Game Assassins Creed 4: Pregled sistemskih zahtev

Igra Assassins Creed 4 Black Flag je presenetljiv primer, kako se čudež lahko pojavi celo v seriji transporterjev, in ta mojstrovina bo prišla na svetlobo. Ta projekt lahko zanimajo ljubitelje digitalnih pustolovščin v njihove inovacije in zanimive rešitve. Oboževalci serije tudi niso ostajali v formi, za več podrobnosti pa bi morali prebrati članek.

meglena prihodnost

pregled Assassin Creed 4 se mora začeti z dejstvom, da tretjemu ni všeč vsakdo. Glavni junak vseh prejšnjih iger je zamenjal dvoumen Connor Kenoi in dogodki so se preselili v Severno Ameriko. Zaradi dvoumnih odzivov so razvijalci razmišljali in ljudje so začeli pozorno spremljati izdelke te linije. V tistem času nihče ni verjel, da bi lahko ustvarjalci med letom ponovno premislili koncept in, ne da bi se dotaknili tal, ustvarili veliko igro. Zato so uporabniki po sprostitvi četrte številke dela, ki je s strani računa že šesta zaradi neparnega oštevilčenja, navdušeni.


Pripovedovanje zgodb

Zdi se, da je nadaljevanje v obliki Assassin Creed 4 obsojeno na neuspeh. Tretji del ni določen, z žalostjo se spomnite Ezia, Desmond Miles pa je mrtev. Razvijalci so spoznali, da morajo narediti ostre korake in ponuditi, da se preizkusijo v vlogi Edwarda Kenuaya, ki je dedek glavnega nasprotnika prejšnjega dela "Credo of Killers". Človek je velik pirat in njegovo glavno zanimanje za življenje se imenuje denar. Šel je na obale Karibov samo zato, da bi dobil svoje stanje. Brez njegav Veliki Britaniji se lik nikoli ne bo mogel poročiti z ljubljeno osebo - hčerko bogatega predstavnika višjih slojev družbe. Ob občasnih okoliščinah Edward ubije enega od morilcev in nato nosi njegovo obleko. Junak, ki pljuva na Red: kredo - soočenje s templjarji. Zanima ga lastna usoda in možnosti obogatitve. Ta kravata na ozadju stalnega maščevanja v prejšnjih delih je izgledala čisto sveža.

Igranje

Opozoriti je treba, da v Assassin Creed 4 protagonist še vedno simpatizira z "Redom morilcev" in da bo veliko misij povezanih s templarji, vendar se njegova nevtralnostna pozicija neprestano izraža. V smislu igranja, razvijalci ničesar niso spremenili. Popravili so fiziko gibanja, naredili bolj odzivno upravljanje in si niso upali razbiti delovne mehanike. Igralci se soočajo z akcijsko igro tretje osebe. Edward lahko tudi vzpenja skozi zgradbe, drevesa in druge vertikalne izbokline, ki temelji na velikem delu igranja. Med novostmi je treba dodati mehaniko tajnih misij. V prejšnjih oddelkih je bilo treba opraviti številne naloge neopaženo, vendar je bilo to najmanjše. Zaključila se je s preučevanjem poti in pokrivanjem točk. Ista sorta za tihe morilce - ogromna količina. Vendar pa je bila umetna inteligenca nasprotnikov nekoliko izboljšana.

Naval Battles

V času sprostitve Assassin Creed 4 v letu 2013 je lahko nekaj iger ponudilo zanimive morske bitke v realnem času.Večina od njih - katera strategija ali moralno zastarela. Tu bo uporabnik lahko nadziral svojo ladjo z ekipo in se boril proti sovražnikom v velikih vodnih prostorih. Že od prve minute bitke na vodi postane jasno, da so se razvijalci osredotočili na ta element. Koncept so vzeli iz tretjega dela in ga večkrat izboljšali. Igrati z vollemi, letečimi jedrci in medtem ko jokanje mornarjev povzroča vihar čustev. Eden najboljših trenutkov je vkrcanje, ko ekipa že zamaši močvirja, in uporabnik v vlogi Edwarda se pripravlja na skok na nekoga drugega, da od tam ubije kapitana. Sama ladja se lahko črpa v različnih smereh, zaradi česar je močnejša. V tej igri vsakdo želi preživeti več deset ur na morju poleg zgodbe.

