Micros adapter: Pregled, vrste, funkcije in pregledi lastnikov

Veliko mobilnih telefonov trenutno zahteva različne standarde za kartice SIM. Če pametni telefon podpira mikro SIM, je treba uporabiti standard "sedem", kupci pa ga lahko s škarjami ali noži pretvorijo v dom. Ampak, če bi mikro vstavili v mini-SIM napravo, potrebujete adapter. Uporabniki jih lahko naredijo tudi doma.

Ne glede na to, ali izdelate adapter za domači mikrofon ali ga kupite, vam bo predhodno poznavanje posebnosti uporabe in vrste adapterjev omogočilo uporabo ene kartice SIM za vse vrste telefonov.


Vrste mikro SIM-adapterjev

Trenutno sta v skoraj vsaki trgovini mobilnih dodatkov na voljo dve vrsti mikro SIM-adapterjev. Prva vrsta adapterja - preprosta plastična konstrukcija v obliki standardne SIM-kartice v obliki micro-SIM luknje. Ta tip adapterja je ponavadi na voljo z lepljivimi nalepkami ali s pritrditvijo jermenov v vogalih, da se "sedem" ohrani na mestu. Drugi tip adapterjev je opremljen s pokrovom. Na eni strani prostora, kjer je treba namestiti mikro SIM, je tanek plastični pokrov. Pokrov ima v sredini majhno okroglo luknjo.

Kako narediti mikro-kartico iz standarda

Kovinski stiki standardne kartice SIM, imenovane tudi mini-SIM, so edini deli telesa. Prerežite del "Sedem", da naredite mikro. Tako ima mikro SIM kartica manj plastično lupino kot tradicionalna. Da naredimmikro brez uporabe predloge, morate najprej izmeriti standardno velikost SIM kartice 25 mm v višino in 15 mm v širino. Nato izmerite razdalje okrog kovinskih stikov ali "sedem" čipa. Mikro SIM ima dimenzije 12 mm in širino 15 mm, te meritve označite na kartici SIM in jih ustrezno odrežite.


Predloga mikro SIM kartice omogoča natančne meritve. Če ga želite uporabiti, uporabite obojestranski trak, da ga pritrdite na "sedem". To je potrebno, da se kartica med premikanjem ne premika. Ko je vzorec pritrjen na svoje mesto, morate "sedem" obrezati z ostrimi škarjami.
Rezalnik lahko uporabite tudi za izdelavo mikro SIM kartice. Deluje kot udarec. Če ga želite uporabiti, vstavite standardno kartico SIM v pladenj, močno pritisnite in izvlecite manjšo sedem.

Kako narediti adapter mikrokontrolerja?

Prav tako ne bo preveč zapleteno. Kupci lahko naredijo mikro SIM adapter z baklo. V ta namen vstavite standardno kartico SIM v pladenj in izvlecite mikro "sedem". Nato uporabite del standardne kartice SIM kot adapter. Mikro kartica, dobljena med tem postopkom, se popolnoma prilega v ta adapter. Drugi način za ustvarjanje vmesnika za mikro SIM je uporaba stare kreditne kartice ali druge podobne kartice. Najprej izmerite velikost običajnega "sedem" na stari ali neveljavni bančni kartici in jo prerežite. Nato ga postavite v pladenj za rezanje in izrežite del natančne mikro velikostiKartice SIM. Preostali del bo deloval kot mikro SIM adapter.

Kako uporabljati mikro SIM adapter?

Če želite uporabiti adapter microSD, naj kupec v svojo luknjo položi mikro SIM kartico in se prepričajte, da je kartica na obeh straneh ploska, tako da ne poškoduje pametnega telefona, ko je nameščen. Nato počasi povlecite adapter z "sedem" v režo telefona. Če se kartica micro SIM premakne iz prostora, se lahko zatakne v vtičnico in poškoduje kovinske kontakte v napravi. Zato bodite previdni pri nameščanju ali odstranjevanju adapterja iz njegove reže.

Kako kupiti mikro SIM adapter?

Adapterji za nanosmo-mikrosome so na voljo za prodajo v različnih vrstah in kombinacijah, vključno s spletnimi trgovinami. Če želite začeti iskati v spletu, v iskalno polje preprosto vnesite ključne besede "kupi mikro SIM adapter". Nato si lahko ogledate maso adapterjev, ki jih lahko izberete, kot tudi možnosti za kombiniranje različnih vrst. Če želite omejiti iskanje, izberite kategorijo, ki opisuje vaš telefon, in vrsto vmesnika, ki ga želite kupiti. Če želite to narediti sami, lahko z vnosom ustreznih ključnih besed poiščete potrošni material, kot je nož za mikro SIM.

Kako izbrati?

