Kdo je ustvaril igro World of Tanks: avtor, zgodba in datum ustvarjanja, razvoja, zgodbe in sistemskih zahtev

Sodobna industrija iger se pogosto dopolnjuje z izdelki, ki so jih ustvarili razvijalci iz Združenih držav Amerike, velikih evropskih držav ali Japonske. Vendar je treba opozoriti, da so celo ne prevelike države sposobne ustvariti igre, ki "streljajo" po vsem svetu. V našem članku bomo odgovorili na vprašanje, v kateri državi je nastala igra World of Tanks. Veliko ljudi postavlja to vprašanje, zato je danes ta igra dobro znana in priljubljena. In tudi članek predstavlja informacije o zanimivih funkcijah te spletne igre.

Nekaj ​​besed o igri

World of Tanks je spletna igra. Njen žanr je opredeljen kot simulator v zgodovinskem okolju. Napovedana je bila 12. avgust 2010. Celotna igra se odvija v simulaciji vmesnega obdobja 1941-1945.


Poslovni model tega izdelka predstavlja oblika brezplačnega igranja. To pomeni, da se lahko vsakdo registrira, prenese stranko in igra igro brez obveznih stroškov. To je povzročilo nekatere nepravične situacije med tistimi, ki kupujejo dodatno orožje ali opremo, in tistimi, ki igrajo brez darovalca. Toda v letu 2013 so tisti, ki so ustvarili igro World of Tanks, napovedali spremembo sistema. Od zdaj naprej bo model sledil vrsti brezplačnega dobitka. To pomeni, da ni razlike v preferencah med tistimi, ki nekaj kupujejo, in tistimi, ki igrajo, ne da bi porabili pravo valuto. Takšna sprememba je privedla do dejstva, da je število zmag in porazov odvisno le od ravni spretnosti igralca.

Igranje

Avtorji igre World of Tanks so ustvarili naslednji igralni sistem:
 • igralec takoj po zagonu "vrže" v splošno bitko, ne da bi treniral v edinem načinu;
 • Vsakemu novincu je na voljo en izvod rezervoarja za vsak igralni narod (ZDA, ZSSR, Švedska, Češkoslovaška in nekatere druge države);
 • igralec, ki sodeluje v bitki, zasluži valuto znotraj valute, trenira posadke, nabira izkušnje in omogoča dostop do nove opreme.
 • Ustvarjalci

  Torej, kdo je prišel z igro World of Tanks? Avtorske pravice za ta izdelek pripada zasebnemu podjetju Wargaming.net. Navedena je kot založnik in razvijalec iger, ukvarja se z razvojem več igralnih storitev na različnih platformah. In kje so ustvarili igro World of Tanks?


  Ta družba-razvijalec je bila organizirana v Belorusiji (Minsk). Sedež se nahaja v Republiki Ciper.

  World of Tanks

  Studio Wargaming.net je bil ustanovljen leta 1998. Takrat je bila zelo znana, vendar zelo obetavna. Nato se je ukvarjala s posodobitvami tretjih oseb, izdajami iger in podobnim delom. Vendar pa je sreča prišla od tam, kjer ni čakala. Motor tistih, ki so ustvarili igro World of Tanks, imenovano AdRevolver, namenjen prikazovanju oglasnih pasic, se je izkazal za zanimivo podjetje BlueLithium. Ukvarjala se je z oglaševanjem na internetu. Nato Yahoo odkupi BlueLithium za 300 milijonov dolarjev. In Wargaming.net dobi dober dobiček. Po tem dogodku in pogovorih o neposrednemUstvarite igro World of Tanks. Začelo se je 12. decembra 2008. Pred razvijalci postal resno vprašanje: so imeli veliko količino denarja, željo, da ustvarite vreden izdelek igro, in kar je najpomembnejše - razvoj spletnih iger v žanru domišljije. Kot rezultat, po nekaj urah razprave, razvijalci odločili: zapustiti idejo z znanstveno fantastiko in pojdite na delo na izdelek, katerega delovni naslov je bil "Tankodrom".
  Treba je opozoriti, da so tisti, ki so ustvarili igro World of Tanks, dolgo zastirali, da bi pritegnili delo na igro resnih vlagateljev. Zanimivo je, da bi bilo iskanje na originalni "znanstveni fantastiki" podjetja lažje. To je posledica dejstva, da so mnogi poznali in zaupali iger o orkih in vilinih. Toda Wargaming.net je nadaljeval delo na svoji zasnovi. Rezultati so postali vidni že v nekaj mesecih. Aprila 2009 je bil uradno objavljen izdelek. September je postal luna za začetek alfa testiranja. Takrat so bili igralci pozvani, da preizkusijo 5 različnih rezervoarjev na nedokončanem zemljevidu. Nadaljnja posodobitev je bila že v letu 2010. Pozimi je prišel prvi test zaprte igre. Spomladi istega leta ima igra priložnost črpati prevoz za izkušnje. Poleti istega leta je bil objavljen tudi beta test. Nazadnje, 12. avgusta 2010 je prišlo do izdaje. Treba je opozoriti, da če so na samem začetku razvoja tistih, ki so ustvarili igro World of Tanks, posmehovali ne le igralci, ampak tudi investitorji, je zdaj ena najbolj znanih podjetij v svetu iger. Treba je omeniti, da se projekt ne izvajaje bilo tako enostavno, kot bi lahko bilo. Nenavadno nastavitev vsakič zvabila več in bolj zainteresirane akterje. To je pripeljalo do dejstva, da so igre strežniki pogosto padel, ne prenesti pritok igralcev.

