Ne stori: ukazi ukazne mize. Uporaba ukazov

Nedavno so igre postale vse bolj priljubljene, zlasti tam, kjer morate preživeti. To je igra ne stradajo - ni izjema. Igra ima konzolne ukaze za en način, če je oseba admin strežnik, jih lahko uporabite tam in se zabavate s prijatelji.

Kako aktivirati ukazno mizo

Če želite poklicati ukazno mizo in uporabiti ukazne ukazne mize ne stradati, morate klikniti na tipko "~". Odpre se konzola, nato pa lahko vnesete kode. To bo storjeno zelo hitro, ne bo nobenih težav. Če želite zapreti konzolo, morate pritisniti CTRL + L.


Funkcije ukazov in ukazov ukazne mize

Z ukazom ukazne mize lahko preprosto pridobite praktično vsakega subjekta iz igre, pokličete katero koli bitje, postanete nesmrtni in veliko več. Če želite klicati različne stvari, morate najprej poznati ID subjekta in nato uporabiti ukazno ukazno mizo za ne stori. Torej, tukaj so same ekipe:
 • c_godmode - naredi igralca nesmrtnega. Škoda, ki jo igralec ne bo prejel, lahko varno raziščete teren.
 • c_give "ID" + "Number" je ena izmed najbolj uporabnih kod. V ne stradati, konzole ukazi so zelo pogosti v stvareh, in to je z njim, da lahko dobite absolutno vse.
 • c_speed je odlična ekipa, ki lahko pospeši ali upočasni lik. Za prehod skozi stene in vožnjo po vodi morate vnesti število, ki je večje od 35. Standardna hitrost igralca je 6.
 • c_sethunger + "percent" poenostavi nalogovsakega igralca, ker ko vnesete želeno številko, lahko takoj postanete trdni in pozabite na lakoto ali, nasprotno, postanete lačni. Ta ukaz je potreben za pregled različnih modulov.
 • GetSeasonManager + (letni čas v angleščini) - ta ukaz vam omogoča, da nastavite letni čas, tj. Zimo, poletje, jesen ali pomlad. Hitro in enostavno. • Dejstvo je, da v ukazih ne stradajo, so konzolni ukazi izredno koristni za vsakega igralca zaradi nekaterih napak ali če ne želite umreti, in obstaja veliko sovražnikov.

  Kdo lahko uporablja ekipe in kdo ne

  Različne ekipe lahko uporabljajo različne skupine na različnih strežnikih. Na primer, gostitelj strežnika, isti skrbnik, lahko kadar koli uporabi katero koli od zgoraj navedenih goljufij. Tudi gostitelj lahko predpiše katerega koli od teh goljufij za igralce, to je, da bo lik nesmrten, mu da kakšno stvar in tako naprej. Kljub vsemu lahko ta gostitelj podeli pravice za uporabo katerega koli od teh ukazov, ali pa spremeni igralca v skrbnika, tako da lahko uporablja tudi ukaze. To lahko storite prek nastavitev strežnika.
  Vendar preprosti igralci (ali, kar se pogosto imenujejo - gostje) ne morejo uporabljati ukaznih ukazov. Natančneje, lahko uporabljajo, vendar ne vse. Na primer, lahko predpišete ukaz za pomoč ali ukaz za teleportacijo, vendar pogosto noben gost ne more uporabljati ukazov, kot so nesmrtnost, izdaja predmeta in tako naprej. Ampak ne pozabite, da je vse odvisno od strežnika in samega gostitelja. Obstajajo ločeni strežniki, ki so posebej zasnovani zazabavne stvari, torej tiste, v katerih se lahko vsakdo počuti kot administrator, leti na zemljevidu, dobi neskončne stvari in tako naprej. Vse to je odvisno od ustvarjalca strežnika.

  Sorodne publikacije