DVR "Karkk M1": funkcije, ocene in povratne informacije lastnika

V sodobni družbi je uporaba DVR postala tako naraven proces kot pranje zjutraj in umivanje zob. "Kiki M1" pogosto pridobijo vozniki.

Kultura registrarjev

Megapolisi so tako preobremenjeni z avtomobili, da je verjetnost nesreče precej velika. Včasih je težko za voznika, da dokaže svojo pravilnost, še posebej, ko krivec pobegne s prizora. Prisotnost videoposnetka pomaga ustvariti podrobnosti nesreče.

Majhen opis

DVR "Karkki M1" ima strogo zasnovo in funkcionalnost, ki vključuje najbolj zahtevane možnosti voznika. Jedro procesorja Ambarella A5 je tako priljubljena naprava, ki vam omogoča izdelavo visokokakovostnega videa v vsakem trenutku dneva. Širokokotni objektiv podpira snemanje z vidnim kotom 140 stopinj. In zahvaljujoč tehnologiji WDR ponoči, popravi število avtomobilov brez težav. Skozi širino video posnetka se prilagoditve izvedejo tako, da osvetlijo zatemnjena območja in potemnijo najsvetlejše. Ta metoda vam omogoča snemanje videa kadarkoli, ne glede na stopnjo osvetljenosti ploskve.


V napravi "Mkkkk" je funkcija, ki opozarja na prisotnost kamer na cesti. Vključuje možnost določitve novih področij, ki prej niso bila označena na kartici pripomočka. Obstaja tudi "antinonska" funkcija, ki jo uporabljajo tovornjaki na dolge razdalje v letih dolge razdalje. Čudovit videz (zahvaljujoč se videorekorderju"Kikki M1" se popolnoma prilega v notranjost avtomobila) - daleč od edinega kljuna: zaslon z diagonalo 27 palcev omogoča ogled video posnetkov, nastavitev v meniju in zahvaljujoč kompaktnemu nosilcu lahko izdelek namestite za vzvratnim ogledalom, da ne ovira pregleda.


Pregledi DVR "Karkki M1" kažejo, da mnoge voznike pritegnejo možnosti, kot so "obrni na inšpektorja", žig "datum in čas", kot tudi modul GLONASS in GPS, zaradi česar Spremlja se lokacija avtomobila.

Stroški

Sprememba v razponu od 8 do 10 tisoč rubljev. Na primer, "Yandex. Market" predstavlja ta model za prodajo za 7990 rubljev, medtem ko je cena za "Karkki M1" v trgovini "TechnoSonik" je 10190 rubljev. Kljub temu, glede na iskalnike, povprečna cena izdelka od 1. januarja 2018 je 9999 rubljev.

Lastnosti

 • Snemanje v načinu širokega dinamičnega območja, ki zagotavlja prepoznavanje prostorov v slabi ulični razsvetljavi in ​​celo v temi ponoči.
 • Anti-radar - voznik je obveščen s signalom o približevanju točk za določanje hitrosti.
 • Krmiljenje gibanja je funkcija, ki sledi razdalji do ločilnega traku na desni in levo. Opozarja voznika, če se avto približuje oznaki. Zelo priljubljena nastavitev med vozniki tovornjakov, saj preprečuje spanje za volanom. Vendar pa je v mestnih območjih pogosto odklopljena zaradi številnih ovir(na primer drevesa), ki vodijo do napačnih pozitivnih rezultatov.
 • Kompaktnost je nedvomna prednost DVR "Karkki M1". Pogosto jih pridobijo lastniki avtomobilov v ekonomskem razredu. Majhne so, zato bi neroden pripomoček zakril vetrobransko steklo.
 • Priročna konzola omogoča vrtenje naprave za 360 stopinj, da se odstrani, kar se dogaja v kabini. Na primer, komunikacija s potnikom. Pogosto jih uporabljajo taksisti za beleženje konfliktnih razmer.
 • Izmenljivi modul GPS - omogoča označevanje trenutne koordinate in sledenje poti. To je zelo uporabno za ugotavljanje vzrokov prometne nesreče in določanje stopnje krivde voznika.
 • G-senzor - modul, ki določa minuto nesreče.
 • Elektronski merilnik pospeška