Nastavitev in grafika

Mnogi razvijalci so do leta 2013 v picah odvrgli piratske teme, toda Assassins Creed 4 Black Flag so dokazali svojo napako. Igra neverjetne lepote omogoča, da se ustavite in občudujete lepote Karibov. Tukaj je vsak kos zemlje, pristanišče, ruševine, majhno naselje - vse to je prežeto z duhom avanture. Znaki se izvajajo v duhu nekega obdobja, srečanje z nemoralnimi pirati pa pušča le prijetna čustva. Svet je poskušal narediti živahno in bogato raznovrstnost dogodkov. Na primer, greš v gostilno in čez minuto se začne boj, in Edward se nenamerno umakne od nje. Naslednjič, ko boste plavali v Nassau, in sovražniki že polagajo svoje domače naselje. Morate vrniti vse sile na obrambo. Tudi takšnih trenutkov je velikoMisije parcele prikazujejo življenje pirata v vsem svojem sijaju. Svetla stilistika prispeva le k potopitvi v ozračje ropov, neodvisnih piratskih republik in razburkanega življenja v pristaniščih.

Nekatere slabosti

Razvijalci iz Ubisofta ne bi bili preveč na sebi, če se že znana rutina dodatnih nalog ni pojavila v črni zastavi. V Assassins Creed 4 obstajajo znane ploščice za odpiranje regij, naročanje umorov in še več. Samo tukaj je kot - padec v morje, po vsem, da gredo v vodne bitke, igralec je vedno pripravljen, in odprite ozemlje lahko in na poti do naloge. Še en manjši minus je odmik od teme soočenja morilcev in templarjev. Prvi del je določil smer nenehnega boja in zdaj so se odločili, da ga opustijo. Zdaj lahko rečemo, da je to postal eden od razlogov za ponovno nalaganje celotne serije po zelo neuspešnem delu, ki se imenuje "Syndicate". Če se držite grafa, lahko najdete nekaj drugih napak, vendar tega ne želite storiti. Slika morda ne bo prišla na novo raven, toda zaradi prave barvne lestvice je všeč. Manjše minuse je treba omeniti samo zaradi razumevanja: igra ni idealna, ampak ji je bila blizu.

Sistemske zahteve

Assassins Creed 4 je bil izdan leta 2013 in zdaj bo večina računalnikov obdelala tudi priporočene parametre. Če želite začeti z minimalnimi nastavitvami, potrebujete Windows Vista Service Pack 2 DirectX s posodobitvami za leto 2010, krmilniki in 30 gigabajtov prostega prostora na trdem disku.Procesor ni pod modelom Intel Core2Quad Q8400 z 2 GHz uro, grafično kartico GeForce GTX 260 ali podobnimi komponentami iz AMD. V primeru RAM-a, bo minimalni 2 GB, vendar je priporočljivo 4 ali več. Za udobno zabavo potrebujete procesor Intel Core i52400S 25 GHz in grafično kartico GeForce GTX 470. Kot v prvem primeru so primerne tudi specifikacije glede specifikacij. Za leto 2013 je povpraševanje videti impresivno, vendar po petih letih nikogar več ne bo presenetilo.

Povzetek

Če povzamemo vse zgoraj navedeno, se izkaže, da Assassins Creed 4 zasluži naziv neverjetne igre. Tukaj so njihove napake kot rutinske naloge, vendar v ozadju profesionalcev preprosto pozabijo na njih. Razvijalci so vsem uporabnikom ponudili zanimivo pustolovščino na piratskih temah z več deset zanimivimi liki. Atmosfera je tako globoko potopljena v sebi, da je v bližini računalnika mogoče zaznati steklenico ruma, vendar na očesu povoja. Tu so tudi žigi in zgodovinske razlike dobro uravnotežene. Ni vsakdo všeč šibke povezave z "Abstergo" in realnem času, ampak zgodba o Edwardu Kenoieju bo položena nazaj v srca še mnogo let. Projekt si zasluži večkratni prehod, da bi čim bolj raziskal svet iger. To je četrti del serije, ki ga je treba priporočiti ne le navijačem, ampak tudi vsem amaterjem digitalne zabave.

Sorodne publikacije