Motorno kolo "Sanchez": informacije in značilnosti

Maibatsu Corporation se je prvič pojavil v GTA V, ime pa je mešanica dveh resničnih proizvajalcev: Mitsubishi in Daihatsu. Eno od vozil podjetja je motorno kolo Sanchez. V motornem kolesu je več barvnih rešitev, na primer v mestu Weiss vidi odlične rumene podrobnosti, v četrtem delu modrega pa lahko vidimo elemente ameriške zastave. Tukaj je primer rumenih podrobnosti motornega kolesa "Sanchez" - slika je vidna spodaj. V GTA Vice City, junak lahko vozi na njej, če je našel.

V Grand Theft Auto III, Maibatsu oglašuje v tisku, Monstrosity. Vice City sproži provokativne radijske objave. Oglaševalska kampanja za spodbujanje nakupa domačih avtomobilov. Na radiju Jonathan napoveduje tednik ekologije, sponzor - Maibatsu. V delu San Andreasa "Maybatsu" oglašuje, da starši kupujejo otroške avtomobile. Liberty City Stories je enoprostorna reklama za moške: ima hladilnik za pivo in TV na armaturni plošči. V Vice City Stories, ameriška koalicija poziva bralce proti Maibatsu. IV corporation je zelo podoben Mitsubishi.

Značilnosti

Precej hitro in zelo praktično. Poleg petega dela igre se ni spremenila, nato pa so ustvarjalci naredili majhne spremembe. Opozoriti je treba, da če primerjamo način pridobivanja enega ali drugega sredstva, potem je to najlažje dobiti. In lahko rečemo, da je edina. Za izvedbo vseh vrst trikov, skokov je najbolje, da ga vzamete. Še posebej, če morateDa bi premagali hrib, lahko motorno kolo gre z lahkoto. Pogosto ga lahko junak najde nekje na obrobju ali na podeželju. In v četrtem delu in v obliki Andreasa v motociklu, zelo kul izgled, bolj športen.


"Sanchez" je zelo dober in verjetno edini motor, na katerem se lahko premikate skoraj povsod. Ampak morate pogledati na cesto, biti zelo pozorni, kjer je zelo živahno gibanje. Če pride do nesreče, bo vaš lik morda celo umrl. V različnih serijah iger se cena spreminja, povprečni strošek pa je 8.000 $.

Prototip

Zelo pogosto se igralci prepirajo, katero vozilo je bilo prototip. Če primerjamo različne modele, so igralci prišli do zaključka, da je najverjetneje Motard, motorno kolo je univerzalno, spada v razred "Supermoto". Vsaj očitno je videti zelo podoben njemu.

Cheat code

Zabavno je priklicati to kolo ali ga kupiti. Toda goljufija je boljša. Nekdo raje najde motorno kolo na cesti. Vendar pa obstaja še en način, da ga dobite. Torej, da vzamete "Sanchez" motorno kolo, morate klikniti na simbol Tilda na tipkovnici, po katerem morate v konzoli poklicati naslednjo vrednost:


1-999-633-7629 ali OFFROAD To pomeni, da vnesete ali številke ali kombinacijo črk. Nato boste našli to motorno kolo. Če igrate na telefonu, potem morate pritisniti preslednico, vnesti kodo, ponovno pritisniti prostor. Vendar pa je treba razumeti, da če aktivirate kodo, so med sejo vsi dosežki onemogočeni. Zaizklopite, ponovno vnesite kodo. Za vnos lahko uporabite prebrani telefon vašega znaka.

Lokacija

 • Na vrhu gore Gordo.
 • Na vrhu gore Chiliad, poleg opazovalnega krova.
 • V Sandy Shores.
 • Redko, vendar pa lahko vidite v bližini plaže Vespucci.
 • Sanchez Patriot Bevery Livery GTA 5 (na sliki) je podoben Yamahinemu modelu DT, medtem ko Sanchez GTA IV - Yamaha YZ450.

  Informacije

  Zanimivo dejstvo, da "Sanchez" - precej splošno špansko ime, kot v Rusiji, Ivan ali Vasya, v vsaki igri motorno kolo je nekoliko drugačna po svojih parametrih. Specifikacije motornega kolesa Sanchez - informacije v GTA Vice City so:
 • Tehta 500 kg.
 • Ima dva sedeža za voznika in potnika.
 • Ima pospešek 50 m /s2.
 • Vozi na bencin.
 • Menjalnik ima svoj RVT.
 • Zobniki - 5.
 • Nato so se parametri nekoliko spremenili. V štirih delih je postalo znano, da se je njegova teža zmanjšala na 200 kg, pri čemer je 5 postalo 4 prestav. Vendar je ostal najhitrejši in najlažje dostopen v igri.
  To je edini SUV v seriji, z izjemo njegove različice, Manchez, v GTA Liberty City Stories. Sanchez GTA Vice City je bil uporabljen v San Andreasu. GTA IV Sanchez predstavlja model "GP-450", ki je po obliki podoben drugim športnim motorjem. GTA IV ima tudi Terroil decals na sprednjem vzmetenju - to je proizvajalec. Če je motocikel v odličnem stanju, ga lahko po opravljeni misiji prodamo za 1.200 dolarjev v GTA IV. Privzeto uporablja naslednje radijske postaje: San Andreas - K-Rose Electro-Choc in radijski posrednik GTA IV.

  Sanchez (livreja) Maibatsu

  Motocikl "Sanchez" je bil oblikovan tako, da je večKot japonsko kolo iz leta 2000 je GTA 5 bolj primeren kot SUV. Okvir je posodobljen, Sanchez je opremljen s stalnimi žarometi, vedno sveti ne glede na čas dneva. Poleg običajnega Sancheza je na voljo v petih različicah, na primer, kot na spodnji fotografiji.
  Po možnosti zelena z logotipi sponzorjev. Sanchez je eno od štirih vozil, ki nimajo registrske tablice. Torej je nezakonito voziti se po cesti! Cena: 7.000 $. Največja hitrost: 260 km /h. Kopija realnega: Yamaha YZ450F. Podoben "Sanchez" je isto motorno kolo, ki ga zagotavlja surovina, ki ni na voljo v standardnem modelu. V prejšnjih različicah igre je znan kot Sanchez, kasneje pa je Rockstar spremenil ime igre, da bi razlikoval motor od različice brez jeter. Liveries v Sanchezu se izvajajo na povsem enak način kot pri normalnih, imajo enako največjo hitrost in hitrost pospeševanja. "Sanchez" je zelo motoriziran, in obrati so izvedeni "za razveselitev". "Sanchez" se lahko dvigne na skoraj navpične hribe, vendar je treba imeti v mislih preprosto razmerje: višja kot je navpičnica, ki jo igralec poskuša ujeti, počasnejši bo Sanchez.

  Črna "Sanchez"

  V podružnici GTA so tri motorna kolesa Black Sanchez na strani misije Trial By Dirt. Medtem ko igralec vozi na eni, ga trije črni lovci. Haitijci so mačete, lahko pa jih ubijejo.
  Ta terenska motorna kolesa se pojavijo v polovici prvih potovanj, čeprav je pridobivanje ene od njih preprosto, če igralec počaka na kraju samem po začetku naloge. Nato se lahko igralec pripravi na prihod Haitijcev iz mačete.Hitrost črnega "Sancheza" sovpada z običajno. Črno lahko dobite z mod.

  Sorodne publikacije