Ghost Recon Future Soldier: prehodne igre, gostje, znaki, sistemske zahteve

Ob prihodu vojaka Ghost Recon bo navdušil vse ljubitelje iger v žanru strelec tretje osebe. Zahvaljujoč lepi grafiki in številnim misijam imajo uporabniki ne le priložnost, da se dobro zabavajo, temveč tudi uživajo v avanturi igre, skupaj z vrednotenjem vseh razpoložljivih podrobnosti. Da bi oblikovali mnenje o igri in se odločili, ali je sploh vredno preživeti na njej, bomo poskušali povedati vse zanimive trenutke, ki so povezani z avanturo.

Kaj je ta igra?

Preden začnemo razstavljati Ghost Recon Future Soldier, morate razmisliti o samem projektu igre. Kot ste morda uganili, je čas, da greste opravljati še posebej zahtevne naloge in se igrate za profesionalne vojake s futurističnim orožjem. Igranje se izvaja od prve osebe, dogodki se pojavljajo na različnih zemljevidih ​​in z enim namenom - uničenjem nasprotnikov. Sprva se lahko zdi, da igra ima pristranskost v prikritem načinu, potem pa postane jasno, da včasih dejstvo skrivanja ne bo uspelo.


Ta razvedrilo je izšlo leta 2012, vendar še vedno ohranja kakovost in zanimanje. Poleg glavne igre je več DLC-jev:
 • Raven Strike.
 • Arctic Strike.
 • Khyber Strike.
 • Uporabnikom dodajajo nove zemljevide, opremo in teste. Poleg klasičnega Ghost Recon Future Soldier, obstaja več igralnih izdaj, ki se razlikujejo le po vsebini vsebine. V bistvu nudijo dodatne elemente personalizacije likov, orožja in drugih manjših elementov igre.

  Zgodovina iger

  Vsak projekt igre ima zgodovino, ki je osnova celotne pustolovščine. Prehod Ghost Recon Future Soldier pripoveduje o posebnem oddelku poklicnih vojakov, ki se imenuje "Ghosts". Ti vojaki so usposobljeni, da delujejo tajno, samozavestno in hitro, si prizadevajo le za enega - da izpolnijo poslanstvo, čeprav je za to potrebno žrtvovati življenje.


  Kar se tiče pripovedi, vsebuje le nekaj nalog, ki izhajajo iz vlade. V bistvu so namenjene uničevanju terorističnih organizacij, ki ogrožajo svetovni mir in red. Zato ne bo nobenih zapletov, kot če bi smrt junakov ali nepričakovana sprememba v nalogi. Včasih se zgodi, da je treba opraviti več nalog hkrati, da se terorističnim voditeljem ne da dosežek. In nekatere misije zahtevajo reševanje talcev ali posebno pomembno osebo. Clancy's Ghost Recon Future Soldier ne bo povedal celostne zgodbe, ampak vam bo omogočil, da spremljate razvoj dogodkov z različnimi nalogami. Nekateri bodo med seboj povezani, drugi se bodo izkazali samo kot samostojne misije. Edina stvar, ki jo bo igralec čutil - kompleksnost nalog »Ghost«, njihov odnos do dogajanja in nekaj zanimivih zgodb, povezanih z biografijo samih junakov.

