows.

  Paint.Net

  Ta program je nadaljevanje urejevalnika slik slik za Windows, ki ga mnogi obožujejo. Program je brezplačen. Fotografije lahko obdelujete iz različnih priljubljenih formatov. Ta program lahko deluje tako s fotoaparatom kot s skenerjem.
  Tukaj je nabor orodij nekoliko slabši od prej obravnavanih analogov: lahko spreminjate velikost, vrtite na dveh najpogostejših področjih, delate s plastmi. Obstaja pa veliko število učinkov: imitacija slik, zamegljenost, odstranjevanje rdečih oči, spremembe sence, stilizacija, vzorci, nasičenost, hrup in drugi.Program ima svojo obliko risanja, kot tudi nekatere druge programe te vrste, kot je GIMP. Vendar, kot kaže praksa, uporaba teh formatov ni zelo primerna, saj predpostavlja, da se podatki o aplikaciji uporabljajo na več računalnikih, pošiljanje datoteke v neobičajno formatu pa ne bo povzročilo težav pri odpiranju prejemnika. Program deluje z družino podprtih različic sistema Windows, začenši s 7. Ta dodatek vključuje dodajanje različnih vtičnikov. V tem primeru ni animacije, profesionalnega urejanja tukaj ni mogoče.

  Phoxo

  To je eden najpreprostejših urejevalnikov fotografij v ruščini v računalniku. Brezplačno ga lahko prenesete na uradno spletno stran podjetja Phoxo. Vmesnik programa je večjezičen, možna je uporaba ruskega jezika. S to aplikacijo lahko spremenite velikost fotografij, dodate okvirje, vodne žige, besedilo in uporabite več učinkov. Kljub dejstvu, da program ni bil posodobljen 3 leta, to ne pomeni, da so njegove funkcije za nestrokovnjake zastarele. Lahko se uporablja in njegova relativna starost nakazuje, da bo manj volatilna do računalniških virov kot analogi. Program deluje z operacijskimi sistemi Windows od XP do 8.

  Picasa

  Ta program je razvil Google in se je dolgo uporabljal precej aktivno. Kasneje je korporacija sklenila, da je aplikacija brez povezave in njene aplikacije nezdružljiva, zato je celotno dejavnost prevedla na spletu. Danes lahko ta program prenesete,s priljubljenim iskalnikom. Začetek tega brezplačnega urejevalnika fotografij v ruskem jeziku je vodil do iskanja fotografij na računalniku, po katerih so jih lahko razvrstili po albumih. S to aplikacijo lahko odpravite učinke rdečih oči, obrezovanje, retuširanje, kontrast, barvno ravnovesje, dodate besedilo. Poleg tega je aplikacija imela gumb "Imam srečo", ko je kliknila, je prišlo do samodejne izboljšave fotografij. S pomočjo urejevalnika lahko ustvarjate kolaže, fotografije, diaprojekcije. Poleg dela s fotografijami delajo tudi z nekaterimi video formati, izrezujejo ali ustvarjajo posnetke zaslona. Fotografije iz programa lahko postavite na katero koli internetno stran in socialna omrežja. Program je bil razvit v okviru operacijskega sistema Windows, vendar se ga lahko uporablja tudi v GNU /Linuxu pri uporabi vina.

  Spletni urejevalniki fotografij

  Sodobne tehnologije vam omogočajo, da v računalnik ne prenesete ali namestite programov, temveč za to uporabite internet. Delo spletnih urednikov fotografij temelji na tem. Od zadnjega brezžičnega programa, ki smo ga pregledali za Picaso, je logično začeti z iskanjem spletnih programov za njegovo nadaljevanje - storitev Google Foto. V bistvu je namenjen shranjevanju fotografij, če pa morate nekaj spremeniti, lahko vrtite, obrezujete fotografijo, predvajate kontrast, barvno lestvico, svetlost. Obstaja samodejni popravek.
  Številni spletni uredniki se povezujejo z naslovom "Photoshop". Na primer, je Photoshop Snap. To je brezplačen urejevalnikslik v ruskem jeziku, ki vam omogoča izvajanje enakih osnovnih operacij s fotografijami, Google Photos. Poleg tega je mogoče sliko narediti v obliki plakata, iz obraza pa lahko odstranimo gube ali nekatere dermatološke težave. Vstavite lahko fotografijo osebe, ki se bo ujemala z obstoječimi. Fotografije lahko tapnete, zvijate, raztegnete ali stisnete. Kot v Photoshopu lahko tudi posamezne fragmente izrežete ali prebarvate.

  V zaključku

  Obstaja veliko spletnih urednikov in tudi brez povezave. Glede na to, da je vse v istem članku nemogoče. Tu so najbolj priljubljeni programi in tisti, ki si zaslužijo pozornost.

  Sorodne publikacije