  Potrebno je povedati več o tem, kako točno se je zgodil trenutek, ko se je zgodila nesreča. Če avto v gibanju, zgoraj omenjeni G-senzor zajame čas velikega povečanja obremenitve in trenutnega zmanjšanja hitrosti. Če je bilo vozilo na svojem mestu in je avto padel v vozilo, je senzorski trenutek nesreče pokazal povečanje obremenitve in hitrosti.
  To samodejno vklopi zaščito datotek pred prepisovanjem ali brisanjem. Videoposnetek se premakne na posebej izbrano območje pomnilnika. Glede na preglede DVR "Karki M1", vozniki zelo cenijo razpoložljivost elektronskega pospeška.

  Pros

  Izdelek je zelo velikpriljubljenosti Po ocenah "Karkki M1" optimalno razmerje med ceno in kakovostjo zagotavlja veliko povpraševanje po blagu. Pozitivne strani vključujejo (predvsem) zasnovo. Predstavitveni izgled - prvi znak, da bo pripomoček pritegnil pozornost kupca. Lastniki avtomobilov so opazili, da je prednost prijazen vmesnik in funkcionalnost, ki vključuje samo pomembne lastnosti. Na tretjem mestu se povečuje kakovost video snemanja, ki se izvaja brez obešanja in zrušitev, kot tudi enostavnost vgradnje v kabino.

  Proti

  Na žalost, ne glede na to, kako prijazna naprava je, vedno obstaja napaka. Večina recenzij "Kark M1" je le pozitivna, vendar je med minusi opazil neskladnost videa, ki ga je trdila Full HD. Kljub temu se kakovost ohranja na ustrezni ravni. Nekateri lastniki se osredotočajo na hitro pregrevanje pripomočka. Toda taki pregledi so zelo majhni, morda en sam primer ali izkoriščanje v visokih temperaturnih pogojih. Na koncu vetrobransko steklo igra vlogo leče in črna barva se hitro segreje na soncu, prav tako pa tudi obnašanje izdelka. Dva ali trije kupci so opazili zameglitev zaslona z ostrim padcem svetlobe od temne na svetlobo ali obratno. Komentar je prav tako edinstven, zato je pri izbiri tega izdelka bolje prositi zaposlenega, da vključi in preveri.

  V zaključku

  Treba je opozoriti, da so video snemalniki zelo zanimivi med prebivalci mesta. Avtomobilisti iz podeželskih območij le redko določajo to zaradi majhnostiprometne zastoje in posledično majhna verjetnost nesreče. Mestni prebivalec želi biti pozavarovan. Sčasoma evidenca spodbuja takojšnjo vzpostavitev krivca, še posebej, če ta popolnoma zanika (ali popolnoma izginila v neznani smeri). Prej, med sojenjem v primeru nesreče, video ni bil dokaz in ni bil upoštevan. Zdaj (po spremembi z dne 7. maja 2016) je material priložen primeru. Vendar pa je to mogoče zavrniti, ko odkrivate sledove eksplicitnega urejanja videoposnetkov. Kar je tudi kaznivo, kot je ponarejanje dokazov. Da bi preprečili, da bi se voznik tako zaračunaval, je treba opraviti bliskovno kartico in jo poslati delavcu DPS, ki je pred njo zapečatena v kuverti.
  Materiali za registracijo se uporabljajo za odkrivanje zapletenih kazenskih zadev. Na primer, zapis iz avtomobila, parkiranega na parkirišču, ki je določal pretres na parkirišču, bo pomagal obnoviti podrobnosti dogodka. V tem primeru bo "Karkki M1" nepogrešljiv pomočnik. Povratne informacije od lastnikov, seveda, bodo pomagale obnoviti sliko kot celoto, vendar v vsakem primeru, morate biti previdni in previdni na cestah, tako da ne postane udeleženec v prometni nesreči, in še bolj kot žrtev. Konec koncev, nobena odločitev o nadomestilu za škodo zaradi nesreče ne bo mogla vrniti človeškega življenja.

  Sorodne publikacije