Kako narediti veliko denarja v Simsu: Učinkovite metode

Sims je ena najbolj priljubljenih računalniških iger v žanru življenjskega emulatorja. Razvoj igre sega v leto 2000, ko je Maxis pod vodstvom Electronic Arts izdal prvi del video igre, ki je postal vodja prodaje, in vsi dvomi razvijalcev o njenem povpraševanju so bili zaman. Od takrat je že več kot osemnajst let "Sims" postal najuspešnejši projekt podjetja. V letih obstoja so bile izdane štiri različice igre in bistveno izboljšana grafika, izboljšane multimedijske zmogljivosti in svoboda delovanja. Ljubitelji linije se nahajajo po vsem svetu, vendar do sedaj nekateri izmed njih imajo vprašanje, kako "Simčki" zaslužijo veliko denarja. Potrebujejo jih, da v celoti in takoj uživajo vse sposobnosti.


Kako zaslužiti denar v igri Sims?

Plače so standardni način zbiranja sredstev. Za začetek morate izbrati eno od možnih specialitet in začeti kariero, prvič bodo prihodki nizki, če pa boste dvignili potrebno znanje, ne hodili in prišli delati v dobri volji, se lahko povečanje doseže v enem ali dveh dneh. In dvig poklicne lestvice - to je dvig prihodkov, povečanje ali, obratno, skrajšanje delovnega časa. Pri izbiri kariere je treba paziti na lastnosti značaja, sposobnosti in življenjske namene.
V družino je mogoče prinašati denar kot odrasli in najstniki. Najstniki lahko dobijo zaposlitev s krajšim delovnim časom in delajo tri ure po temšol Toda po tem, ko ga končate s to službo, je bolje, da končate in greste na polni delovni čas - to je bolj obetavno, lahko spoznate nove ljudi in dobite desetkrat več denarja


Zaslužite denar s hobiji

Uradno delo je samo ena od možnosti, kako v Simsu zaslužiti veliko denarja. Zajemanje znaka lahko prinese dodaten dohodek in postane glavni dobiček. Hobijem, ki lahko prinesejo denar, je treba pripisati:
 • Risba.
 • Igranje glasbenih instrumentov za denar na javnih mestih je še en hiter način, da dobite prijatelje in znance, ne da bi prekinili svojo osnovno dejavnost.
 • Pisanje knjig z računalnikom.
 • Kako narediti veliko denarja v Simsih s kodami?

  Življenjski stroški v igri ne morejo biti pridobljeni le pošteno. Naredite veliko denarja v "Sims 4" ali kateri koli prejšnji različici igre s pomočjo kod. Ta možnost je primerna za tiste, ki ne želijo čakati na lik, da se povzpne po karierni lestvici ali postane spreten umetnik, ampak želi dobiti simmoleje zdaj in veliko. Kode iger omogočajo dostop ne le do povečanja igralnih sredstev, ampak tudi do drugih nedostopnih brez vključitve bonusov.
  Če želite vnesti kodo igre, morate odpreti vrstico ukazne mize. To storite tako, da pritisnete CTRL + SHIFT + C. Na vrhu zaslona se prikaže vrstica. V njej morate vnesti eno od naslednjih kod glede na vaše potrebe:
 • Kaching: koda doda 1000 družinskih članov v družinski proračun. Ta koda je dobrapriložnost, ko na primer ni dovolj denarja za plačilo računov.
 • Motherlode - po pisanju te kode bo družinskemu proračunu dodanih 50.000 Simoneonov. Zelo primerna, če igralec želi kupiti nov dom ali avto, vendar ne pričakuje.
 • Znesek denarja družinskih skladov (priimek) - koda zagotavlja možnost za obnovo proračuna za vsako družino v mestu. Vendar je treba omeniti, da ta koda spreminja že obstoječi znesek in mu ne dodaja denarja. Primerna koda: Družinski skladi Ivanov 400000.
 • Če naveden znesek ni bil dovolj, morate ponovno odpreti vrstico konzole in vnesti kodo. To lahko storite kadarkoli in kolikokrat.

  Kakšne prihodke izberete?

  Način vnosa kode pomaga, da se veliko denarja na Simsu najhitreje. Toda ta način najmanjšega upora bo tudi pomagal hitro izgubiti zanimanje za igro. Torej, boljši denar še vedno zasluži, kode pa se redko uporabljajo in ne več sto tisoč.

  Sorodne publikacije