Hladilniki "Birusa": pregledi, modeli, specifikacije

Na trgu je veliko hladilnikov, zato je težko zbrati določen model zase. Zaradi velikega števila uvoženih variant so postali gospodinjski aparati manj priljubljeni. Zamisel, da so po kakovosti slabše od korena, je napačna. Poceni hladilniki "Birusa" so bili znani že od Sovjetskih časov, in so se izkazali odlično. Odlikuje jih nizka cena, odlična funkcionalnost in zanesljivost.

Opis izdelka

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1963. Ime je bilo izposojeno od plime velike reke Yenisei. Prva izdaja hladilnikov "Birusa" v obratu v Krasnojarsku je bil velik uspeh. Kopije so bile leto, vendar je vredno. Prva izdaja več kot 300 tisoč enot je bila hitro odkupljena. Obrat je uspešno deloval tudi v času krize, asortiment se je postopoma širil. Poleg hladilnikov je podjetje začelo s proizvodnjo medicinske in komercialne opreme. Nastavitev in oblikovanje naprav se nenehno spreminja.


Danes se ne proizvajajo le navadni hladilniki, temveč tudi vinske omare, hladilniki za spreminjanje temperature vode, generatorji ledu, zamrzovalniki, lilije in nekatere druge naprave. Podjetje je v prodaji eno od treh vodilnih na ozemlju Ruske federacije. Izvozi se tudi v Kazahstan, Belorusijo in nekatere druge države CIS.

Prednosti hladilnikov

Pregledi hladilnikov "Birus" večobstajajo pozitivni trenutki kot negativni. Cons v teh napravah je nepomemben. Kakovost zbiranja, funkcionalni sklop, specifikacije, cene - vse na najboljši ravni. Mnogi kupci ugotavljajo, da lahko ti hladilniki tekmujejo tudi z uvoženimi napravami.


Pregledi ugotavljajo naslednje prednosti: zmogljivost, gospodarnost, kakovostna hladilna sredstva in razpoložljivost dodatnih tehnologij. Razmislite vse posebej.
 • Zamrzovalniki in hladilne enote imajo veliko število polic, zabojev in komor. Zaradi tega lahko sprejmejo veliko število izdelkov. Sodeč po odzivih kupcev, je najbolje, da družine kupijo hladilnik za dve kameri. In pisarna ali pisarna bo ustrezala bolj kompaktnim modelom.
 • Razred porabe električne energije - A. Hladilnik letno porabi približno 270 kW, kar potrjujejo kupci.
 • Hladilno sredstvo je opremljeno z blagovno znamko R600a. Šteje se, da je najbolj neškodljiv, saj nima sintetičnih sestavin. Poleg tega ne uničuje ozonskega plašča, medtem ko ima dober koeficient hlajenja.
 • Kupci potrjujejo, da ima hladilnik dve dodatni tehnologiji: No Frost in Low Frost. Slednji je kapljični sistem. Hladilniki s takšnimi možnostmi ne bi smeli odmrzovati, temveč se odtalijo.
 • In dodatne prednosti pregledov zagotavljajo e-nadzor s posebnimi gumbi in dobro montažo. Hladilniki lahko prenesejo mehanske poškodbe.

  Proti hladilnikom

  Seveda so v pregledih hladilnikov "Birus" tudi negativnipripombe Kupci ne opazijo zelo kritičnih slabosti, vendar lahko povzročijo nekaj nelagodja.
  Če se vrata ne zaprejo v 10-20 sekundah, se sliši neprijeten zvok. Na vratih so neudobne police. Ročaji so izdelani iz preveč krhke plastike. Nekateri kupci poročajo, da so bili naključno deformirani. Kapljice vode kapljajo na hrbtni strani naprave. Te pomanjkljivosti so nepomembne in glede na to, da so hladilniki poceni, veliko kupcev zapre oči.

