"Stalker: Černobilska senca": Okončine

Igra "Stalker: The Shadow of Chernobyl" je izšla leta 2007 in takoj osvojila srca igralcev, in ne samo v državah SND - igra je postala znana tudi zunaj njenih meja. Neenakomerno, z velikim številom napak, ki na več načinov izginejo, je še vedno edinstven dogodek za njihovo življenje na ozemlju nekdanje ZSSR. Čudovito vzdušje post-apokaliptičnega sveta, zanimiva parcela in nenavaden igralni proces - vse to skupaj je ustvarilo edinstven svet, v katerem se nekateri igralci z veseljem vračajo še danes.

"Stalker: Shadow of Chornobyl"

Igra je ustvaril GSC Game World s sedežem v Ukrajini. Razvoj je trajal dolgih pet let, za katerim se je igranje večkrat spremenilo v nepriznavanje. Samo koncept je ostal nespremenjen: leta 2006 se je v alternativni realnosti v jedrski elektrarni Černobil pojavila nova eksplozija in okoli njega je nastala čudna cona odtujenosti, ki jo je varovala vojska.


"Stalker" je prvi strelec z elementi RPG, ki temelji na preživetju. Lokalno okolje je za igralca zelo neprijazno: različne anomalije, v katerih se lahko poškodujete ali umrete, sevanje, mutanti, vojska, varovanje območja, razbojniki, različne skupine in še več. V tem procesu se mora igralec upreti sami coni, najti močno orožje, dobro opremo, različne artefakte anomalij in izboljšati značilnosti igralca.

Zaplet igre

Zgodba se odvija okoli izkušenega zalezovalca (raziskovalci območja, ki nezakonito prodira tamzaradi maraudiranja in lova na redke artefakte), ki ima vzdevek "Oznaka, ki se nahaja med razbitinami tovornega tovornjaka. On je hudo ranjen, ne spomni se ničesar, in edini vpis v njegovi KPK se glasi:" Ubij Strelca. "
)
Med igro se Labeled poskuša spomniti svoje preteklosti, išče Arrow in razkriva strašne skrivnosti območja. Na koncu spozna, da je strelec sam, v središču območja pa je skrivnostni kristal - aranžer Desire, ki ga varuje skupina fanatikov, imenovanih "monolit". Konec igre "Stalker: The Shadow of Chernobyl" je odvisen od dejanj igralca Michenea. Skupaj v igri sedem okončin: dve resnični in pet napačni.

Resnični udi

Res so okončine "sence Černobila", povezane z udeležbo "O-zavesti". Da bi jih dobili, morate izpolniti številne pogoje. Označena najde namestitev, ki upravlja izvajalca želja. Uničuje ga, povzroča sistemski neuspeh in holografsko projekcijo predstavnika O-zavesti.
Pravi, da je "O-zavest" skupina znanstvenikov, ki so izvajali poskuse z noosfero. Njihovi poskusi so se pokvarili, kar je povzročilo razpad v noosferi, kar je povzročilo preboj skupine energije. To je pripeljalo do oblikovanja območja. Da ne bi bili odkriti, so znanstveniki, ki so uporabljali psihološke instalacije, zombirali vse zalezovalce, ki so poskušali prodreti v središče Zone. Zombie so uporabljali za svoje namene, kot Arrow. Nato je postal zanje nevaren in znanstveniki so mu ukazali, naj ga uničijo. Program za kodiranje se je zrušil in označilMed drugim so prejeli odredbo za njegov umor.
Posledično mora igralec narediti izbiro: pridružiti se "Prozavesti" in se boriti proti coni ali jih uničiti.

Možnosti za razvoj pravega okončine

Prvi konec igre "Črnobilska senca" je soglasje, da se pridružite "O-zavesti". Puščice so nameščene v kapsuli s pritrjenimi senzorji in o tem ni znano nič. Na koncu si lahko ogledate njegovega prijatelja - doktorja, ki gre skozi močvirje in pripoveduje svojemu psa, da Arrowa že dolgo ni videl, vendar bo našel pot iz vseh težav. Druga možnost je opustiti uvedbo serije "O-zavest". Strelec pride na sestanek s "Pro-Consciousness" in vidi tam svoje udeležence potopljene v kapsule. Target jih je ustrelil, potem pa se slika spremeni. Namesto Zone vidi igralec prijeten svet, prekrit z dišečimi zelenimi. Posluša petje ptic, pade v gosto travo in razmišlja, ali je naredil pravo izbiro. To je dober ud "Černobilska senca" in razvijalci iger spoznajo resnično.

Napačni udi

Tudi v Stalkerju: Črnobilska senca, so lahko udci lažni.
 • Bogastvo: da bi to dosegli, morate zbrati več kot 50 tisoč denarjev in ne ubiti vsaj enega izmed voditeljev skupin (Lukash ali Voronin). Označenonapolnite orehe). Metal bo zaspal s svojo glavo, po kateri se bo streha stavbe zrušila.
 • Nesmrtnost. Za ta del morate imeti vsaj 50.000 denarja, nevtralen ugled, vsaj en vodilni vodja skupine in veliko število kompletov za prvo pomoč in zdravstvene artefakte. Desire Artist spremeni puščico v kovinski kip.
 • Izginotje vseh ljudi. Potrebno je imeti slab ugled, manj kot 50.000 in živeti Lukash /Voronin. Stalker vidi čudne halucinacije, potem pa spozna, da je ves svet izginil, in ostal je sam v črni praznini.
 • Izginotje območja. Označeno vidi, da cona izgine, svet okoli se spreminja, kot v čudovitem okončini: okoli zelenja in ptice. Stalker odpre oči in se zaveda, da ne vidi vse te lepote. On je slep. Za ud je treba imeti dober ugled, manj kot 50.000 in en vodja skupine.
 • Moč nad svetom. Za ta del morate ubiti oba vodja skupin "Borg" in "Freedom". Monolit absorbira Stalkerjevo dušo vase in ena obleka mu ostane.
 • Kako zaslužiti prave ude

  Da bi odkrili prave ude sence Černobila, potrebujete:
 • Poiščite telo Duha in poslušajte zvok tam.
 • Spoznajte raziskovalca.
 • Poišči puščico predpomnilnika.
 • Poiščite dekoder v hotelu Pripyat.
 • Odprite dekodirna vrata v bunker "O-zavest".
 • Razbijte žarnice v sobi s poltergeisti.
 • Pogovorite se s predstavnikom "O-zavesti".
 • Sorodne publikacije