  Kratek prehod pri iskanju

  Govorimo neposredno o samem vojaku prihodnosti Ghost Recon, ki bo razširil več kot 13 misij. Ostaja le skrbno razpravljanje o vsakem od njih in poskus razstavljanja osnovnega pomena:
 • "Nikaragva" - najprejnaloga, ki jo je izdal odred "Ghost", da bi preprečil teroristično grožnjo. Vojaki morajo prestreči sovražni konvoj, ki prevaža nevarno bombo. Igralca prosimo, da izbere prostor za bombardiranje ostrostrelca, da bi podprl svoje tovariše. Toda zaradi aktivnega streljanja je eksplodiral nevarni tovor.
 • "Avtomobilska straža" - informacije, ki jih je prejel od konvoja, so potrdile dejstvo, da je bomba šla skozi več rok, kar pomeni, da je v zadevo vključenih veliko terorističnih organizacij. Na srečo se je eden trgovcev z drogami odločil, da bo igral "plemenitega" in iztrebil vse ljudi, vendar so ga zaklenili in zdaj ostali talci. Zato bo ta misija namenjena reševanju te osebe po imenu Gabriel Reis. Skupaj z odredom morate iti na prostore majhnega mesta, ki ga bo treba postopoma odstraniti od sovražnikov. Zahvaljujoč posebnemu senzorju za sledenje lahko predhodno dobite informacije o sovražnikih in učinkovito očistite sektor. Takoj, ko se talca najde pri vas, ga boste morali evakuirati, samo vi se ne zanašajte na reševalni helikopter, sovražniki vam ne bodo dovolili, da bi samo izginili. Bodite pripravljeni na aktivno bitko in nenehno prehajanje po ulicah mesta.
 • "Fine Arrow" - z veliko težavami ste uspeli rešiti talca, vendar se ne sprostite, saj je bil njegov človek veliko manj, kot je bilo pričakovano, vendar je v tem primeru polil informacije o drugem "bumpu". ime dedka Macabua. Ukvarja se s trgovino z orožjem v Afriki in tam ima osebno utrdbo,zato mora vaša posadka uničiti tega človeka in dobiti informacije o nevarnem blagu. Odšli boste v Zambijo in začeli delovati na podlagi majhnega naselja. V dobro vam bo na voljo posebna obleka, ki bo vojake naredila nevidne. Poskusite to funkcijo uporabljati čim pogosteje, da ostanete nevidni. Postopoma morate uničiti sovražnike svojih osamljenih moških, dokler ne pridete do utrdbe. Morala bo najti središče - tam boste našli glavnega sovražnika. Ko prejmete informacije od njega, ne pozabite ustreliti trgovca, da ne bo več naredil ničesar. Po tem, pojdite na letališče, saj se tam začne nalagati nevarno blago. Morate počistiti območje in poskusiti obrniti letalo na vzletu, če poskusite, potem bo letalo padlo čez puščavo. Nujno bo priti do njega, zbrati informacije in počakati na reševalni konvoj. In medtem ko leti proti vam, boste morali obdržati svojo ostro obrambo pred številnimi sovražniki.
 • "Noble impulse" - drobci letala so omogočili, da je skupina "Ghost" dobila črno skrinjico, v kateri so bile zbrane dragocene informacije o dejavnostih teroristov v afriški regiji. Izkazalo se je, da v regiji obstajajo velike strasti do naftnih stolpov in rafinerij. V konflikt so vključene tudi zasebne vojaške organizacije, ki organizirajo pravo zakol med vasmi in kraji pridobivanja dragocenih virov. Podrobnejše informacije pozna agent CIA Daniel Sykes, čeprav je že dolgo ostal zunaj. Vi ste lastnikpojdite na kraj zadnje dejavnosti agenta in očistite ozemlje pred sovražniki. Poskusite najti agenta in ga shranite, in kot pomožno opremo boste na voljo poseben drone.
 • "Tigrov prah" - svež del informacij je opozoril na višjega trgovca z orožjem iz Pakistana. On dela nevarne snovi in ​​lahko celo dobi radioaktivno orožje. Zato je nujno, da ga najdemo, dobimo vse informacije in nevtraliziramo cilj. Težko bo opraviti nalogo "Ghost", zato se bodo pakistanski posebni agenti pridružili kot pomožna sila. Skupaj boste uničili sedež s puškami ostrostrelcev. Potem se je izkazalo, da trgovec z orožjem ni na mestu - je v prometnem zastoju v mestu. Morate ukrepati hitro: pojdite na kraj, začnite streljati na avtomobile in poskusite uničiti sovražnike, dokler se ne začnejo odzivati. Pripravite se, sovražnik ima povezavo z bojnim helikopterjem, zato se boj z njim ne more izogniti.
