Eleganten pametni telefon LG E612: funkcija in opis

Poznavalci preprostega, a elegantnega okusa pametnega telefona LG E612 bodo okusili. Značilnosti strojnega dela se lahko zdaj zdijo zastarele, vendar pa z glavnimi nalogami naprava dobro deluje. Družba je model izdala leta 2012. Takrat je na domačem trgu povzročil nemir. Mnogi kupci se še vedno pozitivno odzivajo nanj. Udobna oblika, kompaktna velikost, dober zaslon, odlično življenjsko dobo baterije - kaj naj ima mobilni telefon za vsakodnevno uporabo?

Podrobneje si oglejte pametni telefon LG E612. Lastnosti, ocene lastnikov in opis najdete spodaj.

Oblikovanje

Vsak pregled se mora začeti z oblikovnimi značilnostmi. Ta model je tipičen predstavnik linije L-Style. Postavljena je kot naprava srednjega razreda. V zunanji obliki je preprostost, ki je tesno prepletena z elegantnimi oblikami. Pravokotni korpus. Narejena je iz plastike. Pomanjkljivost sprednje površine je nepraktičnost. Je sijajna, zato bo "narisala" umazanijo. Mnogi uporabniki so opazili, da se prstnih odtisov praktično nemogoče znebiti. Raven zaščite zaslona je nizka. Da bi preprečili poškodbe, priporočamo uporabo posebnega filma. Stranske površine imajo kovinsko prevleko. To je nekakšen "čip" LG E612. Značilnost materiala torej ne omogoča sanjati o visoki kakovostipovratne informacije uporabniki pogosto pravijo, da je zgornji sloj hitro odrgnine. Da naprava ne zdrsne, je zadnji pokrov nekoliko valovit.

Dimenzije ohišja so 1183x665x95 mm, zunanji izgled pa je bolj dimenzionalen. Razlog so pravokotni koti. Največji del sprednje plošče je zaslon. Nad njim je zvočnik in senzorji, pod njim pa - kontrolne tipke, ena izmed njih (srednji) tip, druga dva - dotik. Nastavitev glasnosti je na običajnem mestu - na desni strani. Napravo lahko vklopite /izklopite s tipko na zgornjem robu. Objektiv fotoaparata in glavni zvočnik sta na izhodni plošči.

Telefon LG E612: specifikacije zmogljivosti

Glede na to, da je model prišel v prodajo pred štirimi leti, strojna "polnitev" ne izpolnjuje trenutnih zahtev. Vendar pa pametni telefon deluje brez obešal. Enotrdni procesor, nameščen na tem pripomočku, ki deluje z modelom 08 GHz Qualcomm, je model Snapdragon S1. Osnova je arhitektura procesorja A5. Je zastarel in se ne uporablja v sodobnih napravah. Količina pomnilnika prav tako ni na višini: "RAM" - 512 MB, vgrajeno - 2 GB. Uporabnik ne bo mogel uporabiti celotnega potenciala slednjega, saj večino dela opravijo datoteke operacijskega sistema. Vendar pa je proizvajalec priskrbel priložnosti za širitev. Na telefonu LG E612 je reža za pomnilniške kartice. Značilnosti "bliskovnega pogona" - do 32 GB. Vendar lastniki ne priporočajo namestitve kartice z največjo prostornino - naprava se lahko začne zamrzniti.

Grafika

Zdaj pa se obrnemo na grafične značilnosti. Ta model je opremljen s 4-palčnim zaslonom. TFT je matrični tip. Nastavitve zagotavljajo široko paleto nastavitev svetlosti in kontrasta. Ločljivost zaslona: 320x480 slikovnih pik. Ta možnost je povzročila številne negativne ocene lastnikov LG (L5) E612. Značilnosti zaslona so razočarane - zrnatost je jasno vidna. Proizvajalec je namestil šibek adapter (Adreno 200), ki je odgovoren za urnik. Vendar pa je video pospeševalnik, čeprav skromen, vendar se lahko spopadejo s številnimi sodobnimi nalogami. Matrica kamere ima ločljivost 5 MP. Ni posebnih "čipov", vendar so slike z dobro osvetlitvijo sprejemljive kakovosti.

Akumulatorska baterija

V primeru trajanja baterije so vsi lastniki menili, da je baterija nedvomno prednost telefona LG E612. Značilnosti baterije, kot za pametni telefon začetne ravni, so osupljive. Njena zmogljivost je 1500 mga. Polnjenje je dovolj za povprečno pet dni z minimalno uporabo. Poraba baterije je stroškovno učinkovita zaradi enojnega procesorja in 4-palčnega zaslona. Če je naprava prenesena na maksimum, lahko računate na dva dni trajanja baterije.

Sorodne publikacije