Download Assistant ali Kako prenesti podatke brez brskalnika

Danes morate ugotoviti, kateri pomočnik za prenos podatkov je najbolj povpraševanja. Sodobni uporabniki imajo veliko izbiro različnih pripomočkov, ki vam omogočajo prenos informacij v računalnik brez pomoči brskalnika. Toda kaj programska oprema je v povpraševanju? In zakaj ga potrebujete? Kako deluje Najboljše prenose za vaše podatke vam bomo predstavili!

Torrent

Prvi in ​​najbolj priljubljen pomočnik za prenos je torrent. Na primer Bittorent ali Utorrent. Ta programska oprema vam pomaga pri prenosu podatkov iz trackerjev z visoko hitrostjo. To je odvisno od tega, koliko uporabnikov distribuira ta ali ta dokument.Prenos lahko kadar koli prekinete, ga obnovite ali prekličete. Ta pomočnik za prenos se uporablja predvsem za prenos težkih dokumentov v računalnik. Po možnosti programi in igre. Zažene se z odpiranjem torrent datotek. Uporabite lahko vse programe torrent. Med njimi ni bistvenih razlik.

Za video in glasbo socialnih omrežij

Ampak to še ni vse. Na voljo je pomočnik za svetovni splet za prenos videoposnetkov in glasbe iz družabnih omrežij. Na primer z "Vkontakte". Kateri program lahko uporabite? Mreža je polna raznolikih ponudb, vendar niso vse varne.
Najbolj priljubljen pripomoček je VKSaver. Na voljo v dveh vrstah - ločen program, ki je nameščenna računalniku in tudi kot razširitev brskalnika. Plačilo ni potrebno. Omogoča vam prenos glasbe in videoposnetkov iz družabnih omrežij brez registracije.


Prednost tega pomočnika je sposobnost dela z nekaterimi gostitelji. VKSaver prenos podatkov, odvisno od hitrosti povezave z internetom. Prenos lahko kadar koli začasno prekinete ali obnovite, brez poseganja v podatke. V zadnjem času je VKSaver vedno pogosteje nameščen v brskalniku. Poseben program za tega pomočnika za prenos je manj pogost.

Za Utubo

Uporabniki bolj verjetno razmišljajo o tem, kako prenesti videoposnetke YouTube iz svojih najljubših videoposnetkov. "To gostovanje videoposnetkov privzeto ne omogoča nalaganja videoposnetkov v računalnik. Program, ki se uporablja za prenos videoposnetkov YouTube večine uporabnikov, se imenuje Savefrom. Omogoča vam, da prenesete videoposnetke ne samo s tega gostovanja, ampak tudi iz družabnih omrežij. Na primer s »Facebook«.
SaveFrom je sodoben konkurent VKSaverja. Oba programa sta prosto dostopna, varna in ne zahtevata plačila. Uporabnik se odloči, kateri program naj uporabi. Ni neposrednih priporočil za prenos enega ali drugega programa. Vse je odvisno od osebnih preferenc. Opozoriti je treba, da je pomočnik za prenos pod imenom "VKSayver" bolj primeren za socialna omrežja. Toda za delo z Yutubom je bolje namestiti SaveFrom. Lahko uporabite ne samo program, ampak tudiznačilnosti spletne strani "SevFrom". Omogoča tudi nalaganje videoposnetkov v računalnik.

Sorodne publikacije