Kako ponastaviti brezplačno iz "MTS": pošiljanje zahtev "Povratni klic", "Izpolni moj račun"

V situaciji, ko ni dovolj denarja za klicanje in pošiljanje besedilnih sporočil na račun, katera koli oseba. Kako priti iz tega položaja in poiskati način za stik s pravim naročnikom? Zahvaljujoč brezplačnim storitvam, ki jih ponuja operater "MTS", lahko pošljete sporočilo odjemalcu katerega koli mobilnega operaterja. Kako ponastaviti freeware iz "MTS", katere pogoje uporabe takšnih storitev - to vprašanje bomo podrobneje obravnavali v tem članku.

Opis storitve

Trenutno obstajata dve storitvi za brezplačno pošiljanje tipov zahtev: "Call me", "Fill up my balance". Zahteve, ki jih pošlje operater in ki nato oblikuje sporočilo za osebo, katere število je bilo določeno v taki zahtevi, so brezplačne od kjerkoli na svetu. Vendar pa obstaja pomemben pogoj, ki omejuje možnost možnosti »Izpolni račun« /»Pokliči me« (»MTS«). O tem bomo razpravljali spodaj. Lahko uporabite storitve-vuruchalochkami lahko vse stranke z aktivno pogodbo storitev z mobilnim operaterjem.


Omejitve

Za vsako od teh storitev obstaja samo ena omejitev. Vsak dan je dovoljeno največ pet zahtev na storitev. Glede na dan lahko pustite pet sporočil, ki zahtevajo klic, in enak znesek z zahtevo za dopolnitev računa. Naročnik lahko pošlje samo 10 brezplačnih poizvedb na dan.

KakoIzpusti se iz MTS: Storitev "Izpolni račun"

Prva storitev, ki bi jo rad povedal, je zahteva za dopolnitev računa. Ljudje pogosto slišijo nadomestna imena - "berač", "bomzhik". Vendar je ta storitev zelo priročna in sposobna reševanja v težkih razmerah. Ko prejmete takšno sporočilo, vas bo oseba, ki ji je bila dodeljena, verjetno vrnila nazaj, da bi pridobila podrobnosti (morda, plačilo ali druge okoliščine) ali se odpravila na najbližji bankomat ali terminal. Če želite zahtevati zahtevo, morate vnesti kombinacijo: * 116 * #. Opozarjamo vas, da je to ekipo mogoče zaposliti iz ene kartice SIM le petkrat v enem koledarskem dnevu.


Mimogrede, če ne želite prejemati takih sporočil, je mogoče prepoved določiti tako, da vnesete ukaz * 116 #.

Kako ponastaviti brezplačno vstopnico za »MTS«, »MegaFon« in številke drugih mobilnih operaterjev

Zahtevek za klic lahko pošljete z vnosom * 110 * #. Naročnik, katerega številka bo označena v tem ukazu, bo prejela besedilno sporočilo, ki bo označilo, kdo in kdaj ga je poklical nazaj. Zahteva bo prejeta, tudi če naprava za reševanje naročnikov ni na zvezi. Res je, da bo v takem primeru zahteva prišla z nekaj zamude, takoj po vklopu pripomočka pa bodo prejeli besedilno sporočilo.
Ne smemo pozabiti, da uporaba storitve "berač" lahko v enem dnevu, ne več kot petkrat.
Kako ponastaviti brezplačen denar iz "MTS", če je preseženo dnevno število možnih poizvedb?Če je za en dan naročnik uspel porabiti 10 zahtevkov za klic in dopolnitev računa, potem ostane samo, da gredo na internet ali najbližji terminal /salon komunikacije za povečanje stanja na računu ali počakati nov dan in nove omejitve za brezplačno storitev.

Sklepna ugotovitev

V tem članku je bilo povedano, kako se iz MTS spusti freebies. Možnosti za brezplačno pošiljanje sporočil drugim naročnikom so zelo priljubljene tako za naročnike »MTS« kot tudi za ljudi, ki uporabljajo storitve komunikacije drugih operaterjev. Glavna prednost takih storitev je pomanjkanje omejitev za številke, za katere je mogoče ustvariti zahteve. Lahko pošljete zahtevo tako "Beeline" kot "Tele2" (itd.).

Sorodne publikacije