"Mani Birds": pregledi, registracija, umik denarja. Ekonomska online igra Money Birds

Gospodarska spletna igra "Mani Birds", katere pregledi so zelo sporni, obstajajo od 10. maja 2014. Projekt se postavlja kot zabaven vir s sklenitvijo pravega denarja. Podrobnosti bodo obravnavane v članku.

O pticah

Money Birds - vir, ki zahteva minimalno časovno obdobje za iskanje spletnih in majhnih naložb. Bistvo je preprosto in jasno: pravi denar kupijo ptice. Nosijo jajca, ki se pretvorijo v pravo valuto. Slednji je predmet sklepa. V skladu z uradno spletno stranjo je za igro značilna vračilna doba, rezervni sklad, petstopenjski sistem napotitev, popolna preglednost in 24-urna tehnična podpora uporabnikov.


Pravila

Bistvo je preprosto: v igri "Mani Birds" je več ptic. Vsaka registrirana individualna produktivnost in vrednost:

Barva pticCena (srebrna)Sadje (jajca na uro)zeleno


) Rumena5000348rjava60.0004200SUN140000

65)
10000rdeča42000030000

Življenjska doba vsake vročine je 110 dni. Jajca, ki nosijo hišnega ljubljenčka, se zamenjajo za srebro. Izkupiček od iger na srečo se porabi za nove ptice ali pretvori v pravi denar v višini 100 srebrnih = 1 rubelj. V eni notranjosti valute ni dalečpobeg, ker je več "črpanih" ptic v Money Birds mogoče kupiti z nalivanjem pravega denarja. Občasno potekajo promocije, v katerih bodo donati prejeli bonus v višini 22–200% zneska dopolnitve.


Loterijske vstopnice so prijetno presenečenje od razvijalcev, ki se lahko uporabijo za pridobitev drugih ptic.

O registraciji

V "Mani Birds" registracija je preprosta - pojdite na uradno spletno stran in pošljite e-pošto v ustrezni obliki. Povezava bo padla v polje, ki ga boste potrebovali za potrditev in vnos gesla. Nič zapletenega. Začetniki dobijo 1.000 $ srebrnega bonusa od razvijalcev. Znesek se lahko razlikuje. Priročna poslovna poteza za privabljanje novih vlagateljev, ki vam bodo prinesli napotitve. Podobni projekti so v času registracije dobesedno razpršeni v delnice, ker je treba na kakršen koli način v projekt vključiti zunanjega izvajalca. Poleg tega bonusi niso podprti in so običajna igralna valuta, ki se porabi za ptice ali karkoli drugega. Projekt ima veliko lokacij z različnimi imeni, vendar se povsod pojavlja logotip Mani Birds ali Riber Birds.

Kako dvigniti denar

V pticah Mani ni vse tako preprosto. Sredstva se prenesejo na elektronske denarnice (WebMoney, Yandex Money, PAYEER, WalletOne, Qiwi), vendar ne popolnoma. Polovica ostane v projektu za ponovno vlaganje. Če računate na koristnost Mani Birds, potem številke ne bodo zelo velike. Najmanjša (zelena) ptica prinese 66 jajc na uro, stane 1.000 srebrov (10 rubljev). Skladno s tem je 1 srebro enako100 jajc. V mesecu 450 srebro ali 45 rubljev. Posledično je produktivnost zelenih ptic okoli 45% na mesec, razdeljena na polovico, za proizvodnjo pa ostaja 225%.
Najbolj uporabna učenka v igri je rdeča. Stroški 420000 srebro (4200 rubljev), v mesecu bo prinesel 216.000 srebro ali 2160 rubljev. V odstotkih - 515%, zaključek bo 257%. Tako se izkupiček od projekta giblje od 225-257%. Če spodbujate umik sredstev na uradni spletni strani Money Birds, je slika naslednja:
 • za 12082018 je bilo opravljenih 461 vnosov;
 • minimalni znesek za umik je 134 rubljev;
 • največ - 2256 rubljev.
 • Kratek pregled jasno kaže, da je odpisani znesek v večini primerov manjši od 100 rubljev. Ugotovljeno je, da je bilo registriranih 1566944 ljudi, izplačanih pa je bilo 15606232 rubljev. S preprostimi matematičnimi operacijami se izkaže, da povprečno 9 rubljev. udeležencu Ne zelo visoka številka.

  Mnenja

  Projekt je obetaven, nekaj zanimivega, vendar le na prvi pogled. Po mnenju Mani Bird je projekt običajna piramida, ki je bila prikrita kot spletna gospodarska igra. V skladu s tem obstajajo nekatera tveganja:
 • če ubodate, lahko izgubite veliko vsoto;
 • ni zagotovila, da bo naložba odkupljena;
 • ni dejstvo, da po tem, ko projekt ni zaključen (vlagatelji nimajo ničesar).
 • Pregledi "Mani Birds" kažejo, da projekt temelji izključno na napotitvah, promet sredstev pa še zdaleč ni tako pregleden, kot pravijo razvijalci. O igralcih, ki niso ustrezali, jezik ne gre. TodaNe verjetno je, da bi bilo vredno porabiti čas za vir, ki bo prinesel tako skromno izplačilo.
  Zagotovo se ne more obravnavati kot vir stalnega dohodka, saj stabilna izplačila prejmejo samo razvijalci sami. Pregledi "Mani Birds" prav tako kažejo, da se projekt občasno zaključi in premakne na nov naslov, kjer se vse začne iz nič. Iz zaključka sledi, da igralci prejmejo plačilo samo zato, ker vlaga nekdo drug. Takoj, ko se naložba konča, "Mani Birds" umakne plačilo in zapre spletno mesto, pri čemer se sklicuje na tehnično delo. To je v najboljšem primeru. V najslabšem primeru lahko samo molčiš. Obstajajo pozitivni pregledi "Mani Birds", ki pravijo, da projekt res prinaša denar. Podane številke so zelo dvomljive in nimajo razloga, da bi jim zaupale. Glede na dejstvo, da so takšne pripombe manjšine, se predpostavlja, da so ti urejeni ali izolirani primeri sreče. Podobna spletna mesta pogosto izvajajo promocije, v katerih lahko komentirajo tematski vir. V nagradi se izda valuta v valuti ali druge bonuse.

  Sodba

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da je projekt vredno omeniti. Podobni viri pritegnejo zamisel o enostavnem zaslužku brez naložb ali večkratnega kapitalskega množenja. Vendar delajo na istem načelu finančne piramide: plačilo bo le, če bo nekdo vlagal. Ni naložb - projekt bo zaprt. Treba je povedati, da so razvijalci majhna skupina ljudi, in ne velikih podjetij, tesno zaseda mesto v igralni industriji.Dejstvo, da video posnetki s pozitivnimi recenzijami "Mani Birds" izvajajo otroci šolske starosti, kažejo, da avtor ne razume celotnega procesa. S svojimi dejanji igralec ne naredi nobenega izdelka, ki bi imel denarno vrednost in ga je mogoče prodati: načelo blagovnega prometa se ne spoštuje. Torej ne more biti nobenih koristi. In če želite zaslužiti na daljavo, je bolje, da delate avtorske pravice.

  Sorodne publikacije