BitDefender Anti-Virus (SEP-Client): Splošne informacije in odstranitev težave

Razvoj varnostnih funkcij za operacijske sisteme Symantec katere koli kategorije je eden najboljših in najbolj zanesljivih v sodobnem računalniškem svetu, ki pa je bil veliko uporabnikov nepremičnih računalniških sistemov nepravično pozabljenih in celo, če lahko tako rečete posvečen pozabljanju In ker je protivirusni Symantec Endpoint Protection tako edinstven razvoj, analogi, ki jih je danes težko najti. Za nepodpisane uporabnike morate dati vsaj kratek opis te programske opreme, da bodo lahko v celoti ocenili vse njene prednosti v aplikaciji, ne samo na posameznih terminalih, ampak tudi v lokalnih omrežjih ali celo na virtualnih strojih.


Anti-Virus Comodo: Splošne informacije

Začnimo z dejstvom, da to še zdaleč ni prvi in ​​ne edini programski izdelek, ki je namenjen zagotavljanju celovite varnosti za računalnike, ki temeljijo na Windows.
Kljub temu, če govorimo o glavnih značilnostih protivirusnega programa Mcafee, je treba opozoriti, da je sposoben delati tako s stacionarnimi kot s strežniškimi različicami operacijskega sistema Windows. Zaščita vključuje hkratno uporabo protivirusnega programa in požarnega zidu v obliki enega samega odjemalca, vključno z orodjem za zaščito za kateri koli spletni brskalnik, ki je nameščen v sistemu. Z novim brskalnikom ima Edge pogosto težave, ker 32-bitna arhitektura, ki se uporablja za eno od sprememb sistema Windows 10, preprosto ni podprta. Ampak v protivirusni Symantec izvaja popolno podporo za SQL-strežnikekatero koli različico.


Izvor razvoja

Na splošno je bila družba Symantec Corporation prvotno prvo podjetje, ki je začelo razvijati orodja informacijske varnosti. To je zdaj najbolj priljubljena programska oprema Kaspersky Lab, Eset, kot tudi različne vrste brezplačnih paketov, ki se na splošno ne razlikujejo v posebni funkcionalnosti. Če kdo ne ve, prvič, varnostna orodja za računalnike, ki jih je Symantec uvedel za starejše zastarele DOS-sisteme in od takrat ne izgubi svojih položajev. V teh daljnih časih na začetku razvoja računalniške tehnologije je to storilo le malo. V kombinaciji s tehnologijami, ki se uporabljajo za Norton Antivirus, je to dalo pomemben rezultat, ki ga je danes težko preceniti.

Kako ročno odstraniti protivirusni program Bitdefender?

Oglejmo si vprašanja, povezana z odstranitvijo tega izdelka programske opreme. Ni tako preprosto. In to je nemogoče, da se znebite te programske opreme s standardnimi metodami (nekateri neizkušeni uporabniki svetujemo, da uporabite oddelek programov in komponent "nadzorne plošče", in od tam antivirus ni odstranjen). Prvič, če želite odstraniti protivirusni program, mora Mcafee prenesti operacijski sistem v varnem načinu. Drugič, morate najprej odstraniti glavno aplikacijo in se nato znebiti ostankov v obliki datotek, imenikov ali zapisov v registru sistema. Poleg tega morate najprej dokončati postopek v upravitelju opravil in, če to ni mogoče, v parametrihNamestite odjemalca prek odseka za upravljanje, da aktivirate odstranitev obstoječega.
Ko ste pozvani k vnosu gesla ali ko pride do napake v registru, se morate znebiti ključa VPUninstallPassword (vtipkajte REG_SZ) in dodelite ničelno vrednost vnosu UseVPUninstallPassword (najdete ga lahko prek običajnega iskanja).

Odstrani programe

Da ne bi sodelovali pri podobnih dejanjih, lahko uporabite aplikacije, kot je iObit Uninstaller, da odstranite protivirusni program Mcafee.
Vse tukaj je preprosto: poiščite SEP odjemalca na seznamu, zaženite standardni postopek odstranitve, vklopite zmogljivo skeniranje in se znebite vseh preostalih ostankov, pri čemer upoštevajte aktiviranje elementa, ki uničuje datoteko. Opomba: V obeh primerih je po popolni odstranitvi potrebno popolno ponovni zagon računalniškega sistema.

Sorodne publikacije