Medalja časti v zraku: sistemske zahteve na računalniku

Častna medalja v zraku - eden od delov priljubljene serije strelcev. Ta igra pripoveduje o ključnih bitkah med drugo svetovno vojno. Igra je izšla leta 2007, tako da se bo začela na skoraj vsakem sodobnem računalniku in se ne bo upočasnila pri maksimalnih nastavitvah grafike. Če pa nimate najsodobnejšega osebnega računalnika, je najbolje, da se seznanite s sistemskimi zahtevami častne medalje v tem članku.

Minimalne zahteve

Na žalost so razvijalci uradno uvedli le minimalne sistemske zahteve pred izdajo igre. Tudi za leto 2007 konfiguracija računalnika ni zelo produktivna. In skupaj z dobro optimizacijo strelca se izkaže, da je igranje Medal of Honor praktično lahko igralec. Spodaj si lahko preberete zahteve Medal of Honor Airborne:


 • operacijski sistem Microsoft Windows Vista, XP;
 • enosnovni Intel Pentium 4 ali podoben čip podjetja AMD s frekvenco 28 GHz;
 • Vsaj 1 GB RAM;
 • 128 MB grafična kartica Nvidia ali AMD (na primer GeForce 6600 GT ali analogna);
 • 9 GB prostega prostora na trdem disku za namestitev;
 • Nameščena je knjižnica DirectX 9.
 • Kot lahko vidite, sistemske zahteve govorijo za Windows XP. Pri sodobnem operacijskem sistemu se lahko pojavijo težave z zagonom. Morali boste omogočiti združljivostni način ali namestiti posebne popravke. Če želite igrati licencirano različico igre, bo že imela potrebne posodobitve, ki se bodo izvajale na sodobnem operacijskem sistemu.

  Priporočene zahteve

  ToZa povečanje produktivnosti igre pri maksimalnih nastavitvah grafike morate rahlo dvigniti sistemske zahteve. Medal of Honor Airborne z visokimi parametri bo deloval na istem procesorju, vendar bo potrebno povečati količino RAM-a in video pomnilnika. Na primer, 2 GB RAM-a in 256 MB grafične kartice sta primerna. Druge zahteve ostajajo nespremenjene. Ne glede na kakovost slike igra igra enako veliko prostora na trdem disku. Zdaj veste, kakšno moč bo računalnik sprožil in udobno igro v tem streljanju.

  Sorodne publikacije