 • "Tiha kremplja" - Zdaj so poročila, da je Katja Prugova vpletena v zadevo - nekdanji strokovni obveščevalni uradnik iz Rusije. Najprej boste morali temeljito preučiti korenine njenih vezi in poskusiti razstreliti nekaj pomembnih točk, da bi pritegnili pozornost. Tokrat bo odcep "Ghost" odšel na Arktiko, kjer bo potrebno očistiti sovražnikovo utrdbo. Položaj je zapleten zaradi močne viharnice, ki zmanjšuje vidljivost na nič in dobro oboroženega sovražnika. Zato boste morali dokončati misijoNa voljo je poseben robotski buldog, ki ga je mogoče zaščititi ali pretvoriti v malto. Skupaj z njim morate priti do meteorološke postaje in jo očistiti. Res je, da bo moral hitro ukrepati, da ima sistem zaklepanja, kar pomeni, da bo naloga le 10 minut. Na koncu se boste srečali s trčenjem z več helikopterji z oklepno zaščito.
 • "Zorepad" - se je izkazalo, da je Katya Prugova povezana z radikalnim združevanjem "Voronny stone" iz n porekla. In zdaj nameravajo skleniti sporazum o dobavi visoko preciznega raketnega sistema. To orožje je treba uničiti za vsako ceno. Kraj ukrepanja bo regija Kaliningrad, kjer morate iti na letališče, namestiti eksploziv in urediti kaos. Najprej moraš delovati skrito, potem pa lahko urediš pokol z največjim uničenjem.
 • "Lov na ptice" - kljub vsem poskusom spreminjanja razmer je bil jedrski projektil še vedno sprožen. Vendar to dejanje agresije ni vredno ruske vlade in vpletene so zelo različne sile. "Voronin Stone" poskuša destabilizirati razmere v svetu in skuša premestiti predsednika Volodymina RF iz urada, da bi pospešil svoje ljudi. Gruzijske posebne sile so poskušale zajeti vse, ki so bile vpletene v lansirno območje, vendar niso opravile naloge in niso več dosegale povezave. Odvzem "Ghost" gre v Dagestan, da ne razume le situacije, ampak tudi poskuša rešiti ujete vojake. Res je, da ne smete pričakovati enostavnosti misije. Dejanje bo moralo biti v popolnem stanjustubs komunikacije in proti jeznim sovražnikom. Ta misija ne bo ostala neopažena za člane moštva.
 • "Močan ogenj" - dogodki so se začeli hitro razvijati. Izkazalo se je, da je teroristična skupina "Voronnyi Kamen" načrtovala več let za svoja dejanja in zdaj so lahko zajeli Kremelj, ladje z vrtalnimi napravami za najkrajši možni čas in se upirali ruskemu uporu. Kot se je izkazalo, je general Bukharov vstopil v skupino, ki je lahko organiziral vojaški udar in pomagal Mahmudovu pri doseganju njegovih ciljev. Zdaj nameravajo urediti popoln kaos in jih je treba nujno ustaviti. Toda glede na številne vojske sovražnikov, bo morala delovati skrivno. Najprej morate zagrabiti vrtalne naprave, bolje je, da to storite skrivaj, in šele po vlomu in zajemu pomembnih predmetov lahko začnete z odprtim uporom.
 • "Kladivo hrabrosti" - kljub uspehu operacije "Ghost" ruski odpor še ni centraliziran. Nujno morate najti osebo, ki jih lahko vodi in pošlje pravo strategijo. Osebnost je opredeljena - to je general Alexei Duca, vendar v trenutku, ko ga pritiska teroristična skupina, je nujno, da ga rešimo. Moral bo prodreti na ozemlje, ki so ga ujeli sovražniki, poskusiti uničiti vse priče in poskušati preprečiti smrt generala.
 • "The Galant Thief" - izkazalo se je, da se predsednik Volodin hrani v zaprtem zaporu, zato mora prodreti v njo, rešiti visokega človeka in poskusiti preživeti. Uporabite drone, dušilcein deluje čim hitreje in skrivaj. Ste v epicentru sovražnikovih hrbtišč, zato je tesnoba, ki je ne potrebujete, prav tam. Takoj, ko je predsednik v vaših rokah, morate hitro zapustiti območje in pobegniti s helikopterjem. Bodite previdni, celoten zapor je opremljen s posebnimi nadzornimi kamerami, zato jih najprej pospravite in nato nadaljujte.
 • "Nevidni medved" - Zdaj se ruska vojska spet zbere v eno samo moč in je pripravljena uničiti generala Bukharova. Morate se pridružiti splošnemu uporu in sodelovati v skupni bitki. Morate prebiti gosto vrsto nasprotnikov, prodreti v sedež poveljstva in poskusiti uničiti ključni cilj. Misija bo izgledala kot kaos, saj bodo spopadi potekali po več mestnih ulicah.
 • "Lomljeni kamen" - po ponovni vzpostavitvi oblasti nad Rusijo je treba uničiti vodstvo radikalne skupine. Treba je ujeti zadnje sedeže "Voronyakaya kamna" in odpraviti ključne cilje. Poskušali bodo pobegniti, toda nihče ni pobegnil iz odmaknjenosti "Ghost". Ko končate zadnjo nalogo, se igra konča.
 • To je pravzaprav ves prehod igre Ghost Recon Future Soldier. Kot lahko vidite, so pustolovščine polne, zanimive in zapletene. Treba je omeniti, da boste pred vsako misijo enoto osebno opremili z oborožitvijo in izbrali vrsto dodatnih enot. Pristopite do tega vprašanja resno, sicer boste preprosto izgubili priložnost za izpolnitev zastavljenih ciljev.