  posodablja igro

  V prvih mesecih leta 2011, je "zlomil vrstico 1 milijon igralcev na splošno, in oznako 75.000 uporabnikov, ki so na spletu v tistem trenutku je bila velika številka. Igra je začel pridobiti popularnost na Kitajskem, v ZDA in Veliki Britaniji , zmagi v istem letu zadostno število nagrad, vključno s prestižno Runet. " Potem igra se začele pojavljati nove državne stroji, zemljevide in mehanike. Treba je omeniti, da vsi prihodki prejeti iz igre (več kot 200 milijonov €) ustvarjalci vlagajo v razvoj njihovih potomcev. Ta zaveza je obrodila sadove. V decembru 2014 je bilo premagati nosilec 1 milijon uporabnikov so istočasno na spletu. In na tej točki v igri registrirana več kot 80 milijonov uporabnikov.

  Globalna Update

  20. marca 2018 so razvijalci uvedli prvo večjo posodobitev oštevilčeno 1.0. Ko že govorimo na splošno, je prinesel v igro novo ozvočenje in grafiko. Ko smo že podrobneje, je treba omeniti naslednje elemente: grafika motor, zmogljivosti, glasba sistemske zahteve.

  Sprememba grafika motorja

  V tej posodobitvi, so razvijalci preselil iz starega Bigworld motor, ki omejujejo uvajanje novih tehnologij v kodo na napredni Core. Njen razvoj je bil posebej prilagojenza World of Tanks. Motor ima možnost uvajanja novih tehnoloških parametrov.

  Omogoča tudi uporabo sodobnih učinkov in tehnologij, ki izboljšujejo grafiko igre, zaradi česar je bolj realistična. Zemljevid je bil dodan številnim različnim delom okolja in izboljšal raven potopitve v igri. Spremenjeni so elementi, kot so spreminjanje vremenskih razmer, odvisno od letnega časa, ko se igralec premakne iz letnih ali jesenskih kart v zimo. Izboljšana kakovost in nasičenost sončnih žarkov. Tudi spremembe in vizualizacija uničenja so se spremenile.

  Spreminjanje parametrov zmogljivosti

  Izvedene so bile naslednje izboljšave:
 • je bil vmesnik optimiziran;
 • sprememba izračuna gosenic;
 • izboljšanje sistema vegetacijskih modelov;
 • večja stopnja podrobnosti;
 • optimizacija sistema delcev.
 • Glasba

  Skladbe so bile popolnoma prenovljene. Med tistimi, ki so prišli do igre World of Tanks, so bili skladatelji. Napisali so in dodali več kot 60 novih skladb. Vsaki kartici je dodeljena edinstvena zvočna podlaga. Posodobljene melodije zagonskega zaslona se zdaj ujemajo z območjem zemljevida. Za vsako akcijo so napisali tudi lastne zvoke in skladbe.

  Minimalne sistemske zahteve

  Igra ni bila preveč zahtevna zaradi precej zastarelega motorja. Toda v trenutku, ko je bila izdana nova nadgradnja in izboljšala kakovost ne samo slik, temveč tudi same mehanike, je postala zahtevnejša. Za zagon programa morate:
 • imeti operacijski sistem MicrosoftWindows XP SP3 /Vista /7/8/10;
 • procesor z 2 ali več jedri s tehnologijo SSE2;
 • Za stabilno igro igre morate imeti v operacijskem sistemu Windows XP SP3 15 GB RAM-a; za druge različice je potrebno imeti 2 GB OP;
 • Video adapter ne sme biti manjši od GeForce 6800 /ATI HD X2400 XT 256 MB RAM;
 • ​​
 • Sistem mora imeti DirectX 9.0 ali novejši;
 • Za namestitev igre morate imeti 36 GB prostega prostora;
 • Hitrost povezave do strežnika ne sme biti nižja od 256 kbit /s.
 • Priporočene zahteve

  Če želite zagnati igro pod takšnimi pogoji, morate imeti:
 • Microsoft Windows 7/8/1064-bit;
 • Procesor ne sme biti mlajši od Intel Core i5;
 • za stabilno igro je potrebno imeti 4 ali več GB OS;
 • Video adapter mora biti vsaj GeForce GTX660 (2 GB) /Radeon HD 7850 (2 GB);
 • Sistem mora imeti DirectX 9.0 ali novejši;
 • Za namestitev brez težav potrebujete 36 GB prostega prostora;
 • Hitrost povezave do strežnika ne sme biti nižja od 1024 kbps ali več, da se zagotovi stabilna glasovna zmogljivost.
 • Zahteve za ultra tuning

  Če imate dokaj močan računalnik ali igralni računalnik, preverite naslednje zahteve za delovanje:
 • Microsoft Windows 7/8/1064-bit;
 • Procesor ne sme biti mlajši od Intel Core i5 - 7400 ali AMD Ryzen 51500 X;
 • Potrebno je imeti 8 ali več GB OP;
 • video adapter ne sme biti manjši od GeForce GTX1050ti (4 GB) /Radeon RX 570 (24 GB);
 • Za namestitev izdelka je potrebnih 55 GB prostega prostora;
 • Hitrost povezave strežnika ne sme biti manjša od 1024 Kbit /s in višjestabilno delo z glasovnim klepetom.
 • Sorodne publikacije