  "Birusha-6"

  Ta hladilnik je na voljo v beli barvi. Zasnova je majhna, zaradi česar je napravo mogoče namestiti v manjših prostorih. Naprava je razdeljena na dva dela: hladilnik in zamrzovalnik. Obseg obeh je 280 litrov, poraba energije razreda A. Hladilna komora je dobila volumen 252 litrov. Razdeljen je na več delov s steklenimi policami. Spodaj so police za shranjevanje sadja in zelenjave. Na vratih je posoda za jajca. Odtaljevanje se izvede po spustnem sistemu. V pregledih hladilnika "Birusha-6" mnogi pišejo, da je to zelo neprijetno lastnost. Zamrzovalnik je prejel volumen 28 litrov. Minimalni temperaturni režim v njem je -12 stopinj. Odtaljevanje je treba opraviti ročno. Kupci trdijo, da hladilnik ne porabi veliko električne energije. Poraba je 219 kWt /leto. Raven hrupa je tudi minimalna - 42 dB, tako da nihče ni kupil tega hladilnika ne pritožuje zaradi nepotrebnih zvokov iz hladilnika "Birusha-6".

  Hladilnik 129. \ tmodeli

  Ta hladilnik ima privlačno ceno, čeprav vam omogoča, da nastavite temperaturo samostojno, ima odličen dizajn, visokokakovostni hladilni sistem in zbirko materialov, kakor tudi od proizvajalca Antifreeze. Zaradi takšne funkcionalnosti in nizke stroške (16 tisoč rubljev), veliko kupcev raje. Hladilnik srebrne barve, ima vgrajena dva motorja, višina - 205 cm. Zamrzovalnik je precej most, lahko shranite ne samo meso in ribe, ampak tudi izdelke za zimo. To ni treba odmrzovanje, zato mnogi izberejo hladilnik "Birus-129".

  R110Ca

  Ta hladilnik je kompakten in vsestranski. Narejeno v beli barvi. Ker je hladilnik majhen, je njegova teža le 38 kg. Mnogi jo kupujejo za dajanje. Skupna prostornina naprave je 180 litrov, od tega 130 v hladilni komori. V njej so tri police. Pregledi hladilnikov "Birus R110Ca" so opisali, da so stekleni, vendar izdelani iz zanesljivega in trajnega materiala. Pod zelenjavo in sadjem so ločene police. Zunanja razsvetljava je odlična. Zamrzovalnik lahko zamrzne do 4 kg na dan. Odtajanje se izvede s kapalnim sistemom.

  "Birusha 10"

  Ta naprava ima samo ena vrata. Obstajajo varčne možnosti. Okrašena v klasičnem odtenku. Hladilnik je enostaven za uporabo, poleg tega je tiho teče. Količina kamer je 235 litrov. Hladilni predel prejel 207 k. V pregledih hladilnikov "Birusha-10" pišejo, da je zamrzovalna omara razočarana. Njegovaprostornina je le 28 litrov. Poleg tega je treba vsako od kamer odmrzniti ročno.

  "Birusha-132"

  Ta hladilnik je bil sproščen razmeroma dolgo nazaj, vendar ga zahteva obseg kamere. Skupaj gre 330 litrov. Ta značilnost za hladilnike "Birus" je idealna. Zamrzovalnik ima dva predelka. Odmrznite jih ročno. Za pripravo taline se uporablja poseben pladenj. Ko se temperatura zraka dvigne v komori, se sistem brez zmrzovanja samodejno vklopi. Hladilna komora se samodejno odmrzne. Mnogi kupci pohvalijo tega proizvajalca. Police v njem so izdelane iz debelega stekla in lahko zdržijo 22 kg teže. V pregledih kupci potrjujejo, da so res težki in jih je težko zlomiti.

  Birusha-149

  Ta naprava od potrošnikov prejme dobre povratne informacije. Vgrajen indikator zvoka v hladilniku. Ko so vrata odprta dolgo časa, deluje. Hladilni prostor je prejel 225 litrov. Razdeljen je na nekatere cone: police iz stekla, stoji na vratih za pijačo in omake ter dve škatli za zelenjavo. Zamrzovalnik ima prostornino 95 litrov. Razdeljen je v štiri ločene škatle. Čez dan lahko fotoaparat zamrzne do 7 kg izdelkov, kar je velik kazalnik.

  Sorodne publikacije