  Glavni junaki igre

  Igra Ghost Recon Future Soldier vam ponuja možnost, da postanete članelitna enota, ki je bila ustanovljena za opravljanje posebej zahtevnih nalog. Večinoma se enota bori proti velikim terorističnim organizacijam in vzdržuje svetovni red. Skupaj sestavlja osem oseb:
 • Joe Ramirez - poklicni vojak z visoko stopnjo inteligence. Lahko analizira situacijo in določi prednostne cilje.
 • Richard Castle Allen je strelec za oči, ki je sposoben hitro ponovno naložiti orožje in streljati natančno v tarčo, tudi s poškodovanim vidom.
 • McGenn Bear - velik vojak, rad uporablja težko orožje v boju. Še posebej nevarno v boju z roko v roko.
 • Haynes Irishman je profesionalni tabornik, ki lahko izračuna prehod sovražnikov in prebere sledi.
 • John Dmitriy Kozak je novinec, ki je dobro seznanjen s tehnikami in profesionalno uporablja tehnologijo na bojišču.
 • Cedricov poveljnik Ferguson je hladnokrvni vojak, ki ohranja pazljivost in treznost celo v brezupnem položaju. Ima močno karizmo in ohranja bojni duh v ekipi.
 • Robert Pepper Bonifacio ni tako močan borec, ampak pameten in pameten človek. Ima visoko oceno IQ in hitro analizira strategijo, ki lahko takoj prepozna napake in slabosti pri načrtovanju.
 • Jimmy Triadicent Ellison je hiter in odločen vojak, ki se je pripravljen boriti v bitko, vendar hkrati odkrito noče tvegati svoje tovariše. Včasih je njegova asertivnost rešila celotno moštvo.
 • Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier je na enem mestu zbral najboljše zmagovalceopravljajo zapletene naloge, sodelujejo in jasno delujejo v skladu z načrtom. Fantje imajo karizmatičen videz, zanimive osebnosti in zagotovo bodo všeč vsem oboževalcem borcev.

  ​​

  Testiranje

  Igra ni omejena na eno samo nalogo med avanturo. Na primer, lahko opravite preizkuse Ghost Recon Future Soldier neposredno med zgodbo. To so navadne dodatne naloge, ki niso obvezne:
 • očistiti ozemlje in ne padati v oči sovražnikov;
 • uporabljajo določeno vrsto orožja;
 • opustijo tehnologijo in gredo skozi raven;
 • poskušajo pomagati civilistom itd.
 • Postopoma se bodo testi pojavljali med opravljanjem nalog, zato da jih dokončate, preberite pogoje in poskusite izpolniti vse postavke. Kot nagrada za dodatno aktivnost bodo različne vrste orožja in bonus vsebine za prilagajanje.

  Mehanika iger

  Za vojnika Ghost Recon Future Soldier je bila Xbox prvotno glavna platforma, tako da lahko uporabniki igrajo izključno na predponi. Ampak potem razvijalci cenjeni obljubo pustolovščine in se odločili za sprostitev igre projekt na drugih platformah, tudi na PC. Osupljiv uspeh je omogočil nastanek drugega dela pustolovščine, ki se je zelo razlikovala od prvotne in se je preprosto ponudila, da gre na Japonsko, da bi preprečila začetek vojne. Za Ghost Recon Future Soldier 2 je mehanika igre ostala nespremenjena:
 • postali boste del posodobljene ekipe"Ghost" in začeli izvajati kompleksne naloge;
 • bo na voljo več kot 30 vrst orožja;
 • več kot 10 tehnoloških inovacij bo zagotovilo ugodno igranje in zaupanje v uspeh;
 • bodo lahko uporabljali tehniko neposredno med bitko;
 • "nevidni" način bo postal ključna značilnost vojakov itd.
 • Mehanika igre je univerzalna značilnost bojne avanture. V primerjavi s Crysisom je tehnologija primernejša za okolje in ohranja ravnotežje odpornosti. Zato jih lahko varno imenujemo edinstvene.