Vsak uporabnik meni, da si njegov pripomoček zasluži boljši adapter, ki je na voljo v prodaji. Lahko najdete veliko adapterjev, katerih proizvajalci trdijo, da so "varni", vendar mnogi od njih niso bili preizkušeni in odobreni s strani strokovnjakov. Katere zahteve mora ustrezati ustreznemu adapterju microSIM?Seveda so naslednji parametri:
 • Natančne notranje in zunanje dimenzije v skladu s standardom ETSI.
 • Dobra odprtina za vstavljanje, da se izognete težavam pri uporabi kartice SIM in adapterja v napravi.
 • Odsotnost lepil in lepilnih trakov, ki bi vsebovali "sedem".
 • Odpornost na visoke temperature.
 • Odlična trdota in visoko kakovostni material. V najboljšem primeru, dobra plastika.
 • Med mobilnim telefonom ni mehanskih ali toplotnih deformacij. Sposobnost preprostega odstranjevanja adapterja kadar koli.
 • Sposobnost uporabe na skoraj vsakem mobilnem telefonu, tabličnem računalniku ali kateri koli napravi, ki podpira kartico SIM.
 • Združljivost s karticami micro-SIM in nano-SIM vseh proizvajalcev.
 • Katere so glavne znamke takšnih adapterjev? Najvišja mesta v tej kategoriji so taki adapterji.

  Adapter Samdi Brand Sim

  To je eden izmed najbolje prodajanih adapterjev za sedem kartic, ki so na voljo za prodajo. Obstaja več različnih barvnih adapterjev, katerih stroški so enaki. Naprava je opremljena z adapterjem tako mikro- kot nano - SIM. Na voljo je tudi adapter za mikro-mikrofon, ki je združljiv z vsemi modeli iPhone. V tem kompletu je tudi igla za ejektorje igel, saj so številne sodobne naprave (zlasti Apple in OnePlus 3) opremljene z izmetnimi kadami. Dobite tudi mapo za shranjevanje "semena", ki bo uporabna, če imate veliko SIM kartic, ki jih nameravate shraniti.

  MediaDevil Simdevil 3-in-1

  To je tudi dober komplet kartic SIM, ki jih lahko kupite povsod. Komplet vsebuje tridrugačen adapter. Obstaja adapter z nano CIM mikroskopi, kot tudi nano in mikro na standard. Komplet vsebuje iglo za odstranjevanje pladnja SIM, ki je potrebna za nekatere modele pametnih telefonov. Naprava za obrezovanje kartic, ki je prav tako vključena v komplet, je izjemno natančna. Zahvaljujoč temu lahko varno pričakujete, da se kartica popolnoma prilega v adapter microSD. To še posebej velja za kartice SIM, ki so bile prej ročno odrezane, ker njihova velikost morda ni povsem natančna. Ta komplet je proračun, hkrati pa zagotavlja popolno združljivost s praktično vsemi modeli telefonov.

  Aerb set

  Ta komplet kartic SIM kartic je priporočljiv za vsakega uporabnika, ker je cenejši od številnih konkurentov. Vsi vgrajeni adapterji se bistveno razlikujejo med seboj, medtem ko je vsak od njih popolnoma reverzibilen. Tako boste lahko v nekaj sekundah preprosto preklapljali med različnimi napravami. Mikrosim adapter je izdelan iz visokokakovostne plastike, zaradi česar je zelo trpežen. Poleg tega ima zelo majhno težo. V kompletu so tudi igla in palica. Uporabite lahko brusilno palico za čiščenje pladnja telefona, igla pa služi za potiskanje. Aerb vsakemu kupcu zagotavlja tudi 30-dnevno garancijo v primeru okvare komponent. Poleg tega ta garancija deluje tudi, če vam izdelek ne ustreza, tudi v delovnem stanju.

  TechRise Sim

  Ta komplet adapterjev je niz 5 v 1, ki vključuje vseorodja, ki so potrebna za zadovoljitev potreb storitev SIM kartic. Zahvaljujoč komponentam lahko vašo nano kartico pretvorite v mikro ali standardno ter mikroskop v običajno "sedem". Poleg tega obstaja tudi brusilna palica, ki vam bo omogočila enostavno čiščenje kartice pred uporabo. Kakovost izdelave adapterjev je zelo visoka v primerjavi z drugimi konkurenčnimi kompleti. To je posledica dejstva, da so izdelani iz nerjavečega jekla. Vsi vhodi v kompletu so popolnoma reverzibilni in njihova namestitev naprave je zelo preprosta. Poleg tega so naprave precej lahke in ne bodo dodale dodatne teže telefonu. "Sedem", vstavljeno v takšen adapter za mikrokozmično kartico, je primeren za večino naprav, vključno z izdelki Apple. V tem kompletu je tudi mapa za shranjevanje kartic, kot tudi igla za ejektor. Za vse zgoraj navedene lastnosti je strošek kompleta vsaj pet dolarjev.

  Sorodne publikacije