  Orožje v igri

  Orožje v Ghost Recon Future Soldier je ključna značilnost, saj ponuja ne samo visoko bojno učinkovitost, ampak tudi možnost uporabe različnih sprememb. Na primer, najprej dobite preprost stroj kalašnjikov, potem ga lahko opremite z različnimi znamenitostmi in lansirnikom granat, ne pozabite na laserski kazalec in celo na nahrbtnike. Popolnoma vsaka vrsta orožja se lahko popolnoma razstavi in ​​sestavi povsem novo različico. Res je, da lahko to storite tik pred samim poslanstvom. Poleg tega se bo v procesu prenosa igre Ghost Recon Future Soldier bistveno razširil arzenal, ki bo ponujal vse nove recepte za zbiranje. Pravilno uporabo teh zmogljivosti za doseganje visoke učinkovitosti v boju. Če igrate na visoki stopnji težavnosti, bo zbiranje orožja zagotovilo za preživetje in edina možnost za zmago.

  Multiplayer Mode

  Prikaže se Ghost Recon Future Soldier Coopigra za več igralcev. Igralci so razdeljeni v skupine in tekmujejo med seboj v različnih načinih igre:
 • Konflikt - standardni bojni način z dodatnimi misijami.
 • Decoy je igra intuicije, v kateri bodo podane tri točke. Na njih so položene bombe, vendar je resnična le na enem mestu. Ena ekipa poskuša uresničiti nalogo, druga pa jih bo v vsakem primeru motila.
 • Sabotur je soočenje, da bi ujeli bombo in jo prenesli v sovražno bazo.
 • Obleganje je običajen način spopadov, v katerem ni ponovitve. Ekipe tekmujejo med seboj z uporabo inteligentnih tehnologij.
 • Trenutno so uradni igralni strežniki zaprti, vendar je veliko razvoja ventilatorjev. Torej, če imate željo igrati, je najbolje najprej najti skupnost iger in tam vas bo pozval, kje se lahko borite v PvP.

  Ali v igri obstajajo goljufije?

  Nedvomno lahko uporabite pomožne dodatke, da greste skozi Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier. Za vsako takšno igro obstajajo ločeni programski pripomočki, ki lahko uporabniku zagotovijo največjo korist. Ostaja samo raziskati razpoložljive možnosti in začeti z njimi. Na primer, Ghost Recon Future Soldier cheat je trener, ki ga lahko namestite in zaženete skupaj z igro. Da bi jo uporabili preprosto, je dovolj, da nastavite gumbe za določena dejanja in prejeli boste:
 • neskončne kartuše;
 • največja natančnost;
 • nesmrtnost;
 • največja moč orožja;
 • stalna nevidnost;
 • sposobnost uporabe vseh vrst orožja v boju itd.
 • Pregled igre od

  Trenutno je milijonom uporabnikov uspelo preizkusiti igro, tako da lahko preštejete na tisoče različnih mnenj o kakovosti in zanimanju avanture. Nihče ne bo objavil Ghost Recon Future Soldier, saj jih je veliko. Da ne bi vas motili z analizo misli, bomo preprosto zabeležili pozitivne in negativne vidike projekta igre: Prednosti prednosti:
 • Velika grafika;
 • zanimiv koncept spremembe oborožitve;
 • veliko orožje;
 • dinamične misije;
 • Zategnitev zgodovine.
 • Avanturistična igra:
 • kratka avantura;
 • frustracija in ponovljivost misij;
 • pomanjkanje navdušenja;
 • šibek AI;
 • nelogične akcije odcepitve.
 • Kot lahko vidite, so bile misli razdeljene skoraj enako in to lahko imenujemo vreden rezultat. Ker je Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier prvič prejel le negativne povratne informacije, kasneje se je prasica začela dopolnjevati s pozitivnimi ocenami uporabnikov. Vendar je treba razumeti, da se te točke izračunajo izključno za obdobje sprostitve igre. Če primerjate projekt s sodobnim razvojem, potem očitno ne bo tekmoval s konkurenco.

  Tehnične zahteve

  Če boste nenadoma želeli igrati to pustolovščino, je nujno preučiti sistemske zahteve za prihodnjega vojaka Ghost Recon:
 • Operacijski sistem: Windows Vista in novejši.
 • Procesor: dual core Intel Core 2 Quad Q9450 ali višji.
 • Video kartica: vsak model z minimalno zalogo 1 GB video pomnilnika.
 • RAM: najmanj 3 GB.
 • Prost prostor na trdem disku: 25 GB.
 • Sorodne publikacije